Eğitim

Eğitim Haberleri

Uluslararası dev şirketin CEO'su öğrencilerle buluşuyor

Gaziantep Genç İş İnsanları Derneği (GAGİAD) tarafından düzenlenecek ''Mezun Olmak yeterli mi'' konulu panelde kimyevi tüketici ürünler üreten dev firmanın Türkiye, Orta Asya ve Kafkaslar Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu öğrencilerle tecrübelerini paylaşacak

Üniversite yolunda sınav stratejileri

SANKO Üniversitesi akademisyenleri, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan 'Üniversite Yolunda Sınav Stratejileri' konulu panel ile 11'inci ve 12'nci sınıf öğrencilerini bilgilendirecek.

Eski bakanın isminin verildiği ilkokul açıldı

Gaziantep'te Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Mustafa Yılmaz'ın isminin verdiği ilkokulun açılış kurdelesini kent protokolü ve öğrenciler kesti.

Okul öncesinde matematik seferberliği

Diyarbakır'da okul öncesi öğretmenlerinden eTwinning projesi ile matematiğe büyük destek veriliyor.

Eğitim Bir Sen üyeleri bayramlaştı

Eğitim Bir Sen Malatya 1 No'lu Şube Başkanı Memur-Sen Malatya İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez, Ramazan Bayramı dolayısıyla sendika üyeleriyle bayramlaştı.

Köy okulu öğretmeninden uluslararası eTwinning projesi

Diyarbakır'da bir ilkokulu öğretmeninden uluslarası eTwinning projeleri hız kesmeden devam ediyor.

Altunkaya ailesinin inşa ettirdiği kütüphane resmi açılışa hazırlanıyor

Altunkaya ailesi tarafından Mardin'in Midyat ilçesinde inşa edilen ve donatılan kütüphane resmi açılışa hazırlanıyor. Mardin Midyatlı olan hayırsever işadamı Altunkaya ve beraberindeki aile fertleri kütüphanede inceleme yaparak son durumu hakkında bilgi aldı.

İnönü Üniversitesi, dünya sıralamalarındaki başarısını artırmaya devam ediyor

Malatya İnönü Üniversitesi dünyadan birçok üniversiteyi geride bırakarak en nitelikli yükseköğretim kurumlarının arasına girdi.

Tarihi Sur ilçesinde gençler için yeni mekan Akademi Üniversite

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, üniversiteli gençlerin kültürel ve sanatsal etkinliklerini yapabilmeleri için hayata geçirdiği Akademi Üniversite açıldı.

Rektör Prof. Dr. Göktaş, öğrenci evinde sahur yaptı

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öğrencilerin davetini geri çevirmeyerek öğrenci evinde sahur yaptı.

İhracat Elçileri Programı'nda başarılı olan yabancı uyruklu öğrencilere sertifikaları verildi

Fırat Üniversitesinde öğrenim gören ve ihracat elçileri programında başarılı olan yabancı uyruklu öğrencilere sertifikaları verildi.

Hürriyet İlkokulu'nda eTwinning rüzgarı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde dezavantajlı okullardan olan Hürriyet İlkokulunda eTwinning rüzgarı esti.

Rektör Özaydın: 'Dünyanın iyi insanlara ihtiyacı var'

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Arif Özaydın, GAÜN'de öğrenim gören uluslararası öğrenciler ve Türkiye Şampiyonlarında başarı elde eden takım ve sporcularla iftarda bir araya geldi.

FÜ kadın kolları öğrencilerle iftarda bulundu

Elazığ Fırat Üniversitesi kadın kolları, Veteriner Fakültesi akademisyenlerinin de katkılarıyla üniversite öğrencilerine iftar yemeği verdi.

Sosyal medya hem ürettiriyor hem de tükettiriyor

Ardahan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Murat Kızılkaya konferansta, geleneksel medyanın aksine sosyal medya sayesinde şu anda bütün kullanıcıların hem tüketici hem üretici olduğunun altını çizdi.

Diyarbakır'da ders ve sanat bir arada

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde Hantepe Eğitim Şehitleri İlkokulu'nda eTwinning projesi çerçevesinde dersler sanatla buluşturuldu.

Ermeni soykırımı iddialarına bilimsel cevap

Ermeni Diasporası'nın her fırsatta gündeme getirdiği soykırım iddialarına Gaziantep Üniversitesi'nde gerçekleştirilen konferans ile bilimsel veriler eşliğinde cevap verildi

Bağlar Belediyesinden çocuklara eğitim seti

Diyarbakır'ın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla öğrencilere eğitim seti hediye edildi.

FÜ ile Munzur Üniversitesi arasında protokol imzalandı

Fırat Üniversitesi (FÜ) ile Munzur Üniversitesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Toplam 3459 haber.