Sağlık

Sağlık Haberleri

'Cihan bebek öldü' iddialarına ANKA Hastanesinden yalanlama

Gaziantep'te baba şiddetine maruz kalan 2 aylık bebeğin öldüğü yönündeki haberlere, tedavi gördüğü Gaziantep Özel ANKA Hastanesinden yalanlama geldi. ANKA Hastanesi Genel Müdürü Dr. Cengiz Bayram, bebeğin tedavisinin yoğun bakımda titizlikle sürdüğünü dile getirdi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın 'İnsanlarımızın yüreğine dokunacağız'

Diyarbakır 'ın Kulp ve Lice ilçelerinde AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantıları yapıldı.

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde atama

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Meşe, SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Aile hekimlerinden '7'den 70'e aşılan hayata bağlan' kampanyası

Korona virüse karşı en büyük silah olan aşılamada, Malatya'daki aşılama oranının artması adına aile hekimleri tarafından '7'den 70'e Aşılan Hayata Bağlan' kampanyası başlatıldı.

Gaziantep'te akciğer kanserine farkındalık etkinliği

Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde akciğer kanseri farkındalık ayı için etkinlik düzenlendi. Hekimler ve hastaların bir araya geldiği etkinlikte akciğer kanserine dikkat çekerek farkındalık oluşturuldu.

Yaşı küçükken veremediği böbreği büyüyünce verdi, babasına can oldu

Elazığ'da böbrekleri iflas eden ve 7 yıldır diyalize giren Şener Kaya, oğlunun verdiği böbrek ile yeniden hayata tutundu.

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Aküzüm tıbbi sekreterlerle bir araya geldi

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanı Mehmet Aküzüm, 29 Kasım Dünya Tıbbi Sekreterler Günü vesilesiyle tıbbi sekreterler bir araya gelerek günlerini kutladı.

Başhekim Doç. Dr. Asena müjdeyi verdi:

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Muhammet Asena, 'Kemik iliği nakillerinin' Diyarbakır'da yapılacağı müjdesini verdi.

Geçmeyen bel ağrıların nedeni romatizma olabilir

Bel ağrıları hemen herkesin ömründe en az bir kere yaşadığı bir şikayetlerin başında yer aldığını belirten uzmanlar, birçok nedeni olan bel ağrılarının en önemli nedenlerden birinin de romatizmal hastalıklar olduğunu kaydetti.

Diyarbakır'da köy okullarına pandemi ve hijyen eğitimi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallede okuyan ilkokul öğrencilerine gıda, kişisel hijyen ve öz bakım eğitimi veriyor.

Op. Dr. Temur Bülbül için kurucusu olduğu hastanede tören düzenlendi

Uzun süre kanser tedavisi gördükten sonra gece saatlerinde hayatını kaybeden Op. Dr. Temur Bülbül, kurucu yönetim kurulu başkanı olduğu Gaziantep Özel Hatem Hastanesi önünde düzenlenen tören ve kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Tüfenkci:'Malatya sağlıkta önemli gelişmeler kat etti'

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, bir sendikaya gerçekleştirdiği ziyarette yaptığı konuşmada, Malatya sağlıkta önemli gelişmeler kat etti dedi.

Çocuk Endokrinolojisi Kliniği hizmete alındı

SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde Çocuk Endokrinolojisi Kliniği hizmete girdi. Çocuk Endokrinolojisi Uzmanı Doç. Dr. Özge Yüce, hasta kabulüne başladı.

Op. Dr. Temur Bülbül tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Uzun süredir kanser tedavisi gören Gaziantep Özel Hatem Hastanesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Temur Bülbül hayatını kaybetti.

Son 24 saatte korona virüsten 192 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, son 24 saatte 192 kişinin korona virüsten hayatını kaybettiğini, 23 bin 759 yeni vakanın olduğunu açıkladı.

Afrikalı hasta Kayseri’de şifa buldu

Benign prostat hiperplazisi hastalığı bulunan 71 yaşındaki Afrikalı hasta, Kayseri'de geçirdiği ameliyatla sağlığına kavuştu.

Aile hekimlerine hizmet içi eğitimi

Malatya'da aile hekimlerine, 5 farklı grup halinde 2 gün boyunca hizmet içi eğitimi verildi.

Uzmanlar ebeveynleri uyardı: ''Süt dişleri, daimi dişler için rehber görevi görür''

Halk arasında süt dişi ile ilgili yanlış bir kanının olduğunu belirten diş hekimi Mahmut Aslan, ''Süt dişleri hem estetik hem beslenme hem de çiğneme adına büyük bir fonksiyon sahibidir. Yerine gelecek olan daimi dişler için de rehber görevi görmektedir'' diyerek ebeveynleri uyardı.

Kanser tedavi gören öğretmene sürpriz kutlama

Mide kanseri nedeniyle 1 yıldır tedavi gören 57 yaşındaki öğretmen Gülhan Baykara'ya, tedavi gördüğü hastanede sürpriz öğretmenler günü kutlaması gerçekleştirildi.

Toplam 3611 haber.