Eğitim

Eğitim Haberleri

Araştırma üniversitesi seçilen FÜ'nün odak alan eşleştirmeleri belli oldu

YÖK tarafından Araştırma Üniversitesi seçilen Fırat Üniversitesi'nin (FÜ) 'Üniversite Bazında Odak Alan Eşleştirmeleri' belli oldu.

Elazığ'da 34 imam hatip için icazet merasimi düzenlendi

Elazığ'da hüsnü tilavet kursunu tamamlayan 34 imam hatip için icazet merasimi düzenlendi.

Battalgazi'de 4 bin 105 öğrenciye eğitim seti

'Gençlerle Sınav Maratonu' projesi ile üniversite hayali kuran öğrencilerin ideallerine ulaşmalarına büyük katkı sunan Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, ilçede Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan 4 bin 105 öğrenciye ücretsiz Deneme Seti dağıtımını tamamladı.

Gençler arama kurtarmayı yerinde öğrendi

Darendeli gençler, AFAD Malatya İl Müdürlüğü'nde arama kurtarmayı yerinde öğrendi.

Uğur Okulları Malatya’da açılıyor

Türkiye’nin dört bir yanında kurduğu kampüslerle öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunan ve 55 yıldır eğitime hizmet veren Uğur Okulları Malatya’da açılıyor.

Down sendromlu çocuklar Rektör Kızılay'ın konuğu oldu

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay'ın ilgisiyle İnönü Üniversitesinde '+1 Farkla Sizinle Aynıyız' etkinliği düzenlendi.

Hukuk Fakültesi öğrencileri 'Meclis Simülasyon' etkinliği yaptı

Malatya İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yapılan yasama sürecini ve yemin törenini canlandırarak 'Meclis Simülasyonu' etkinliği düzenledi.

Hedeflerinize ulaşmak

SANKO Üniversitesi akademisyenleri 'Hedeflerinize Ulaşmak Elinizde' konulu kariyer günü dolayısıyla İslahiye ve Nurdağı'nda eğitimciler ve öğrencilerle bir araya geliyor.

'Bir Genç Bir Gelecek' projesinde madalya töreni düzenlendi

Adıyaman'ın Kahta Gençlik Spor Kulübü tarafından 'Bir Genç Bir Gelecek' projesi ile gerçekleştirilen basketbol müsabakalarında dereceye girenlere madalyaları verildi.

Elazığ'da 'İşin Var, Gücün Var' çalıştayı düzenlendi

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde 'İşin Var, Gücün Var' çalıştayı düzenlendi.

Elçi Müsteşarı Simon, Alman öğrencilere GAÜN'ü önerdi

Almanya Ankara Büyükelçiliği Siyasi Birim Başkanı Elçi Müsteşarı Henning Simon, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Elçi Müsteşarı Henning Simon öğrencilere hitaben konuşmasında, Alman öğrencilere Gaziantep Üniversitesini önerdiğini belirterek, Gaziantep Üniversitesi'nde okumanın ve bu bölgede çalışmanın yararlı olacağını söyledi.

Başkan Güder, geleceğin hukukçularıyla buluştu

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde düzenlenen söyleşi programında öğrencilerle bir araya geldi. Medeniyetin Kalbi Battalgazi'deki gençlik yatırımları hakkında bilgiler aktaran Başkan Güder, öğrencilerin geleceğe dair fikirlerini de aldı.

GKV Özel Liseleri Gaziantep basketbol şampiyonu oldu

Mustafa Cengiz 1. Gazi Oyunları basketbol şampiyonasında il birinciliğini kazanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Genç Erkek Takımı şampiyonluk kupalarını aldı.

Minik GKV'liler kütüphaneyle tanıştı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından Kütüphaneler Haftası nedeniyle ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği ''Kütüphane Okuryazarlığı' eğitiminde minik öğrenciler kütüphaneyi keşfetti.

Malatyalı lise öğrencileri İHA üretti

Malatya'da Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesi öğrencileri, Türk dili ve edebiyatı öğretmeni Mehmet Güran öncülüğünde insansız hava aracı (İHA) olarak da kullanılabilen model uçaklar geliştirdi.

Yazılım dünyasının kalbi Gaziantep'te atacak

Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) ve Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin (GAOSB) ortak girişimi olan OSB TEKNOKENT, düzenlediği 'Yazılım Buluşmaları' etkinliği ile yazılım ekosisteminin paydaşlarını Gaziantep'te bir araya getiriyor. Etkinlik kapsamında; yazılım dünyasının dününde kalanlar, bugün yaşananlar ve enformasyon çağının geleceğinin oluşturulmasında yapılması gerekenler, konunun uzmanları tarafından masaya yatırılacak.

Elazığ'da Görünmezi Görünür Kılmak Projesi çalıştayı açılış toplantısı yapıldı

Elazığ'da 'Sivil Toplum Diyalogu VI' kapsamında Merkezi Finans ve İhale Biriminin desteğiyle yürütülen 'Görünmezi Görünür Kılmak' Projesi çalıştayı açılış toplantısı yapıldı.

Başkan Cömertoğlu'ndan öğrencilere destek

Malatya'nın Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, öğrencilerin projelerine her zaman destek olacaklarını söyledi.

İlkokul öğrencilerine yangın tatbikatı

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ilkokul öğrencilerine yönelik yangın tatbikatı düzenledi.

Toplam 3464 haber.