Eğitim

Eğitim Haberleri

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hatice Özdemir göreve başladı

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Hatice Özdemir, Malatya'ya gelerek göreve başladı.

Bağlar Belediyesi'nin ücretsiz kütüphanesine yoğun ilgi

Diyarbakır'ın AK Partili Bağlar Belediyesi'nce 2019 yılında revize edilerek ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunulan kütüphane, pandemi etkisinin azalmasından sonra ilgi gördü.

Fadıloğlu, Oktay Yalçın gençlik kütüphanesi öğrencilerini ziyaret etti

Oktay Yalçın Gençlik Kütüphanesi'nden yararlanan öğrencileri ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Bütün hizmetlerimiz, geleceğimizin teminatı olan yavrularımız için. Amacımız, çocuklarımızın sağlıklı ortamlarda ders çalışması' dedi.

Dicle Elektrik gençleri kariyer fırsatlarıyla buluşturdu

Dicle Elektrik'in sponsorluğunda Girişim Enerji ve Teknoloji Kulübü tarafından bu yıl 2'ncisi gerçekleştirilen Girişimcilik, Kariyer ve Gençlik Zirvesi (GET'2022) üniversiteli öğrencileri iş dünyasıyla buluşturdu.

Ukrayna'daki Türk öğrenciler için son başvuru tarihi: 15 Nisan

Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle Ukrayna'daki yükseköğretim kurumlarında eğitim gören Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrenciler, yükseköğretim kurumlarına yatay geçiş ve özel öğrenci olarak eğitimlerine devamlarına ilişkin olarak 15 Nisan'a kadar başvuru yapabilecekler.

Hani'de proje çerçevesinde açılan kütüphaneye şehit polisin adı verildi

Diyarbakır'ın Hani ilçesi Sergen köyünde Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi çerçevesinde yapımı tamamlanan Sergen Ortaokulu'nun kütüphanesi hizmete açıldı.

FÜ 47. yıl dönümünü mehteran konseri ile kutladı

Fırat Üniversitesi (FÜ) 47. yıl dönümünü mehteran konseri ile kutladı.

Üniversite öğrencilerinden SGK'ya teknik gezi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu Mülkiyet Koruma ve Güvenlik Bölümü Sosyal Güvenlik Programı öğrencileri tarafından Dr. Öğr. Üyesi Bülent Demirağ koordinatörlüğünde Gaziantep Sosyal Güvenlik Kurumuna (SGK) teknik gezi düzenlendi.

Özdemir, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı

İstanbul İl Milli Eğiti Müdür Yardımcısı Hatice Özdemir, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atandı.

Okullar arası yüzme il birinciliği yarışlarına SANKO damgası

SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Okullar Arası Minikler Yüzme İl Birinciliği Yarışları'nda dört altın, 17 gümüş, 22 bronz olmak üzere 43 madalya ile il birinciliği, ikinciliği, üçüncülüğü ve dördüncülüğü kupalarını kazanarak önemli bir başarı elde etti.

Fırat Üniversitesinde 'TÜSEB' bilgilendirme toplantısı yapıldı

Elazığ Fırat Üniversitesinde Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Proje Yönetimi ve Destek Daire Başkanı Batuhan Yeşilyurt tarafından akademisyenlere, kurum dışı kaynakların ve projelerin artması için eğitim düzenlendi.

SANKO Üniversitesi Rektörlüğüne Prof. Dr. Dağlı yeniden atandı

Prof. Dr. Güner Dağlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından SANKO Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atandı.

Kahta'nın ilk global eğitim kurumu açılıyor

Yarım asrı aşkın deneyim ve başarısıyla eğitime devam eden Uğur Okulları, Kahta Kampüsünde öğrencilerle buluşuyor. 4 kıtada 9 ülkede üniversiteleri ve okulları bulunan BAU Global Ailesinin bir üyesi olan Uğur Okulları, ilçedeki ilk global, ulusal ve kurumsal ağa sahip eğitim kurumu olmanın gururunu yaşıyor.

TKKD'den 'Faydalı Kitap' Kampanyası

Türk Kadınlar Konseyi Derneği (TKKD) Elazığ Şubesince devam ettirilen Faydalı Kitap Kampanyası çerçevesinde Harput Ekrem Uzel Ortaokulunda öğrencilere kitap, test kitabı ve kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

İnönü Üniversitesi Fransa'da eğitim fuarına katıldı

Malatya İnönü Üniversitesi Fransa'nın Strazburg şehrindeki Türkiye Strazburg Başkonsolosluğu yerleşkesinde düzenlenen Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı'na katıldı.

Uluslararası öğrenciler için 'Film Müzikleri Atölyesi' yapıldı

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, Berlin Senfoni Orkestrası, Beethoven Haus, Carnegie Hall ve Lincoln Center ve daha pek çok önemli salon ve orkestralarda konserler veren Dr. Benal Tanrısever tarafından, Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde öğrenim görmekte olan uluslararası öğrencilere sinema filmlerinde müziğin anlatım gücü ve algıda oluşturduğu farklılıklar konusunda atölye eğitimi verildi.

Halı sektörü üniversitede buluştu

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı Programı ile Halı Tasarımcıları Derneği (HATAD) işbirliği çerçevesinde bir halı markasının Halı Tasarım Müdürü Yeter Korkmaz'ın katılımıyla sektör buluşması etkinliği düzenlendi.

Jandarma Komutanı Altın öğrencilere masal okudu

Malatya İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, öğrencileri ziyaret edip hediyeler verirken, öğrencilere de masal okudu.

Okul öncesi eğitim öğrencilerinin tüm ihtiyaçları karşılanacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), şehrin dezavantajlı bölgelerinde okul öncesi eğitimi alamayan çocuklar için temizlik, kırtasiye, eğitim malzemesi ihtiyaçlarını sağlamaya yönelik, Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzaladı. Protokol ayrıca okul öncesi öğrencilerinin kumanya ihtiyaçları ile velilere yönelik rehberlik hizmetlerini de kapsayacak.

Toplam 3459 haber.