Eğitim

Eğitim Haberleri

SANKO Üniversitesi kompozisyon yarışması düzenlendi

SANKO Üniversitesi tarafından, Gaziantep'te Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmi ve özel ortaöğretim okulları 12'nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen 'İstiklal Savaşı Sürecinde Antep Savunmasının Rolü' konulu kompozisyon yarışması sonuçlandı.

GAÜN TİKA ile yurt dışına açılıyor

Gaziantep Üniversitesinin (GAÜN) mühendislik başta olmak üzere eğitim, sağlık, spor, sanat ve diğer alanlarındaki akademik tecrübesi, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA) İşbirliğiyle yurt dışına açılıyor. GAÜN ile TİKA arasında yapılan işbirliğiyle GAÜN'ün eğitim tecrübesi yurt dışına aktarılacak.

Başkan Güder'den eğitim istişaresi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz ay Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Hatice Özdemir'e 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisini iletti. Başkan Güder, eğitim ile ilgili istişarede de bulundu.

Battalgazi'de TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı.

Üniversite öğrencileri kentin tarihi ile bütünleşiyor

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu İş Sağlığı ve Güvenliği Programı öğrencileri tarafından, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı desteği ile 25 Aralık Panaroma Müzesine gezi düzenlendi.

Elazığ'da polis, 160 öğrenciye eğitim verdi

Elazığ'da polis, SİBERAY farkındalık çalışmaları çerçevesinde 160 öğrenciye eğitim verdi.

Adil Sani Konukoğlu Spor Lisesi Açılış töreni

Gaziantep Valiliği koordinesinde başlatılan '100. Yılda 100 Hayırsever' kampanyası çerçevesinde SANKO ve Konukoğlu Ailesi tarafından yaptırılan ve SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sani Konukoğlu'nun adı verilen Spor Lisesinin açılışı, okul kampüsünde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Öğrenciler atık maddelerden sergi açtı

Malatya Yazıhan ilçesinde atık maddelerin geri dönüşümü ile öğrenciler tarafından yapılan el işleri sergilendi.

HKÜ'de 3. İslami Muhasebe ve Finans Konferansı Gerçekleştirildi

Hasan Kalyoncu Üniversitesi'nde düzenlenen '3. İslami Muhasebe ve Finans Konferansı' 10 farklı ülkeden 79 bilim insanı ile sektörün en üst düzey kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Necip Fazıl Kısakürek GAÜN'de şiirlerle anıldı

Türk edebiyatının Sultanü'ş Şuara (Şairler Sultanı) unvanlı şairi Necip Fazıl Kısakürek, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Adem Topluluğu tarafından hazırlanan şiir okuma etkinliğiyle anıldı.

Yarışmalarda başarılı olanlar ödüllere kavuştu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, eğitim ve spor alanında organize edilen etkinlik ve yarışmalarda ödül almaya hak kazanan kişilere ödüllerini teslim etti. Başkan Fadıloğlu, ödül almayı hak edenleri tebrik etti.

GİBTÜ'de ilk mezuniyet heyecanı

Gaziantep İslam, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (GİBTÜ) bu yıl ilk mezunlarını vermeye hazırlanıyor.

Üniversite öğrencilerine KADES bilgilendirmesi

Malatya polisi tarafından İnönü Üniversitesi kampüs yerleşkesinde bulunan kız öğrenci yurdu öğrencileri ile çalışanlarına, acil durumlarda ilk akla gelecek acil müdahale uygulaması olan KADES ve '6284 sayılı Ailenin Korunması Ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun' hakkında bilgilendirme yapıldı. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri, el broşürü dağıtımı yaparak KADES uygulamasının nasıl kullanılacağı hakkında önemli bilgiler verdi. Ayrıca kız yurdu içerisine bilgilendirici afişler asıldı.

FÜ'de öğrencilerin yaptığı resimler sergilendi

Elazığ'da Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi güzel sanatlar eğitimi resim iş öğretmenliği 4'üncü sınıf öğrencileri, yaptıkları resimlerin sergisini gerçekleştirerek sanatseverlerin beğenisine sundu.

GAÜN öğrencileri HAVAŞ yöneticileriyle buluştu

HAVAŞ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Onur Kumtepe ve Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı Özlem Tezcan tarafından ''Havacılıkta Dönüşüm Yöntemi'' ve ''Havacılıkta Finansal Süreçler'' konferansı verildi.

Nezaket okullarında yıl sonu etkinliği

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü ile İl Müftülüğü işbirliği ile açılan 'Nezaket Okulları'na kayıtlı öğrenciler tarafından yıl sonu gösterisi düzenlendi.

İslahiye HEM'den yıl sonu sergisi

GAZİANTEP(İHA) – Gaziantep'in İslahiye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi (HEM) kursiyerlerinin hazırladığı el emeği göz nuru eserler için sergi açıldı.

Fırat Üniversitesi'nde aşçılık mutfağı açıldı

Fırat Üniversitesi'nde Aşçılık ve Otel İşletmeciliği Bölümü öğrencileri için aşçılık mutfağı açıldı.

Başkan Güder, minik öğrencilerin Kur'an-ı Kerim'e geçiş törenine katıldı

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kur'an-ı Kerime geçen 45 minik öğrenci için düzenlenen törene katıldı. Birbirinden renkli anların yaşandığı törende konuşan Başkan Güder, 'Göz aydınlığı yavrularımızı tebrik ediyorum' dedi.

Toplam 3459 haber.