Eğitim

Eğitim Haberleri

Kayapınar Belediyesi'nden engellilere hizmet

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesi, engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerini çok yönlü sürdürürken, 12 dönüm alan üzerine Evrensel Park inşası sona doğru gelindiği bildirildi.

SANKO Okulları öğrencileri yüzmede 12 madalya kazandı

SANKO Okulları öğrencileri, Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Malatya'da düzenlenen 'Okullar Arası Küçükler Bölge Müsabakası'ndan 12 madalya ile döndü.

Proje okullarına kabul sınavına rekor başvuru

Adıyaman'da Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okullarında okumak isteyen öğrenciler arasında yapılan sınava bu yıl rekor düzeyle başvuru yapıldı.

Yenişehir Belediyesinde temel ilk yardım eğitimi düzenlendi

Diyarbakır'ın Yenişehir Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü tarafından, çalışanlara yönelik olarak karşılaşılabilecek acil durumlara karşı Temel İlk Yardım Eğitimi semineri düzenledi.

Geleceğin ressamları hünerlerini sergiliyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren bilgi evlerinde eğitim alan öğrenciler, yeteneklerini sanat atölyelerinde geliştiriyor.

GKV 59. yıl mezunlarına muhteşem balo

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 2021-2022 yılı mezunları için düzenlenen GKV Geleneksel Mezuniyet Balosu büyük ilgi gördü. GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki 2021-2022 dönemi mezunlarını başarılar dileyerek 'Mezun olan öğrencilerimizin önümüzdeki süreçte istedikleri üniversitelerde eğitim görerek ülke kalkınmasına katkı sunmalarını diliyorum' dedi.

Şehitkamil'de 4 bİN 908 kişi okuma-yazma öğrendi

Şehitkamil Belediyesi tarafından bugüne kadar toplam 4 bin 908 öğrenciye okuma-yazma öğretilirken, bin 573 öğrenci de açık öğretim kurslarından faydalandı.

Yeşilyurt'ta ''huzur'' konferansı

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından düzenlenip, Araştırmacı-Yazar Saliha Erdim'in konuşmacı olarak katıldığı 'Ailede Huzur Nasıl Sağlanır?' konferansı büyük ilgi gördü. Malatya Kongre ve Kültür Merkezini tıklım tıklım dolduran Malatyalılar, Saliha Erdim'in sunumunu ilgiyle takip ettiler.

Elazığ'da genç çiftçilere sertifikaları verildi

İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'nde eğitimlerini tamamlayan genç çiftçilere sertifikaları verildi.

Silvanlı öğrenciler Bilim Fuarı'nda çalışmalarını sergiledi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde öğrenciler, Bilim Fuarında çalışmalarını sergiledi.

Trafik haftası Şehitkamil'de şenlikle kutlandı

Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Şehitkamil Trafik Eğitim Parkı'nda şenlik düzenlendi. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, öğrencilerle birlikte trafik kuralları eğitimlerine katıldı ve akülü araç kullandı.

Öğrenciler Nasa sergisiyle uzaya yolculuğunu keşfetti

Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri, Engelliler Haftası dolayısıyla, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Müzeyyen Erkul Bilim Merkezi'nde açılan dünyanın en büyük gezici uzay sergisi olan Amerika Birleşik Devletleri Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi'nin (NASA) Uzay Sergisi'ni gezdi.

Sanko Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü'nde yeni program

SANKO Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans Programı açıldı.

'Korsan ve Taklit Ürüne Hayır' bilgilendirmesi

Malatya polisi, Korsan ve Taklit Ürüne Hayır bilgilendirmesi yapıyor.

Sanko Üniversitesi'nde beslenme ve Diyetik Günleri

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından 'Çocuk Hastalıklarının Tıbbi Beslenme Tedavisi Sempozyumu' düzenlendi.

Üniversite öğrencileri TBMM'yi ziyaret etti

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Erasmus Plus 'Kentimin Sürdürülebilirliğinde Söz Sahibiyim' Gençlik Projesi çerçevesinde Çevre ve Şehir Bakanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) ziyareti yapıldı. Proje yürütücüleri Doç. Dr. Eren Özceylan, Doç. Dr. Aslı Özpolat, Doç. Dr. Ferda Nakıpoğlu Özsoy ve Araştırmacı Öğr. Gör. Ayca Özceylan ile öğrenci temsilcileri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğünde proje ile ilgili bilgi alış-verişinde bulundu.

Öğrencileri heyecanlandıran tatbikat

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Hekimhan ilçesi itfaiye ekipleri, ilkokul öğrencilerine yönelik yangın tatbikatı düzenledi. Öğrencileri heyecanlandıran tatbikat ilgiyle izlendi.

SANKO Okulları öğrencilerinin yüzmede Türkiye başarısı

Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen 'Okullar Arası Yıldızlar Türkiye Finali'nde SANKO Okulları öğrencisi Ali Emre Simitçi üçüncü, Beril Tanrıtanır dördüncü oldu.

Üniversite yolunda sınav stratejileri

SANKO Üniversitesi akademisyenleri, 'Üniversite Yolunda Sınav Stratejileri' konulu panel çerçevesinde Şehitkmil Kültür ve Kongre Merkezi'nde 11'inci ve 12'nci sınıf öğrencilerini bilgilendirdi.

Toplam 3459 haber.