Sağlık

Sağlık Haberleri

Dr. Karaoğlu, ANKA'da göreve başladı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosuna güvenilir isimleri dahil etmeyi sürdürüyor. Radyoloji Uzmanı Dr. Ece Karaoğlu, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde göreve başladı.

SANKO Üniversitesinde bir yenilik daha

SANKO Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümünde, kas iskelet sistemi bozukluklarını tespitini ve tedavi sonucunun değerlendirilmesini sağlayan 'myotonpro digital palpation device' cihazı kullanılmaya başlandı.

Milletvekili Fendoğlu'ndan Karaciğer Nakil Enstitüsü'ne övgüler

MHP MYK üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, dünyada karaciğer nakilleri ile adından söz ettiren Turgut Özal Tıp Merkezi Karaciğer Enstitüsü'nü ziyaretinde yaptığı konuşmada, 'Nakil merkezimiz sağlık alanında dünyada bizi başarıyla temsil ediyor' dedi.

Uzm. Dr. Mukadder Çolak NCR Hospıtal'da

NCR International Hospital, radyoloji alanında gücüne güç katarak Uzm. Dr Mukadder Çolak'ı güçlü hekim kadrosuna dahil etti.

SOGÜAD'dan SGK görevde yükselme sınavı için eşsiz kaynak

Kısa adı SOGÜAD olan Sosyal Güvenlik Ailesi Derneği, SGK tarafından gerçekleştirilecek olan görevde yükselme sınavı öncesi yayına geçirdikleri site ile sınava gireceklere kaynak imkanı sunuyor.

Elazığ'da kadınlara yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı'

Elazığ'da kadınlara ve sağlık çalışanlarına yönelik 'Meme Kanseri Bilinçlendirme Programı' düzenlendi.

Bebek dostu hastaneden annelere süt arttırıcı gıda paketi

Bebek dostu hastane unvanına sahip olan Medical Park Gaziantep Hastanesi, '1-7 Ekim Dünya Emzirme Haftası' kapsamında anne sütünün özendirilmesi için annelere süt artıran besinlerin yer aldığı gıda paketi hediye etti.

6 santimlik miyomdan kapalı ameliyatla kurtuldu

Karın ağrısı ve aşırı kanama şikayetleriyle Liv Hospital Gaziantep'e başvuran 38 yaşındaki Nuran Boydağ'ın yapılan tetkiklerinde rahminde 6 cm'lik bir miyom ve 6 cm'lik yumurtalık kisti tespit edildi. Boydağ, ender uygulanan kapalı miyom ameliyatı sayesinde Liv Hospital Gaziantep'te kısa sürede sağlığına kavuştu.

Aşıya inanmıyordu şimdi pişmanlığını yaşıyor

Malatya'da yaşayan Mehmet Adıyaman, korona virüs aşısına inanmadığı için yaptırmadığını ve hastalığa yakalandıktan sonra pişman olduğu belirterek. ''Aşımı olsaydım hastalığı daha rahat atlatırdım' dedi.

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde 'Emzirme Haftası' etkinliği

'Bebek Dostu Hastane' unvanına sahip SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde 1-7 Ekim Emzirme Haftası kapsamında etkinlikler düzenlendi.

Müdür Bentli’ den yaşlılara 3.doz aşı ısrarı

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Covid-19 pandemisinde yaşlıların 3.doz aşı yaptırmalarını isteyip, “3.doz aşıyı yaptırıp inşaAllah vefatlarımızın önüne geçelim” dedi.

Son 24 saatte korona virüsten 217 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 217 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 30 bin 19 yeni vakanın olduğunu açıkladı.

Covid-19 aşı talihlileri hediyelerine kavuştu

Malatya'da düzenlenen aşı kampanyasında çekilişle belirlenen 432 talihli hediyelerini düzenlenen törenle aldı.

Özel Bağlar Hastanesi'nden gazetecilere indirimli sağlık hizmeti

Güneydoğu Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Özel Bağlar Hastanesi (OBH) arasında protokol imzalandı. Anlaşma gereği GGC üyesi gazeteciler ve birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinden yüzde 50 indirimli yararlanacak.

Rektör Kızılay'dan 'bir millet, iki devlet' vurgusu

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, kongrede yaptığı konuşmada, Türkiye ve Azerbaycan üniversiteleri iş birliğiyle yapılan çalışmaların 'bir millet, iki devlet' anlayışını ve iki ülke arasındaki ilişkileri daha da güçlendirdiğini belirtti.

İki doz Covid-19 aşısı uygulanmasında ’mavi kategori’ye ulaşan il sayısı 24 oldu

Sağlık Bakanlığınca, korona virüsle mücadele kapsamında başlatılan aşılama programı hızla devam ediyor. Bu kapsamda iki doz aşılama oranında nüfusunun yüzde 75'i ve üzerine ulaşan il sayısı 24 oldu.

Son 24 saatte korona virüsten 236 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanlığı, son 24 saatte 236 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 30 bin 438 yeni vakanın olduğunu açıkladı.

Vefakar kardeş ablasına böbreğini verdi

Diyarbakır'da, böbrek yetmezliği nedeniyle diyaliz tedavisi gören Dilek Yayğir'e vefakar kardeşi Mehmet Yayğir böbreğini bağışladı.

Antrenör Şahin, yakalandığı Covid-19'a yenik düştü

Malatya'da Antrenörlük yapan Cebrail Şahin (40), yeni tip korona virüsten (Covid-19) vefat etti.

Toplam 3599 haber.