Sağlık

Sağlık Haberleri

Özal Tıp Merkezi'nde Turkovac aşısı yapılmaya başlandı

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde Turkovac aşısı yapılmaya başlandı.

Aşırı terlemeye botokslu çözüm

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, botoks yaptırmanın aşırı terleme konusunda pratik çözümler ortaya koyduğunu söyledi.

YEDAM Diyarbakır'da açıldı

Yeşilay'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirdiği Yeşilay Danışmanlık Merkezleri'nin (YEDAM) toplu açılış töreninde Diyarbakır YEDAM'ın da açılışı yapıldı.

Bölgedeki tek Fonksiyonel Tıp Merkezi Medical Park Gaziantep'te

Medical Park Gaziantep Hastanesi bölgede öncü branşları ve hekimleri bünyesine dhil ediyor. Son olarak hastanenin hekim kadrosuna kronik hastalıklara farklı bir bakış açısıyla hizmet veren Fonksiyonel Tıp ve İç hastalıkları Uzm. Dr. Hüseyin Taşkıran dahil edildi.

DİSMEK kursu terapi oldu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin 74 farklı branşta açtığı mesleki kurslarda eğitimler devam ediyor.

ANKA'da organ bağışına dikkat çekildi

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde Organ Bağışı Haftası etkinlikleri kapsamında açılan stantta organ bağışının önemine dikkat çekildi. 'Toprak Olmasın Can Olun' sloganıyla organ bağışının önemi anlatılırken gönüllülerin de kaydı alındı.

Aşılama hamilelik şansını arttırıyor

Özel Hatem Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Semra Sarı Yıldız, kadınlarda kısırlığın nedenleri, risk faktörleri ve tedavisi hakkında bilgiler verdi. Yıldız, aşılamanın hamilelik şansını arttırdığını vurguladı.

Organ bağışı haftası etkinlikleri

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde 3-9 Kasım Organ Bağış Haftası nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Diyarbakır'da hastane çalışanlarına müzikli moral

Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi tüm sağlık çalışanlarına yönelik moral ve motivasyon günü etkinliği düzenlenirken, etkinlikte konuşan hastanenin Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Asena, Diyarbakır için daha iyi hizmet anlamında ne gerekiyorsa hastane olarak her zaman hazır olacaklarını söyledi.

Pişirmede kullanılan yağlar denetim altında

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi güvenli gıda, hijyenin sağlanması, bilinçli, sağlıklı beslenme ve doğru üretim çalışmaları konularında işletmeleri bilgilendirerek denetlemeye devam ediyor.

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Polat'tan organ bağışı çağrısı

Elazığ İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat, Türkiye'de 30 bin hastanın acil organ nakli beklediğini belirterek, vatandaşları organ bağışı konusunda daha duyarlı olmaya çağırdı.

Lösemi Hastası Ömer'e jest

Lösemi hastası olması nedeniyle arkadaşları ile oyun oynamadan uzak kalan Ömer'e gençler sahip çıkıp, 'Ömer Gençlik Merkezine gelemiyorsa Gençlik Merkezimiz Ömer'e gider' diyerek evinde Ömer'i ziyaret etti.

Besni Devlet Hastanesine MR cihazı alınacak

Adıyaman'ın Besni ilçe Devlet Hastanesi'ne MR cihazı alımı için çalışmalar başlatıldı.

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde organ bağışı standı kuruldu

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası kapsamında organ bağışı standı açıldı.

Gençlerden örnek hareket

Malatya'da gençler örnek hareket göstererek kan bağışında bulundular.

Diyarbakır'da gıda denetimleri sürüyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sağlıklı gıda ürünlerine ulaşmasını sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor.

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açılan el sanatları kursu, vatandaşların ekmek kapısı oldu

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde açılan el sanatları kursu, hasta yakınlarına moral depolarken, burada el becerileri ile yaptıkları ürünleri satarak ev ekonomisine katkı sağlıyorlar.

Diyarbakır 2'nci aşıda geride kaldı

Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğretim Görevlisi Muhammet Asena, genç hastalarda öz güven oluştuğunu ve kendilerine bir şey olmayacağı kanaatinde olduklarını belirterek, 'Şu anda hasta popülasyonuna baktığımızda özellikle genç ve gebe hastalarda korona virüs etkilerinin çok daha ağır izlediğini görüyoruz. Kesinlikle tüm topluma buradan duyurumuz, çağrımız ikinci doz aşılarımızı da gecikmeden, bir an evvel yapmalarıdır' dedi.

Saraçoğlu NCR Hospital'de

Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun olan M.Cüneyt Saraçoğlu, NCR İnternational Hospital'a Genel Müdür Yardımcısı olarak atantı.

Toplam 3611 haber.