Sağlık

Sağlık Haberleri

Nöroloji Uzmanı Dr. Gönül Çakmak ANKA'da

Sağlık alanında tüm ihtiyaçlara cevap verebilecek kapasiteye sahip olan Gaziantep Özel ANKA Hastanesi, hekim kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Nöroloji Uzmanı Dr. Gönül Çakmak, ANKA Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

Nefes darlığı kalp rahatsızlıklarının habercisi

Özel MMT Amerikan Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ahmet Özgür Başarır, nefes darlığı şikayetinin altında yatan nedenlerden birinin de kalbe bağlı hastalıkların olabileceğini dile getirdi.

Gaziantep Şehir Hastanesi için devreye Cumhurbaşkanı girdi

Sağlık Bakanlığının Gaziantep'teki yatırımlarıyla ilgili son durumu paylaşan İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, yapımı yaklaşık 10 yıldır süren Gaziantep Şehir Hastanesinin inşaatı için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın devreye girdiğini belirterek inşaattaki tıkanıklığın en kısa sürede aşılmasını beklediklerini söyledi.

Battalgazi Devlet Hastanesi açılış için gün sayıyor

Açılış için gün sayan Malatya Battalgazi Devlet Hastanesi ile ilgili olarak bölge mahalle muhtarları ve esnafları memnuniyetlerini dile getirerek, hastanenin açılışında emeği olanlara teşekkür ettiklerini söylediler.

Ünlü aile danışmanı Çevik, yaptığı tespitlerle mutsuz ailelerin sorunlarını çözüyor

Son zamanlarda artan iş stresleri ve travmalar aileleri birbirinden uzaklaştırırken, mutsuz olan aile bireyleri çareyi aile danışmanlarında buluyor. Yaptığı güzel tespitlerle aile içi sorunlara çözüm getiren başarılı aile danışmanı Belkıs Rüzgar Çevik, son zamanların en çok rağbet gören isimlerin başında geliyor.

Kanada Başbakanı Trudeau, Covid-19’a yakalandı

Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Covid-19 testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Maymun çiçeği virüsü için alınabilecek önlemler

Medical Park Gaziantep Hastanesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Vuslat Keçik Boşnak, Maymun Çiçeği Virüsü hakkında bilgi vererek, alınabilecek önlemleri anlattı.

Azeri şarkıcı kardeşine karaciğerini verdi

Azerbaycanlı ses sanatçısı Narmin Karimbayova, karaciğer yetmezliği teşhisi konulan 41 yaşındaki ağabeyi Kamran Karimbayova'ya karaciğerini verdi. Azeri şarkıcının karaciğeri, ağabeyine Malatya'da gerçekleştirilen operasyon ile nakledildi.

8 yıllık evlat hasreti 4'lü kombin tedaviyle sona erdi

Batman'da yaşayan Gurbet ve Muzaffer Güngeçti çifti, 8 yıldır çektikleri bebek hasreti Diyarbakır'da 4'lü kombin tedaviyle sona erdi.

Dronla görüntülenen ambulans sürüş eğitimi nefes kesti

Gaziantep'te 112 Acil Sağlık ekiplerinde çalışan şoförlere verilen Ambulans Sürüş Tekniği Eğitimi nefes kesti. Eğitimde daraltılmış dubalar arasında ambulans kullanan kadın sürücüler erkeklere taş çıkarırken, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Vejdi Yıldız, Gaziantep'in zor şehir trafiğinde eğitimler sayesinde vakalara hızla ulaştıklarını söyledi.

71 yaşında 136 kiloya ulaşan Nezaket teyze, sağlığına Elazığ'da kavuştu

Çocukluğundan bu yana fazla kilolarıyla başı dertte olan 71 yaşındaki Nezaket Aksoy, 136 kilogram ağırlığa ulaşınca zayıflamak için Gaziantep'ten geldiği Elazığ'da başarılı ameliyatla sağlığına kavuştu.

Kan bağışıyla örnek oldular

Malatya Jandarmada görevli erbaş, erler ile rütbeli personeller, kan bağışlayarak örnek oldu.

NCR'den Irak Başkonsolosu Abdulwahid'e ziyaret

NCR International Hospital Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Neccar ve CEO Dt. Mehmet Cemil Neccar Irak Başkonsolosluğu'na ziyaret gerçekleştirdi.

Sağlık-Sen'de seçim heyecanı

Sağlık-Sen Gaziantep Şubesi'nin delege seçimleri, üyelerin rekor orandaki katılımıyla tamamlandı.

Güneydoğu'da özel sağlık kurumlarındaki ilk kök hücre nakli yapıldı

Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde bölgedeki özel sağlık kurumları içinde ilk kök hücre nakli başarılı bir şekilde gerçekleşti.

Diyarbakır'da nükleer tatbikatı gerçeğini aratmadı

Diyarbakır Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2022 Yılı Hastane Afet ve Acil Durum Planı (HAP) çerçevesinde, Kimyasal-Biyolojik-Radyolojik-Nükleer (KBRN) tatbikatı gerçekleştirildi.

Festivale katılanların kan şekerini ölçtüler

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Festivali'nde stant açan Özel MMT Amerikan Hastanesi'nin sağlık çalışanları, ziyaretçilerin kan şekerini ve tansiyonunu ölçtü.

Doç. Dr. Balıbey: 'Sınava bilgi olarak iyi hazırlanmak ve zamanı yönetmeyi öğrenmek gerekiyor'

Üniversite sınavına girecek olan gençlerin bir miktar heyecan ve stres yapmalarının normal olduğunu aktaran Elazığ Mediline Hastanesi psikiyatri uzmanı Doç. Dr. Hakan Balıbey, Öncelikle sınava bilgi olarak iyi hazırlanmak gerekiyor. ÖSYM sınavları için son demler. İyi hazırlanmak kişiyi rahatlatır. Bol deneme çözüp zamanı ayarlamayı öğrenmeleri gerekiyor dedi.

SANKO Üniversitesi 'Sağlıklı Yaşam Festivali'nde

SANKO Üniversitesi, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık Hizmetleri ve Engelliler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen Sağlıklı Yaşam Festivali'nde yer aldı.

Toplam 3598 haber.