Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Sinan Oğan: Biz Türk milletinin gönlüne, kalbine, plan, projelerimizle gelmek istiyoruz

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Biz Türk milletinin gönlüne, kalbine, plan, projelerimizle gelmek istiyoruz. Biz bu ülkede artık geleceğe oy verilmesini istiyoruz dedi.

Bakan Kurum: Bayramın ikinci günü deprem bölgesindeki ilk konutları bitireceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bir taraftan bayramı karşılıyor olmanın sevinci, bir taraftan bayramın ikinci gününde deprem bölgesinde bitireceğimiz ilk konutlarımızın teslim ediyor olmamız ve bir aydır orada afetzede kardeşlerimiz için bir mücadele veriyoruz. 11 ilimizde eş zamanlı afet bölgesi için çalışmalarımızı yürütüyoruz dedi.

Karadeniz gazı iki yeni müjdeyle hanelere geliyor

Zonguldak'ın Filyos beldesinde Karadeniz gazını devreye alma töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konutlarımızda ilk bir ay tamamı ücretsiz, bir yıl mutfak ve sıcak su kullanımındaki 25 metreküplük doğalgazı ücretsiz veriyoruz dedi.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov:

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD ile gerekli temasların dışında neredeyse hiçbir ilişkinin bulunmadığını belirterek, ABD, Rusya'ya karşı haçlı seferi ilan etti dedi.

Bakan Kurum: Kendi dönüşüm yapmak isteyen vatandaşı yapım ve finans desteği vereceğiz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 20 Nisan'da gerçekleştirilen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin açılışına katıldı. Bakan Kurum, Kendi dönüşüm yapmak isteyen vatandaşı yapım ve finans desteği vereceğiz. İstiyoruz ki Okmeydanı'nın bütün alanlarını hızlı şekilde dönüştürelim. Bu çerçevede de buraya irtibat ofisimizi açtık' dedi.

İYİ Partili Göçmez Malatya Tarih Yazacak

İYİ Parti Milletvekili Adayları Şeyhmus Göçmez, Atilla Şahin, Prof. Dr. Elif Apohan, Selçuk Han, Doç. Dr. Metin Kapıdere ve Menije Nur Özcan, İl ve İlçe yöneticileri, İlçe Başkanları çalmadık kapı sıkmadık el dinlemedik insan bırakmayacağız sloganıyla seçim çalışmalarına başladı.

Başkan Gürkan Yerel Basınla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yerel Basın mensuplarıyla teravih Namazı sonrası bir araya gelerek hasbihal etti. Önemli Açıklamalarda bulunan Başkan Gürkan' Hasar Tespit Çalışmaları Yeniden Yapılacak'

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Bay bay Kemal ve Meral Hanım teröristlerle beraber

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bay bay Kemal, bu teröristlerle beraber. Meral Hanım da teröristlerle beraber, HDP ile beraber. Hani siz onlarla aynı masaya oturmazdınız. Ne kadar da çabuk anlaştınız. Benim milletim bu teröristlere 14 Mayıs'ta yol vermez' dedi.

Yeniden Refah Partisi Mv. Adayı Yıldırım'a Destekler Artıyor

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala Malatya'da büyük ivme yakalayan Yeniden Refah Partisi Seçimlerde Vekil çıkaracak destekleri almaya devam ediyor.

Malatya'da Seçmen Sayısı 530 Bine İndi

Seçimlerde Malatya'da 530 bin 714 seçmen bin 900 sandıkta oy kullanacak.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’den CHP’nin İzmir listesine eleştiri

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 'Atatürk'ün partisi olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İzmir'deki 1. sırasına Taraf gazetesinin köşe yazarını koydular. Hayatımda bu kadar içimi acıtan bir liste olmamıştı. 'Kemalizm ırkçılıktır' diyen birisi İzmir'den liste başı oldu' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Doğalgaz ve petrol gelirleriyle Aile ve Gençlik Bankası kuracağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünyada ve ülkemizde aile kurumunu yıkmaya, çocuklarımız ve gençlerimizi sapkın akımların pençesine itmeye kampanyalar hız kazandı. Bu tehditlere karşı ailemizi ve gençlerimizi maddi ve manevi olarak koruyacağız. Doğalgaz ve petrol gelirlerinden ayıracağımız kaynakla Aile ve Gençlik Bankası bunun ilk adımı olacak dedi.

İmamoğlu, Kastamonu’da meydanı dolduramadı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kastamonu'da düzenlediği mitingde meydanın yarısı boş kaldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Başbakan olacağım

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'Oylarınızı vereceksiniz, birinci parti yapacaksınız, ben de kimseyle pazarlık etmeden önce bu ucube sistem değişecek, sonra da başbakan olacağım' dedi.

Binali Yıldırım: Oyun çok açık, bölücü terör örgütünü meşrulaştırmaktır

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Gümüşhane'de yaptığı açıklamada, 'Ülkemiz ve coğrafyamız üzerinde oynanmaya çalışılan oyun çok açık. Oyun bölücü terör örgütünü meşrulaştırmaktır. Türkiye'de eyaleti ve bölünmeyi gündeme getirmektir' dedi.

Bakan Akar: “Temennimiz, F-16’ların tedarik ve modernizasyon sürecinin kongreden olumlu şekilde çıkmasıdır”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Temennimiz, F-16'ların tedarik ve modernizasyon sürecinin kongreden olumlu şekilde çıkmasıdır' dedi.

BM’den ABD’ye nota

Birleşmiş Milletler (BM) Sözcüsü Stephane Dujarric, internete sızdırılan ABD Savunma Bakanlığına ait gizli belgelerde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ve diğer üst düzey BM yetkililerinin iletişim trafiğinin izlendiğine dair bilgilerin yer alması nedeniyle ABD'nin BM Daimi Temsilciliğine nota verildiğini açıkladı.

Fatih Erbakan: “Biz ittifaka yanlışları el birliği ile düzeltelim diye girdik”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Biz ittifaka yanlışa ortak olalım diye değil, yanlışları el birliği ile düzeltelim diye girdik. Yeniden Refah Partisi olarak biz de ülkemizi ve milletimizi böyle 7'li kaosa, 7'li karanlık masaya teslim edemeyiz' dedi.

MHP’den  Eski Malatya Çıkartması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, “Cumhur İttifakı, hiçbir vatandaşımız açıkta kalmayacak şekilde depremin yaralarını sarmak için var gücüyle çalışıyor.

Toplam 8493 haber.