Sağlık

Sağlık Haberleri

Doğanşehir'in yeni Devlet Hastanesi hizmette

Malatya'nın Doğanşehir İlçesi'ndeki Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi'nin yeni hizmet binasında hizmet vermeye başladığı bildirildi.

Uzmanlar yara, sarkma ve çatlak tedavilerinde fraksiyonel lazer öneriyor

Saç ekim ve estetik uzmanı Ömer Uğur yara, sarkma ve çatlak tedavilerinde fraksiyonel lazeri önererek cildin üst ve alt tabakalarında etkili olduğunu söyledi.

Güzellik ve Estetiysen Uzmanı Şehirli uyardı: 'Kış aylarında kuru ciltler kırışıklığa neden oluyor'

DİYARBAKIR (İHA) – Güzellik ve Estetiysen Uzmanı Ebru Şehirli, kış aylarında kuru cildin erken kırışmaya neden olduğunu belirterek, soğuk ve rüzgarlı havada nemlendirici kullanılması gerektiğini vurguladı.

Anka'dan 25 Aralık mesajı

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sofuoğlu, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla büyük gurur yaşadığını dile getirerek, Cumhuriyetin ve bağımsızlığın yokluk içinde vatan sevgisiyle kazanıldığını, bu nedenle hiçbir zaman unutulmaması ve amenate sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Diyarbakır'da tarihi geçmiş 4 ton 200 kilo et imha edildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, yaptığı denetimde bir depoda satışa hazır halde bulunan son kullanım tarihi geçmiş 4 ton 200 kilogram hindi etine el koyarak imha etti.

Liv Hospital Gaziantep'ten kurtuluş günü ziyareti

Liv Hospital Gaziantep hekimleri ve personeli, Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla 25 Aralık Gaziantep Savunması Kahramanlık Panoraması ve Müzesi'ni ziyaret etti.

Pitbull saldırısına uğrayan Asiye'nin hayati tehlikesi sürüyor

Gaziantep'te pitbull cinsi iki köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralanan Asiye Ateş'in sağlık durumuna ilişkin hastane yönetimi açıklama yaptı. Kız çocuğunun hayati tehlikesinin devam ettiğini söyleyen başhekim Dr. Beyhan Tahmazoğlu, ilk geldiği ana göre genel durumunun daha iyi olduğunu söyledi.

Kurtuluş savaşında Gaziantep'te sağlık hizmetleri

SANKO Üniversitesi'nde, Gaziantep'in Kurtuluşunun 100.'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Opr. Dr. Samet Bayrak, 'Kurtuluş Savaşında Gaziantep'te Sağlık Hizmetleri' konulu sunum yaptı.

Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesine doktor atamaları yapıldı

Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesine Metabolizma, Alerji ve İmmünoloji ile Nöroloji alanında üç yeni doktor ataması yapıldı.

Mide botoksunda 15 dakikalık işlemle hastalar rutin yaşamlarına devam ediyor

Türkiye'de pandemiyle birlikte obezite oranında artış yaşanırken buna yönelik yapılan işlemlerde de yöntemler artıyor. Diyarbakır'da, 15 dakikalık mide botoksu işlemiyle hastalar rutin yaşamlarına devam ediyor.

Rektör Kızılay'dan hasta ile iletişimin önemi vurgusu

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, sempozyumda yaptığı konuşmada, hasta ile iletişimin çok önemli olduğuna dikkat çekerek, 'İnsanlarla iyi bir iletişim kurmak aslında sadece hastayla değil günlük hayatta da çok önemlidir' dedi.

Renkli gözlere özenti arttı, lens kullanımı tehlike saçıyor

Diyarbakır'da, son dönemlerde renkli göze sahip olma tercihinde ilgi artmaya başlandı. Lens tercihinde bulunan vatandaşlar, göz kaybı tehlikesiyle karşı karşıya. İnternetten sipariş edilen sahte lenslerin kullanılmaması için de uzmanlar uyardı.

Elazığ'da sağlıkçılar için motivasyon gecesi

Medical Park Elazığ Hastanesi sağlık çalışanlarına motivasyon gecesi düzenledi.

Elazığ'da vaka sayıları hızla düşmeye devam ediyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın yayınladığı insidans haritasına göre Elazığ'da korona virüs (Covid-19) vaka sayılarında düşüş hızla devam ediyor.

Battalgazi Devlet Hastanesi inşaatının yüzde 98'i tamamlandı

Malatya İl Sağılık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, fiziki gerçekleşme oranının yüzde 98 olduğu ve kaba inşaatının bittiği Battalgazi Devlet Hastanesi yakın zamanda hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Profesör Beytur'dan çalışma arkadaşlarına veda

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığına atanan Prof. Dr. Ali Beytur, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi görevini bırakması nedeniyle çalışma arkadaşlarına veda etti.

Sağlık Bakanı Koca:

Sağlık Bakanı Koca:4-10 Aralık arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 9 ilimiz: Edirne, Artvin, Tekirdağ, Ordu, Trabzon, Kırklareli, Yozgat, Rize, Isparta.

SANKO'da 'Beyin Ölümü ve Organ Nakli' sempozyumu

SANKO Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi (transplANTEPSANKO) ile SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Ana Bilim Dalı tarafından Divan Otel'de 'Beyin Ölümü ve Organ Nakli Sempozyumu' düzenlendi.

Battalgazi Devlet Hastanesi'nde iç dekorasyon sürüyor

Malatya'da eski Devlet Hastanesi yerine yapılan Battalgazi Devlet Hastanesi'nde fiziki gerçekleşme oranının yüzde 98 olduğu bildirildi.

Toplam 3602 haber.