Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Aday Listesi

14 Mayıs'ta yapılacak Milletvekili genel seçimlerinde Malatya halkının merakla beklediği Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Aday listesini açıkladı.

Bakan Soylu, Malatya'da değerlendirme toplantısına katıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Malatya Afet Koordinasyon Merkezi'nde değerlendirme toplantısına katıldı.

CHP Malatya Milletvekili Aday Listesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Aday Listesi açıklandı. Listede 1. Veli Ağbaba, 2. CHP Eski İl Bşk. Enver kiraz, Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay 3. Sırada

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Listesi

14 Mayıs Genel Seçimleri AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Belli oldu. AK Parti, 28. Dönem Malatya Milletvekili Aday Listesi belli oldu.

Gelecek Partisi İl Başkanı Uçkan Sert Sözlerle Gelecek Partisine Yüklendi Ve İstifa Etti

Başarılı Siyasetçi Dr. Ercan Uçkan'dan Gelecek Partisine Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, AK Parti milletvekili adayları listesinde

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, AK Parti'nin Ankara 3'üncü bölge 1'inci sıra milletvekili adayı oldu.

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Listesi

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Listesi belli oldu.

Muharrem İnce, ilk mitinginde CHP’nin listesini bu sözlerle eleştirdi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Şu CHP listelerini görünce dudaklarınız uçuklayacak, kalbiniz sızlayacak, yüreğiniz daralacak, utanacaksınız dedi.

Bakan Soylu: Vatandaşlarımız başlarını sıcak yuvaya koyana kadar onları yalnız bırakmayacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, deprem bölgesi Adıyaman'da yaptığı açıklamalarda, depremzedelerin başlarını sıcak yuvaya koyana kadar onları hiçbir şekilde yalnız bırakmayacaklarını söyledi.

Bakan Nebati: Adeta bir ipe 7 kişi çıkmış hepsi birden ipin üstünde oynamaya çalışıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Dr. Nureddin Nebati, 7'li masanın pembe hayal kurduğunu belirterek Bugün ekonomi alanında her biri 7 ayrı telden çalıp oynamaya devam ediyor. Biri sıkı para politikasından bahsediyor, öteki de çıkmış pembe çiçekler eşliğinde hayalinde bol kepçeden piyasaya para dağıtıyor. Sizin ekonomi politikanız hangisi? Sadece tutarsız, zeminsiz ve tozpembe hayallerden mi ibaret? Adeta bir ipe 7 kişi çıkmış hepsi birden ipin üstünde oynamaya çalışıyor. dedi.

MİAD Yönetim Kurulu Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Malatyalı İş İnsanları Derneği (MİAD), tarafından Malatya’ya inşa edilecek 1004 konteynerin 405 tanesinin kurulumu tamamlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sosyal konut projelerimizle Roman vatandaşlarımızı huzurlu, modern ve nezih evlerine kavuşturuyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sosyal konut projelerimiz ile Roman vatandaşlarımızı huzurlu, modern ve nezih evlerine kavuşturuyoruz. 85 milyonun hiçbir ferdinin dayanıksız yapılarda hayatını sürdürmesine gönlümüz razı değildir dedi.

Bakan Soylu:

İçişleri Bakanı Soylu, Hatay'ın İskenderun ilçesinde depremde yıkılan ve acil yıkılması gereken bina enkazlarının e'inin kaldırıldığını ve bayrama kadar geriye kalan enkazın kaldırılacağını söyledi.

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan:

İran Dışişleri Bakanı Hüseyin Emir Abdullahiyan İran ile Azerbaycan arasındaki sorun ve gerilimden düşman yarar sağlıyor dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kimileri sadece laf yapar, kimileri de işte böyle iş yapar, hizmet yapar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Biz İstanbul'a ve İstanbullulara aşığız. Böylesine derin muhabbetle bağlı bulunduğumuz İstanbul'u kimse kusura bakmasın birilerinin ihtiraslarına kurban edemeyiz. Kimileri sadece laf yapar, kimileri de işte böyle iş yapar iş. Hizmet yapar. Biz laf üstüne laf koyanlardan değil, hep taş üstüne taş koyanlardan olduk' dedi.

AK Parti YSK Temsilcisi Özel: Liste hazır, son rötuşlar geliyor

AK Parti Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Temsilcisi Recep Özel, 28. dönem AK Parti milletvekili adayları listesine ilişkin, 'Liste hazır, son rötuşlar geliyor. Yarın öğleden sonra 15.30-16.00 civarı veririz, tam net değil' dedi.

İttifakların ve siyasi partilerin oy pusulasındaki yerleri belli oldu

Yüksek Seçim Kurulu'nda (YSK) 14 Mayıs seçimlerinde ittifakların ve siyasi partilerin birleşik oy pusulasındaki yerlerinin belirlenmesi için çekilen kura sonucu Cumhur İttifakı 8. sırada, Emek ve Özgürlük İttifakı 9. sırada, Millet İttifakı 18. sırada, Ata İttifakı ise 19. sırada yer alacak.

Topsakal, depremzede ailelerle biraraya geldi

Kiltepe mahallesinde 400 aileyle buluşan Yeniden Refah Partisi Milletvekili Adayı Topsakal inşaat yönetim kurulu başkanı Mehmet Topsakal, Çadırda yaşayan depremzedelere hem gıda hemde su yardımında bulundu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: “Kürsülerini FETÖ’ye, PKK’ya kiralayıp örgütlerin sözcülüğünü yaptılar, ama başaramadılar”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Kürsülerini FETÖ'ye, PKK'ya kiralayıp örgütlerin sözcülüğünü yaptılar, ama başaramadılar. Şimdi ülke ülke gezip Türkiye düşmanlarına bel bağlıyorlar' dedi.

Toplam 8465 haber.