Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, afet konutları temel atma töreni ve bir dizi açılışlar için Şanlıurfa'ya geldi.

Fanatik Trabzonsporlu Bakan Karaismailoğlu TS Clup’ta alışveriş yaptı

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhur ittifakı üyelerini ziyaret ettikten sonra Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesi TS Clup'ta alışveriş yaptı.

Bakan Soylu: Toplumun tüm kesimleri için seçim çok kıymetli

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Beşiktaş Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Yerli ve milli otomobil TOGG ile açılışı gelen Soylu yaptığı konuşmada, 'Toplumun tüm kesimleri için seçim çok kıymetli' dedi.

Destici’den Kılıçdaroğlu’na: Ben Apo’yu çıkaracağım, demiyor, ama HDP’lilere, PKK’lılara onu söylüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile HDP arasındaki ittifaka vurgu yaparak Kılıçdaroğlu diyor ki; ben Demirtaş'ı çıkaracağım, diyor, ben Kavala'yı çıkaracağım. Ben Apo'yu çıkaracağım, demiyor, onu bize söylemiyor açıkta ama HDP'lilere, PKK'lılara onu da söylüyor. dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan depremzedeler ile iftarda buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremzedeler ile Kocaeli'de düzenlenen iftar programında buluştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün itibariyle inşa süreci başlayan konut ve köy evi sayısının 100 bini bulduğunu söyleyerek, İnşallah sandıkta bu masaya en büyük tokadı gençlerimiz indirecek. Bu gençler bu tokadı öyle indirecek ki, seçimden sonra masanın etrafında kimse kalmayacak. Gençler bunlar ne olacak biliyor musunuz? Siyasi mevta olacak, siyasi mevta dedi.

Bakan Akar, CHP ve İYİ Parti il başkanlıklarını ziyaret etti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CHP ve İYİ Parti il başkanlıklarını ziyaret etti.

ABD’den Sudan’da şiddeti durdurma çağrısı

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Sudan'da ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri (RSF) arasındaki çatışmalardan endişe duyduklarını belirterek, tarafları şiddeti durdurmaya çağırdı.

Bakan Çavuşoğlu: Ülkemize bahar çoktan geldi, artık yaz zamanı

Antalya'da partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısında konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türlü oyunlarla, darbelerle, hain planlarla kara bulutları üzerimize salmak isteyip köşeye geçip, bahar naraları atanlara buradan seslenmek istiyorum. Ülkemize bahar çoktan geldi. Artık yaz zamanı. Ektiğimizi biçme vakti, şimdi hasat vakti. Yapmak değil yıkmak, üretmek değil tüketmek gayesinde olanların bizi anlamasını elbette beklemiyoruz dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Affedersiniz 5 koyunu güdemeyecek olanlara bu vatan teslim edilebilir mi?

KOCAELİ (İHA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Affedersiniz 5 koyunu güdemeyecek olanlara bu vatan teslim edilebilir mi? Kardeşlerim, Kandil'e bu ülke teslim edilir mi? Terör örgütüne bu ülke teslim edilir mi?' dedi.

Bakan Muş: HDP ’özerklik’ için Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyor

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Muş, HDP'nin Güneydoğu'da 'özerklik' ya da 'öz yönetim' ilan etmek için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini söyledi.

Bakan Kurum: Burası finansın kalbinin attığı merkez olarak hizmet verecektir

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 17 Nisan'da hizmete girecek olan İstanbul Finans Merkezi'ne yerli otomobil Togg ile gelerek incelemelerde bulundu. Bakan Kurum, Burası finansın kalbinin attığı merkez olarak hizmet verecektir' dedi.

Ülkücüler 2 bin kişiyle iftar yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanlığı ve Aydın Ülkü Ocakları'nın düzenlediği iftar programına 2 binin üzerinde vatandaş katıldı. Milletvekili ve Milletvekili adaylarının bulunduğu iftar yemeğinde birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Polonya Başbakanı Morawiecki:

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Ukrayna'daki durum ile Çin ve Tayvan arasındaki durum arasında büyük bir bağlantı gördüğünü belirterek, Ukrayna fethedilirse Çin ertesi gün Tayvan'a saldırabilir dedi.

Bakan Varank: Türkiye’yi kritik teknolojilerin pazarı değil, üreticisi yapacağız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 'Türkiye'yi kritik teknolojilerin pazarı değil, üreticisi yapacağız. Eskiden yaşanan devrimleri uzaktan seyreden Türkiye, bugün yaşanan devrimlere öncülük ediyor. Benim için de artık dönel kavşağın adı 'baba'dır. Artık en sevdiğim pide 'cantık'tır. Ben de artık heykele gitmeyecek, 'heykele çıkacağım' olacaktır' dedi.

Arınç’tan HÜDAPAR’a destek Babacan’a tepki

AK Parti Manisa Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısına katılan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç sorunları çözecek tek partinin AK Parti olduğunu söyledi. HÜDAPAR'ın gerçek vatanseverler tarafından kurulduğunu ve eleştirileri hak etmediğini belirten Arınç, Babacan'ın da söylemlerini eleştirerek tepki gösterdi.

Bakan Akar: Bölgede Türkiye’nin yer almadığı hiçbir denklem çözüme ulaşmaz

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bölgede Türkiye'nin yer almadığı hiçbir denklem çözüme ulaşmaz dedi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, UAEA Başkanı Grossi ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Viyana'da Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA) Başkanı Rafael Mariano Grossi ile görüştü.

Bakan Soylu: Hatay’da 21 bin 391 enkazın 14 bini kaldırıldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hatay'da 21 bin 391 enkazın şu ana kadar 14 bininin kaldırıldığını söyledi.

Muharrem İnce 3. yol hareketini Rize’den başlattı

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, eliyle parmaklarını kullanarak 3 yaparak, Üçüncü yol. Ne sağdan ne soldan. Atatürk'ün yolundan. Biz üçüncü yoluz dedi.

Toplam 8492 haber.