Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

İYİ Partili Göçmez “Malatya’mızda İşsiz Genç Bırakmayacağız”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez “Malatya’yı ayağa kaldırmak çok kolay ve mümkün” dedi

Deva Partisi İl Başkanı Sinan Akıncı'nın Ramazan Bayramı Mesajı

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı Ramazan Bayramı vesilesiyle Mesaj yayınlayarak Malatyalıların bayramını kutladı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay’dan ilk Afrin şehidinin ailesine bayram ziyareti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, bayramın ikinci günü Afrin Zeytindalı Harekatı'nın ilk şehidi olan Piyade Astsubay Musa Özalkan'ın Sincan'daki ailesini ziyaret etti.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye'nin şahlanış dönemi başlıyor. Bizi kimse tutamaz, engelleyemez. 'Yakacağız, yıkacağız' diyenlere de millet fırsat vermez. Ülkemizi yeni başarılara taşıyacağız' dedi.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman: Kılıçdaroğlu’nun aday olduğunu duyan FETÖ’cüler dönüş biletlerini almış

MHP Bursa İl Başkanlığı Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bayramlaşma programı ile bir araya geldi. MHP Genel Sekreteri, Bursa Milletvekili ve 28'inci Dönem 1. Bölge MHP Bursa Milletvekili Adayı İsmet Büyükataman, 'Kılıçdaroğlu'nun aday olduğunu duyan FETÖ'cüler dönüş biletlerini almış, PKK terör örgütünün Kandil'deki sözde yöneticileri hiç vakit kaybetmeden desteklerini açıklamışlardır. Zillet ittifakının adayına tek sevinen eli kanlı FETÖ ve PKK militanları olmuştur' dedi.

Numan Kurtulmuş: Kimse seçim güvenliğini gölge altına almaya kalkmasın

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti binasına yapılan silahlı saldırıyla ilgili, Kimse seçim güvenliğini gölge altına almaya kalkmasın. Bazı karanlık çevrelerin istediği budur. Bu algı üzerinden milleti çekimser hale getirmek, ürkütmek ve korkutmaktadır. Güvenlik ve esenlik içerisinde seçimlerimizi yapacağız ' dedi.

Bakan Akar, 4 günde etkisiz hale getirilen terörist sayısının 21 olduğunu açıkladı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, 'Biraz önce bir haber daha aldık. Üç terörist Zap'ta Mehmetçik tarafından etkisiz hale getirildi. Böylece son dört günde etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 21 oldu' dedi.

Siyasi partilerden Yeniden Refah Partisi’ne bayram ziyareti

Siyasi partiler, Ramazan Bayramı dolayısıyla Yeniden Refah Partisi Genel Merkezinde bayramlaşma ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti’de siyasi partiler arası bayramlaşma

Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi'nde siyasi partiler arası bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Bakan Ersoy: 'Yaralarımızı el birliğiyle sarıyoruz'

Deprem bölgesi Malatya'da vatandaşlarla bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yaraların el birliğiyle sarıldığını söyledi.

ABD:

Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Sudan'daki çatışmalarda bir ABD vatandaşının hayatını kaybettiği haberini doğruladı.

Kılıçdaroğlu, Besni’de vatandaşlarla buluştu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adıyaman'ın Besni ilçesinde vatandaşlarla buluştu.

İYİ Partili Göçmez Sorunları Ancak Ortak Akıl İle Çözebiliriz

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Teknopark arkasına kurulan Konteyner Kent ziyaretinde yaptığı açıklamada Sorunları ancak ortak akılla çözebiliriz” dedi.

TBMM Başkanı Şentop: “Gülerek gaz gelecek diye anlatan siyasetçiler vardı”

Tekirdağ'da vatandaşlarla bayramlaşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, 'Farklı siyasi partilerden çok heyecanlanıp hani gülerek gaz gelecek diye anlatan siyasetçiler vardı. Heyecandan olsa gerek. Ne zaman gelecek ne oldu diyorlardı. İşte o gaz geldi biz oradaydık denizin derinliklerinden önce suyun yüzeyine daha sonra karaya çıkartıldı' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kentsel dönüşümde müjde üstüne müjde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentsel dönüşümde ülke genelinde bir seferberlik başlatıldığını söyleyerek, Kentsel Dönüşümde Yarısı Bizden Kampanyasını anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da kira yardım tutarının 3 bin 500 liradan 5 bin 250 liraya yükseltildiğini açıkladı.

Depremzedelere bayram ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı dolayısıyla çadır ve konteynerde kalan depremzede vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bakan Kurum Bu meydanda 14 Mayıs zaferini görüyorum

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, cuma namazını Üsküdar Mihrimah Sultan Camii'nde kıldı. Namaz sonrası konuşan Bakan Kurum, '14 Mayıs'ta Cumhur İttifakımızı, Cumhurbaşkanımızı Üsküdar'da rekor oylarla destekleyecek miyiz? 14 Mayıs'ta Türkiye yüzyılı diyecek miyiz dedi.

Malatya'da bir ilçe daha doğal gaza kavuştu

Malatya'nın Hekimhan ilçesine doğal gaz verilmeye başlandı.

Sinan Oğan: Biz Türk milletinin gönlüne, kalbine, plan, projelerimizle gelmek istiyoruz

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Biz Türk milletinin gönlüne, kalbine, plan, projelerimizle gelmek istiyoruz. Biz bu ülkede artık geleceğe oy verilmesini istiyoruz dedi.

Toplam 8473 haber.