Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gardaşım Aliyev de Türkiye’nin gururu Togg’unu teslim aldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin milli imkanlarla ürettiği yeni nesil elektrikli aracı teslim alan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev için 'Gardaşım İlham Aliyev de Türkiye'nin gururu Togg'unu teslim aldı. Hanenize hayırlı olsun. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin gardaşım' dedi.

Sarıgül’den yeni seçimler olabilir iddiası

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 14 Mayıs seçim sonuçları, birkaç yıl içinde yeni seçimlere neden olabilir' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Diğer sınamalar gibi deprem felaketinin de altında kalmadık, Allah’ın izniyle kalmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin bugün geldiği yer, geride bırakmakta olduğumuz ilk asrının zirvesi, bundan sonra hedeflediğimiz Türkiye Yüzyılı'nın ilk adımıdır. Diğer sınamalar gibi deprem felaketinin de altında kalmadık, Allah'ın izniyle kalmayacağız dedi.

Bakan Soylu Hatay’da depremzedelerle iftarda buluştu:

Hatay'ın Hassa ilçesinde depremzedeler ile birlikte iftar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Şu ana kadar 650 binin üzerinde çadır Türkiye genelinde kuruldu. 50 binin üzerinde konteynere çıktı. İki ayda 100 bin demiştik, bir ayı geçti, bir ay sonra da 100 bini tamamlamış olacağız. Diğer aylar ve ondan sonraki ayda da inşallah 200 bini tamamlamış olacağız' dedi.

Bakan Kurum, Balıkesir’de anahtar teslim ve yeni konutların temel atma törenine katıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Balıkesir'in birinci derece deprem bölgesi olduğunu belirterek, Balıkesir'imizde tek bir riskli yapı kalmayana dek bu anlayışla çalışmalarımızı yapacağız dedi.

İsrail Savunma Bakanı Gallant’ın görevden alınması güvenlik gerekçesi ile ertelendi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun 26 Mart'ta görevden alındığını duyurduğu Savunma Bakanı Yoav Gallant'ın görevden alınmasına yönelik kararı, güvenlik gerekçesi ile ertelendi.

Fatih Erbakan, Hatay’da depremzedelerle bir araya geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Hatay'ın Arsuz ilçesinde ismini taşıyan çadır kentte afetzedelerle bir araya gelerek, çocuklara oyuncak dağıttı.

İsrail Bakanlar Kurulu’ndan aşırı sağcı Bakan Ben Gvir’ın istediği

İsrail'de Bakanlar Kurulu, aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben Gvir'ın tartışmalı yargı reformunun ertelenmesine destek vermesi halinde söz verilen Ulusal Muhafız Teşkilatı'na onay verdi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken ile Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov arasında telefon görüşmesi

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov yaptıkları telefon görüşmesinde Rusya'da tutuklanan ABD merkezli The Wall Street Journal gazetesinin Moskova bürosu muhabiri Evan Gershkovich'i görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kılıçdaroğlu’na seccade tepkisi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Birileri seccadelerin üzerine ayakkabılarıyla basabilir. Çünkü bunlar talimatı Pensilvanya'dan alıyorlar, onlara göre meşrudur. Bütün bunlara en güzel cevabı 14 Mayıs'ta benim aziz milletim verecek' dedi.

Bakan Soylu, Malatya'da değerlendirme toplantısına katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi'nde değerlendirme toplantısına katıldı.

Yeniden Refah Partisi milletvekili aday tespitinde ince eleyip sık dokuyacak

Yeniden Refah Partisi'nde milletvekili aday listelerinin belirlenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde yüz yüze mülakatlar başladı.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü Açıkkapı: “Dünyada Recep Tayyip Erdoğan’dan başka ikinci bir lider yoktur”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Koordinatörü ve AK Parti milletvekili aday adayı Ejder Açıkkapı, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Elazığ'da düzenlediği programlara ilişkin değerlendirmede bulundu. Ülkesine bu büyüklükte bir dönüşümü sağlayacak Türkiye'den başka ikinci bir ülkenin olmadığını dile getiren Açıkkapı, 'Yine dünyada Recep Tayyip Erdoğan'dan başka da ikinci bir lider yoktur. Milletimiz bunu görüyor ve müşahade ediyor' dedi.

DEVA Partisi’nden 3 isim AK Parti’ye Katıldı

AK Parti Kayseri Teşkilatının düzenlediği 'Teşkilat Buluşması' programında DEVA Partisi'nden 3 isim AK Parti'ye katılarak rozet taktı. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Türkiye yüzyılında Türkiye'yi hız kesmeden ileriye taşımaya devam edeceklerini belirterek DEVA Partisi'nden AK Parti'ye katılan kişileri tebrik etti.

Konya’da çifte vatandaşlar Bulgaristan seçimleri için sandık başına gitti

Bulgaristan'da yapılan erken genel seçimi için Türkiye'de yaşayan çifte vatandaşlar için oy verme işlemleri başladı.

Bulgaristan’daki erken genel seçim için sandığa koştular

Bulgaristan'daki erken genel seçim için Kocaeli'de yaşayan çift pasaportlu vatandaşlar da oy kullanmak üzere sandıklara gitti. Toplam 9 sandık kurulan Kocaeli'de akşam 20.00'ye kadar oy verme işlemleri devam edecek.

Finlandiya’da genel seçim için oy verme işlemi başladı

Finlandiya'da halk genel seçimlerde oy kullanmak üzere sandık başına gitti.

Mehmet Topsakal; 'Malatyamız için mücadele edeceğiz'

Yeniden Refah Partisinden millet vekili adayı olan Topsakal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Topsakal Malatyamız için mücadele edeceğiz sözünü yeniledi.

Bakan Çavuşoğlu: Türkiye’yi eski koalisyon günlerine götürmek Türkiye’ye kaos getirmek demektir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 'Cumhur İttifakı giderek güçleniyor. Yedili masalardan Türkiye'ye bir şey gelmez, hayır gelmez. Niyetleri diyelim ki tamamen iyi. Türkiye'yi eski koalisyon günlerine götürmek Türkiye'ye kaos getirmek demektir. Koalisyonlar ne kadar iyi niyetli olursa olsunlar bu sistem çalışmaz. Ama iyi niyetli olup olmadığını da sizler benden daha iyi biliyorsunuz. Nasıl oluyor da tüm terör örgütlerinin hepsi aynı anda bu yedili masayı destekliyor' dedi.

Toplam 8509 haber.