Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Merkel’e Almanya’nın en yüksek liyakat nişanı verildi

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, Almanya'nın eski Başbakanı Angela Merkel'i ülkenin en yüksek liyakat nişanı ile ödüllendirdi.

Irak Başbakanı Sudani, Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba ile bir araya geldi

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Irak ziyareti çerçevesinde Irak Başbakanı Muhammed Şiya Sudani ile görüştü.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Çatalca’da sığır süt yemi ve mazot dağıtımı törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 'Gün, bir siyasi parti günü değil, gün artık bir Türkiye günüdür. Demokrasiden yana, insan haklarından yana, adaletten, haktan, hukuktan yana, kadın-erkek eşitliğinden yana mücadele edeceğiz. Herkesin karnının doyduğu, her evde huzurun ve bereketin olduğu bir Türkiye için çalışacağız dedi.

İYİ Parti’den

İYİ Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Başaran, partisinin birinci sıra milletvekili adayı hakkında sosyal medyada yer alan küfürbaz, dolandırıcı ve borsa spekülatörü olduğu yönündeki iddialara cevap vererek, AK Parti'de, MHP'de bir tane borsacı var mı? Demek ki en doğru kriter bizdeymiş dedi.

İçişleri Bakanı Soylu’dan 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kabrine ziyaret

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 30 yıl önce hayatını kaybeden 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın İstanbul'da bulunan kabrini ziyaret etti. Bakan Soylu, 'Bugün mezarının başında olmak bu ülkeye yapmış olduğu büyük hizmetlerin vefasındandır' dedi.

Büyükşehir Belediye Nisan ayı meclis toplantısı tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı III. Birleşimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Vahap Erdem Başkanlığında Belediye Meclis Salonunda saat 14.00'de geçekleştirildi. Meclis gündeminde ağırlıklı olarak imar konuları görüşüldü.

Malatya Çarşısı, Tarihimize ve Şehir Kültürümüze Uygun Olarak Yapılacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, Cumhur İttifakının istiklal ve istikrarı koruyarak, Türkiye'yi İstikbale hazırladığını söyledi.

Malatya AK Parti Teşkilatı İftar Programında Bir Araya Geldi

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören'in ev sahipliğinde milletvekilleri, milletvekili adayları, milletvekili aday adayları ve teşkilat üyeleri iftar programında bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Silahının namlusu Türkiye’ye dönük teröristlerin olduğu her yer bekamıza yönelik tehdit kaynağıdır”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye veya Irak'ın kuzeyinde silahlarla donatılmış bir terör oluşumu varken asla güvende olamayacağımızı belirterek, Silahının namlusu Türkiye'ye dönük teröristlerin olduğu her yer bekamıza yönelik bir tehdit kaynağıdır. Ayn El Arap'ta terörist varsa Suruç nasıl emniyet içinde olabilir? Telabyad'ta istikrarsızlık varsa Akçakale nasıl huzura erebilir? Bu durum bilhassa sınır hattındaki il ve ilçelerimizin tamamı için geçerlidir. dedi.

Eski Sudan Başbakanı Hamdok’tan itidal çağrısı

Eski Sudan Başbakanı Abdalla Hamdok, başkent Hartum ve çevresinde ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri (RSF) arasında devam eden çatışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, Barış, halkın iç savaşa sürüklenmemesi için tek geçerli seçenek dedi.

Kiraz, 'Malatya'da Vatandaşlarımız Yerinde Dönüşüm İstiyor!'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İkinci Sıra Milletvekili Adayı Enver Kiraz depremzedelerin derdini ilk günden bugüne dinlemeye devam ediyor.

Bakan Çavuşoğlu: “Türkiye’de bulunan Ahıska Türklerinin hepsine vatandaşlık vereceğiz”

Dışişleri Bakanı Mevlut Çavuşoğlu, 'Ukrayna-Rusya savaşında 6 bin Ahıska Türkü vatandaşımızı yurdumuza getirdik. Türkiye'de bulunan 70 bin Ahıskalı Türk'e vatandaşlık verdik, Türkiye'de bulunan hepsine vatandaşlık vereceğiz' dedi.

AK Parti Sözcüsü Çelik: Türkiye’yi kurtlar sofrasına kurban etmek istiyorlar

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, muhalefeti eleştirerek Onlar Türkiye'yi, memleketimizi, Adana'mızı Yüreğir'imizi kurtlar sofrasına kurban etmek istiyorlar. Kurtlar sofrasına geçit vermeyeceğiz. Kardeşlik sofrasını korumaya devam edeceğiz' dedi.

Bakan Akar: Suriye’nin kuzeyinde kazdıkları çukurlara gömüldüler, Irak’ın kuzeyinde kampları yerle bir ediliyor

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; 'Teröristler Suriye'nin kuzeyinde kazdıkları çukurlara gömüldüler, şu anda da Irak'ın kuzeyinde terörist kampları yerle bir ediliyor, barınakları, sığınakları, inleri tepelerine yıkılmaya devam ediliyor' dedi.

Bakan Kirişci: Bunların hesabı farklı, bunlar dışarıdaki emperyal güçlerin içerideki uzantıları

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, HDP'li Sırrı Sakık cümleler kuruyor. Sürgündekiler ve cezaevinden çıkarılacak olanlar ve cumhuriyetle olan kavga nedir? Bunların hesabı farklı, bunlar dışarıdaki emperyal güçlerin içerideki uzantılarıdır dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, afet konutları temel atma töreni ve bir dizi açılışlar için Şanlıurfa'ya geldi.

Fanatik Trabzonsporlu Bakan Karaismailoğlu TS Clup’ta alışveriş yaptı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhur ittifakı üyelerini ziyaret ettikten sonra Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi TS Clup'ta alışveriş yaptı.

Bakan Soylu: Toplumun tüm kesimleri için seçim çok kıymetli

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Yerli ve milli otomobil TOGG ile açılışı gelen Soylu yaptığı konuşmada, 'Toplumun tüm kesimleri için seçim çok kıymetli' dedi.

Destici’den Kılıçdaroğlu’na: Ben Apo’yu çıkaracağım, demiyor, ama HDP’lilere, PKK’lılara onu söylüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP arasındaki ittifaka vurgu yaparak Kılıçdaroğlu diyor ki; ben Demirtaş'ı çıkaracağım, diyor, ben Kavala'yı çıkaracağım. Ben Apo'yu çıkaracağım, demiyor, onu bize söylemiyor açıkta ama HDP'lilere, PKK'lılara onu da söylüyor. dedi.

Toplam 8488 haber.