Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Kurum: 11 ilimiz, yarınlarımız ve yavrularımız için yarın değil, hemen şimdi diyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 67 bine ulaşan konutun temellerini Elazığ'da attıklarını belirterek 'Yeni sosyal konutlarımızın anahtarlarını Elazığlı kardeşlerimize teslim ediyoruz. 11 ilimiz için, yarınlarımız için, yavrularımız için, 'yarın değil, hemen şimdi' diyoruz' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Elazığ’da depremzedelere seslendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Coğrafyamızı değiştiremeyeceğimize göre kendimizi buna göre değiştirmemiz gerekiyor. TOKİ vasıtasıyla 1,2 milyon kentsel dönüşüm projeleriyle 3,3 milyon insanı güvenli evlere taşıdık. Şehirlerimizi felaketlere karşı dirençli hale getirdik dedi.

Adalet Bakanı Bozdağ: “Diyarbakır’da 244 konteyner tamamen kullanıma hazır edilmiş durumdadır”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Diyarbakır'da konteyner kent kurulumu süren alanda incelemelerde bulundu. Bakan Bozdağ, '244 konteyner tamamen kullanıma hazır edilmiş durumdadır' dedi.

HÜDAPAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: 'Savaşa değil seçime gidiyoruz'

Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya'yı ziyaret eden (HÜDAPAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Seçim ortamını provoke etmeye çalışan vatandaşları birbirine karşı kışkırtıp kaotik bir ortam oluşturmaya çalışan şer odaklarının tuzaklarına düşmemiz gerekir savaşa değil seçime gidiyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis’ten ayrıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis'te depremzedelerle çadır kentte katıldığı iftar sonrasında ilden ayrıldı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ: Diyarbakır’da yeni bir şehir kuruyoruz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yakın zamanda konteynerlerin teslimatının yapılacağını belirterek Adeta Diyarbakır'da yeni bir şehir kuruyoruz. Yeri tespit edildi, yakında inşallah Cumhurbaşkanımızın temel atma törenleri çerçevesinde Diyarbakır'da ihalesi yapılan bazı konutların temelini de atacağız.' dedi.

İçişleri Bakanı Soylu: Vatandaşımızı yalnız bırakmadık

Hatay'da iftar programına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hiçbir afette vatandaşları tek başına bırakmadıklarının altını çizerek, Hatay'ımızın, Kırıkhan'ımızın emrindeyiz dedi.

Biden: Enflasyon yazdan bu yana yüzde 30 düştü

ABD Başkanı Joe Biden, enflasyonla mücadelede ilerleme kaydettiklerini belirterek, enflasyonun yaz ayından bu yana yüzde 30 düştüğünü kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kilis’te depremzedelerle iftar yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'in Nurdağı'nda temel atma törenlerinin ardından helikopterle Kilis'e geçti. Erdoğan'ın, Kilis'te depremzedelerle iftar yapacağı bildirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Elazığ programı belli oldu

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın gerçekleşecek olan Elazığ programı hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan KKTC’ye ziyaret

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, temaslarda bulunmak üzere geldiği KKTC'nin başkenti Lefkoşa'da, KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Londra'da uğradığı sözlü saldırıya değinerek, Rum ve Yunanların nasıl hazımsız olduklarının bir göstergesidir dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: Bir sorunu daha çözdük; bir dosya daha kapandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: 'Bir sorunu daha çözdük; bir dosya daha kapandı: Geçici işçiler hem bir yıl çalışabilecek hem de sonrasında kadroya atanacak. Hayırlı olsun.'

En düşük emekli aylığını 7 bin 500 TL’ye çıkaran teklif kabul edildi

En düşük emekli aylığını 7 bin 500 TL'ye çıkaran teklif kabul edildi.

Guterres ve Emine Erdoğan, BM Genel Kurulunda düzenlenen Sıfır Atık Özel Oturumu’nda konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreterliğinin özel davetlisi olarak katıldığı BM Genel Kurulu'ndaki Sıfır Atık Özel Oturumu'nda, iklim ve çevre sorununda dünyada adil dağılım ilkesine dayalı hakkaniyetli bir sisteme ihtiyaç olduğunu söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Osmaniye’de depremzedelerle iftar yaptı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Osmaniye'de depremden etkilenen vatandaşlarla beraber iftar yaptı.

YRP'li Topsakal'ın Aday Sırası Sır Gibi Saklanıyor

Topsakal inşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Topsakal Yeniden Refah Partisinden Millet Vekili adayı olduğunu açıkladı.

Bakan Çavuşoğlu, Trinidad ve Tobago Dışişleri Bakanı Browne ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ABD'nin New York kentinde Trinidad ve Tobago Dışişleri Bakanı Amery Browne ile bir araya geldi.

YSK, Kılıçdaroğlu İnce ve Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adaylıklarına yapılan itirazları reddetti

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, YSK'da gerçekleştirilen toplantıda Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ve Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylıklarına yönelik yapılan itirazların oy birliğiyle reddedildiğini duyurdu.

İngiltere Kralı III. Charles, Ukraynalı mültecilerle bir araya geldi

İngiltere Kralı III. Charles, Almanya ziyareti kapsamında Ukraynalı mülteciler ile bir araya geldi.

Toplam 8507 haber.