Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Bakan Çavuşoğlu: Ülkemize bahar çoktan geldi, artık yaz zamanı

Antalya'da partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türlü oyunlarla, darbelerle, hain planlarla kara bulutları üzerimize salmak isteyip köşeye geçip, bahar naraları atanlara buradan seslenmek istiyorum. Ülkemize bahar çoktan geldi. Artık yaz zamanı. Ektiğimizi biçme vakti, şimdi hasat vakti. Yapmak değil yıkmak, üretmek değil tüketmek gayesinde olanların bizi anlamasını elbette beklemiyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Affedersiniz 5 koyunu güdemeyecek olanlara bu vatan teslim edilebilir mi?

KOCAELİ (İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Affedersiniz 5 koyunu güdemeyecek olanlara bu vatan teslim edilebilir mi? Kardeşlerim, Kandil'e bu ülke teslim edilir mi? Terör örgütüne bu ülke teslim edilir mi?' dedi.

Bakan Muş: HDP ’özerklik’ için Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Muş, HDP'nin Güneydoğu'da 'özerklik' ya da 'öz yönetim' ilan etmek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini söyledi.

Bakan Kurum: Burası finansın kalbinin attığı merkez olarak hizmet verecektir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 17 Nisan'da hizmete girecek olan İstanbul Finans Merkezi'ne yerli otomobil Togg ile gelerek incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, Burası finansın kalbinin attığı merkez olarak hizmet verecektir' dedi.

Ülkücüler 2 bin kişiyle iftar yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı ve Aydın Ülkü Ocakları'nın düzenlediği iftar programına 2 binin üzerinde vatandaş katıldı. Milletvekili ve Milletvekili adaylarının bulunduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Polonya Başbakanı Morawiecki:

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Ukrayna'daki durum ile Çin ve Tayvan arasındaki durum arasında büyük bir bağlantı gördüğünü belirterek, Ukrayna fethedilirse Çin ertesi gün Tayvan'a saldırabilir dedi.

Bakan Varank: Türkiye’yi kritik teknolojilerin pazarı değil, üreticisi yapacağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Türkiye'yi kritik teknolojilerin pazarı değil, üreticisi yapacağız. Eskiden yaşanan devrimleri uzaktan seyreden Türkiye, bugün yaşanan devrimlere öncülük ediyor. Benim için de artık dönel kavşağın adı 'baba'dır. Artık en sevdiğim pide 'cantık'tır. Ben de artık heykele gitmeyecek, 'heykele çıkacağım' olacaktır' dedi.

Arınç’tan HÜDAPAR’a destek Babacan’a tepki

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına katılan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç sorunları çözecek tek partinin AK Parti olduğunu söyledi. HÜDAPAR'ın gerçek vatanseverler tarafından kurulduğunu ve eleştirileri hak etmediğini belirten Arınç, Babacan'ın da söylemlerini eleştirerek tepki gösterdi.

Bakan Akar: Bölgede Türkiye’nin yer almadığı hiçbir denklem çözüme ulaşmaz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bölgede Türkiye'nin yer almadığı hiçbir denklem çözüme ulaşmaz dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, UAEA Başkanı Grossi ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Viyana'da Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi ile görüştü.

Bakan Soylu: Hatay’da 21 bin 391 enkazın 14 bini kaldırıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'da 21 bin 391 enkazın şu ana kadar 14 bininin kaldırıldığını söyledi.

Muharrem İnce 3. yol hareketini Rize’den başlattı

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, eliyle parmaklarını kullanarak 3 yaparak, Üçüncü yol. Ne sağdan ne soldan. Atatürk'ün yolundan. Biz üçüncü yoluz dedi.

Bakan Yanık aday tanıtımı toplantısına Togg ile geldi

Türkiye'nin yerli otomobili Togg ile Osmaniye'ye gelen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Allah'ın izniyle Osmaniye'de dört sıfır alarak Osmaniye'de Cumhur ittifakın başkenti olacağız dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bunların raf ömrü inşallah 14 Mayıs'ta dolacak'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Terör örgütlerinin uzantıları ile at pazarlığı yaparak iktidar hayali kuranların gafleti sizi bir an olsun endişeye sevk etmesin. Kandil'den bağıranlar çağıranlar, bunlar vız gelir tırıs gider. Bunların raf ömrü inşallah 14 Mayıs'ta dolacaktır' dedi.

Mısır ile temsilcilik düzeyi büyükelçi seviyesine yükseltilecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, (Mısır ile) Temsilcilik düzeyinin büyükelçi seviyesine yükseltilmesi konusunda somut adımlar atıyoruz. O güne kadar bazı adımlar atmaya da devam edeceğiz. Herhangi bir sorunun olmadığını söylemek isterim' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Bu seçimler Türkiye'nin sadece gelecek 5 yılını değil, çeyrek ve yarım asrını da belirleyecek'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin Türkiye'nin gelecek 5 yılını değil, çeyrek ve yarım asrını belirleyeceğini söyleyerek, 'Sadece hayal satan, ucu kaçık vaatlerle günü kurtarmaya çalışan bir ekinin siyasetten tasfiye vakti gelmiştir' dedi.

Polonya, Abrams tanklarının ilk partisini hazirana kadar teslim alacak

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, ABD'den sipariş ettikleri Abrams tanklarının ilk partisini Haziran ayına kadar teslim alacaklarını duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TOGG ile Esenler sokaklarını gezdi

Esenler'de yerli ve milli otomobil olan TOGG ile şehir turu atan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu liderlik, ortaya koyduğu irade nasıl bir sonuçla tecelli ediyor görüyoruz dedi.

Cumhur İttifakı'na Malatya'da coşkulu karşılama

Deprem konutlarının temel atma töreni ve anahtar teslim törenine katılmak üzere Malatya'ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı liderleri coşkuyla karşılandı.

Toplam 8542 haber.