Eğitim

Eğitim Haberleri

Oğuzeli meslek yüksekokulunda kariyer günleri etkinliği

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksek Okulunda, Mesleki Kariyer Günleri Programı kapsamında Oğuzeli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin katıldığı etkinlik gerçekleştirildi.

GAÜN öğrencileriyle halı tasarımı üzerine söyleşi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı Programı öğrencileri, Gaziantep'te faaliyet gösteren A-Halı Tasarım firmasını ziyaret etti.

Üniversitelilere, siber suçlar ve korunma yöntemleri anlatıldı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İnönü Üniversitesi öğrencilerine yönelik 'Dijital Medya Okuryazarlığı, Siber Suçlarla Mücadele ve Siber Saldırılar' konulu konferans verildi.

Eski Devlet Bakanı Alagöz'ün adının verildiği okul törenle açıldı

Gaziantep'te eski Devlet Bakanı Bahattin Alagöz'ün isminin verildiği 35 derslikli ilkokul, Vali Davut Gül ve Alagöz'ün katılımıyla açıldı.

Sanko Okulları öğrencilerine yapay zeka yarışmasında ''Best Hardware'' ödülü

SANKO Okulları öğlencilerinin, 'Yapay Zek Destekli Temassız Akıllı Otomat' projesi 'Codevour 2021 Yarışması'nda 'Best Hardware' ödülünü kazandı.

Kütüphane Müdürü Ağca: ''Kütüphaneler bilgiye ulaşmanın en doğru yoludur''

SANKO Üniversitesi Kütüphane Müdürü Serap Ağca, kütüphanelerin bilgi kaynaklarına ulaşmada en doğru yol olduğunu belirtti.

Okul idarecileri değerlendirme toplantısı yapıldı

Adıyaman'ın Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfü Başli başkanlığında okul idarecileri toplantısı düzenlendi.

SANKO Okulları'nın dört öğrencisi yüzme milli takımına seçildi

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Ankara'da düzenlenen 'Türkiye Yüzme Federasyonu Bölge Karmaları Seçmeleri'nde SANKO Okullarının dört öğrencisi milli takım kadrosuna seçildi.

Gazişehir Öğrenci Meclisi'nden SANKO Üniversitesi'ne ziyaret

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rektör Dağlı, üniversiteyi ziyaret eden Gazişehir Öğrenci Meclisi üyelerine yaşamlarında mutlu olmaları için yeteneklerini kullanabilecekleri meslekleri seçmeleri önerisinde bulundu.

Öğrencilere eğitim seti hediyesi

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ahmet Kekeç Semt Kütüphanesindeki öğrencilere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek, Kamu Personel Seçme Sınavı'na (KPSS) hazırlanan öğrencilere deneme seti hediye etti.

Fırat Üniversitesi, lise öğrencilerini ağırladı

Elazığ Şehit Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri meslek tercihlerine yardımcı olması amacıyla Fırat Üniversitesini gezdi.

Fadıloğlu, öğrencilerle bir araya geldi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, düzenlenen 'Kariyer Günleri' programına katıldı. Fadıloğlu, hayat tecrübelerini paylaştığı programda öğrencilere, kariyerleriyle ilgili tavsiyeler de verdi.

Elazığ'da afet farkındalık eğitimi

Elazığ'da afet bilincinin arttırılmasına yönelik afet farkındalık eğitimi verildi.

Çocuklara güvenli internet kullanımı eğitimi

Malatya'da, anaokulu öğrencilerine güvenli ve bilinçli internet kullanımı ile teknoloji bağımlılığı konularında bilgilendirme yapıldı.

Diyarbakır'da 10 bin öğrenciye çevre bilinci aşılanması hedefleniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin doğa ve çevre bilincinin gelişmesi için okullarda başlattığı Çevre, Geri Dönüşüm ve İklim Değişikliği konulu eğitimler 3 bin 961 öğrenciye ulaştı.

'Özümdeki Çocuk-The Child in My Essence' projesi sona geldi

Türkiye gelinde 5 farklı şehirde gerçekleşen 'Özümdeki Çocuk-The Child in My Essence' projesinde yer alan çocuklar özleriyle buluşturuluyor.

SANKO Üniversitesi aday öğrencileri bilgilendiriyor

Hatay Dörtyol Özel Özbil Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, Kurucu Müjgn Gök ve Okul Müdürü Önder Şafak Talay eşliğinde SANKO Üniversitesi'ni ziyaret etti. Üniversite yaşamını görmek ve deneyimlemek isteyen öğrencilere, SANKO Üniversitesi akademisyenleri tarafından bilgilendirme yapıldı.

El Bab İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde sertifika töreni

Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) işbirliğiyle, El Bab İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile GAÜN Türkçe Öğretimi ve Uygulama Merkezi (TÖMER) koordinasyonunda açılan Türkçe Eğitimi Kursunu başarıyla bitiren 76 kursiyere düzenlenen törenle belgeleri verildi.

Şahinbey 13 yılda 12 milyon kitap dağıttı

Şahinbey Belediyesi okumayı teşvik etmek amacıyla öğrencilere ve vatandaşlara 2009 yılından bu yana 12 milyon 125 bin 389 kitap dağıtımı gerçekleştirdi.

Toplam 3464 haber.