Eğitim

Eğitim Haberleri

İletişimcilere teşekkür belgesi

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü Uygulama Birimi İNÜHABER Merkezi ile Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Uygulama Birimi Radyo Kampüs'te çalışıp mezun olan öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi.

Başkan Fadıloğlu önce tavsiyelerini sıraladı sonra da tenis oynadı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu,lise öğrencileri ile bir araya geldiği Kariyer Günlerinde, hayat tecrübelerinden örnekler sunarak, öğrencilere tavsiyelerde bulundu.Başkan Fadıloğlu, program sonunda ise öğrencilerle tenis oynadı.

Lise öğrencileri üniversite gezisinde

2021-2022 eğitim öğretim yılından birçok akademik başarıya imza atan Gaziantep Özel Okulları öğrencileri, geleneksel üniversite gezilerini sürdürerek gelecekte gitmeyi planladıkları üniversiteleri yakından tanımı şansı yakaladı. İstanbul ve Ankara'da bulunan birçok üniversiteyi ziyaret eden öğrenciler merak ettikleri konularla ilgili yetkililerden bilgiler aldı.

Sanko Üniversitesinde Diyetisyenler Günü kutlandı

SANKO Üniversitesi'nde, Diyetisyenler Günü çerçevesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünde görev yapan akademik personele gül hediye edildi.

Diyarbakır'da mezuniyet coşkusu

Diyarbakır'da, Özel Final Fen ve Anadolu Lisesi 2022 yılı mezunlarını ihtişamlı bir törenle uğurladı.

Halı tasarımcısı öğrencilerin sektör buluşması

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı Programı ile Halı Tasarımcıları Derneği (HATAD) işbirliği çerçevesinde Gaziantep free lanse halı desinatörü Selma Albayrak'ın konuşmacı olarak katıldığı sektör buluşması etkinliği düzenlendi.

Bakan Özer, öğrencinin Kur'an-ı Kerim'e tekme atmasıyla ilgili konuştu: 'Gerekli cezaları vereceğiz'

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Antalya'da lise öğrencisinin Kur'an-ı Kerim'e tekme atması ve Bursa'da okul salonunda dansöz oynatılmasıyla ilgili konuşarak 'Gerekli cezaları vereceğiz' dedi.

Battalgazi'de öğrencilere ücretsiz deneme sınavı

Eğitime desteği ve bu konudaki önemli çalışmalarıyla dikkat çeken Malatya'nın Battalgazi Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS), Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testleri (AYT) sınavlarına hazırlanan üniversite ve memur adayları için ücretsiz deneme sınavı düzenledi.

Üniversite öğrencilerinden su tasarrufu konusunda örnek proje

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Öğr. Gör. Berk Palandökenlier ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileri tarafından 'Su Tasarrufu ve Su Kirliliği' temalı proje gerçekleştirildi.

Kaliteye öğrenci eli

Gaziantep Üniversitesi'nde Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Komisyonu, GAÜN Kalite Güvence Birimi ve Genç Kalite Topluluğu tarafından 'İç Kalite Güvencesi Sisteminde Kalite Öğrenci Toplulukları, Rol ve Katkılar' çalıştayı gerçekleştirildi.

Gri Koç Şahinbeyli öğrencilerle bir araya geldi

'Gri Koç' olarak bilinen Eğitim Koçu Gökhan Müftüoğlu, Şahinbey Belediyesi'nin organizasyonunda Gaziantep'e gelerek öğrencilerle buluştu.

MTÜ'de 'Sıra Dışı İşler' Mezuniyet Sergisi açıldı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Hekimhan Mehmet Emin Sungur Meslek Yüksekokulu'nda Dünya Çevre Günü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde gerçekleştirilen 'Sıfır Atık' projesi çerçevesinde 'Sıra Dışı İşler' Mezuniyet Sergisinin açılışı yapıldı.

Güder'den LGS'ye giren öğrencilere destek ziyareti

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Liselere Geçiş Sınavı'na (LGS) giren öğrencilere, sınav öncesi moral ve motivasyon ziyaretinde bulundu. Sınav öncesi öğrencilere ve ailelerine çay ikramında da bulunan Güder, 'Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin her daim yanındayız' dedi.

Elazığ'da LGS heyecanı başladı, öğrenciler içeride aileler dışarıda ter döktü

Elazığ'da Liselere Geçiş Sınavı'nda (LGS) öğrenciler içeride aileler ise dışarıda ter döktü.

Malatya'da LGS heyecanı

Tüm yurtta olduğu gibi Malatya'da da Liselere Geçiş Sistemi (LGS) çerçevesinde 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı merkezi sınav başladı. Çocuklarını okul dışında bekleyen aileler ise büyük heyecan yaşadı.

Gaziantep Kolej Vakfı'nda münazara heyecanı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu'nda gelenekselleşen ve Türkçe zümresi tarafından düzenlenen Münazara Turnuvası'nda final heyecanı yaşandı. Heyecan içerisinde geçen turnuvayı Okuma alışkanlığı ailede kazanılır tezini savunan ekip kazandı.

Malatya İnönü Üniversitesi Kenya'da tanıtıldı

Malatya İnönü Üniversitesi, Kenya'nın başkenti Nairobi'deki Kenya Türk Üniversiteleri Eğitim Fuarı'na katıldı.

Lise öğrencilerinden İngilizce müzikal gösterisi

2021-2022 eğitim öğretim yılında akademik başarılarının yanı sıra sportif, sosyal, kültürel ve sanatsal çalışmalarıyla da büyük beğeni kazanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları yıl sonu nedeniye hazırladıkları etkinliklerde İngilizce müzikaller sahneled.

Proje yarışmasında Sanko gururu

53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Türkiye Finalinde, Sanko öğrencileri 'Kimya' dalında iki ikincilik, 'Psikoloji' dalında bir üçüncülük derecesi kazandı.

Toplam 3464 haber.