Sağlık

Sağlık Haberleri

Uzmanından microblading önerisi

Ünlülerin güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi modacı Mehmet Sait Dalmış, microblading işleminin avantajları hakkında bilgi verdi.

İki kardeşin evlat hasreti aynı klinikte son buldu

Diyarbakır'da yaşayan Ahmet ve Mehmet Kırmızıgül isimli kardeşlerin biri 15 yıl, diğeri ise 4 yıl evlat sahibi olmak bekledi. İki kardeş aynı klinikte çocuklarını kucağına aldı.

Yoğurt Kilo Vermeye Yardımcı Oluyor !

Uzman Diyetisyen Mazlum Tan konu hakkında bilgiler verdi.

Kalp Ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Çokkalender SANKO'da

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Ömer Çokkalender, SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde hasta kabulüne başladı.

28 yıllık diyaliz ıstırabı nakille son buldu

Hatay'dan gelen 28 yıllık diyaliz hastası Sait Döş, SANKO Üniversitesi Hastanesi'nde geçirdiği başarılı böbrek nakliyle sağlığına yeniden kavuştu.

Çocuk Hastalıkları Uzmanı Kopan HATEM'de

Özel Hatem Hastanesi'nin uzman ve tecrübeli kadrosuna Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm. Dr. Dila Tuğçe Kopan'da dahil oldu.

Hayata gözlerini yeniden açtı

Gaziantep'te, 15 yıl önce oynadığı enjeksiyon iğnesinin gözüne saplanması sonucu görme kaybı yaşayan 24 yaşındaki genç kıza, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde protez göz takıldı.

Doğanşehir kurban derilerinin gelirini SMA hastalarına

Malatya'nın Doğanşehir Belediyesi, Kurban Bayramında başlatmış olduğu 'Haydi Doğanşehir, Doğanşehirli SMA hastalarına sahip çıkıyoruz ' kampanyası doğrultusunda elde edilen geliri SMA hastalarının hesaplarına yatırdı.

Özel sporculardan sağlık çalışanlarına destek

Malatyalı Özel Sporcular, Konya Şehir Hastanesi'nde elim bir olay sonucu yaşamını yitiren Dr. Ekrem Karakaya ve sağlıkta şiddete dur demek için ellerindeki yazılarla şiddete tepki gösterdi.

40 bin doğumda bir görülen hastalığa yakalanan bebek başarıyla tedavi edildi

Diyarbakır'da 40 bin doğumda bir görülen hastalığının tanısı anne karnında konulan bebek, doğduktan bir gün sonra ameliyata alındı. Ameliyat sonrası yoğun tedavisi devam eden bebek, sağlığına kavuştuktan sonra taburcu edildi.

Komandoları aratmayan UMKE eğitimi

Sağlıkçıların Özel Harekatı olarak anılan Ulusal Medical Kurtarma Ekiplerine (UMKE) katılmak isteyen gönüllü sağlıkçılar, komando eğitimlerini aratmayan zorlu parkurlardan geçiyor.

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış'tan kalıcı doğal kaş önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, son dönemlerde birçok kişinin favorisi haline gelen kalıcı doğal kaşın, uzmanı tarafından yapılması gerektiğini belirterek aksi durumda kişinin yüzündeki doğallığı kaybedebileceğini söyledi.

23 yıllık evlat hasreti 11 başarısız denemeden sonra sonuçlandı

Diyarbakır'da yaşayan ve 23 yıldır evli olan Nilcan ve Ramazan Akça çifti, toplam 11 başarısız tüp bebek denemesi sonucunda ikinci çocuklarına aynı klinikte müjdeyi aldı.

'Erken yaşlanmayı önlemek için cilt bakımı şart'

Ünlü güzellik merkezi Dalmış Beauty işletmecisi Mehmet Sait Dalmış, erken yaşta yaşlanmanın önüne geçmek için cilt bakımının şart olduğunu söyledi.

KBB Uzmanı Op. Dr. Özer: 'Dış kulak yolunun nemli kalması mantar ve bakterilere neden oluyor'

Sıcak havaların etkisini göstermesiyle birlikte vatandaşların kendilerini sulara bıraktığını belirten Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Necdet Özer, ''Bundan dolayı dış kulak yolu sürekli nemli kalır dış kulak yolu da nemli kaldığı zaman mantar ve bakteriyel enfeksiyonlar, çok yaygın bir şekilde bu mevsimlerde görülür' dedi.

ANKA'da bayramlaşma töreni gerçekleştirildi

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Tıbbiyelilerin mezuniyet coşkusu

Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi 2021-2022 eğitim ve öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi.

Uzman diyetisyenden Kurban Bayramı'nda beslenme önerisi

Gaziantep Özel ANKA Hastanesi Uzman Diyetisyeni Gülen Mavi Canlı, Kurban Bayramı'nda aşırı et tüketiminin ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceğine dikkat çekerek, önemli tavsiyelerde bulundu.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Harman, 'Kalp ve damar hastalığı olanlar mutlaka diyetlerine dikkat etmeli'

Kalp ve damar hastalarının Kurban Bayramında diyetlerine dikkat etmeyip, fiziksel aktivitelerini azalttığını belirten Kardiyoloji Uzmanı Dr. Murat Harman, Maalesef bu ciddi ve ölümcül sonuçlara yol açabilir. Kalp ve damar hastalığı olanlar tıpkı Kurban Bayramı öncesinde olduğu gibi mutlaka diyetlerine dikkat etmeleri gerekmektedir dedi.

Toplam 3595 haber.