Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Malatya'mız ve Esnafımız Hakkettiği Her Türlü Desteği Alacaktır

MHP Malatya Milletvekili ve Adayı Mehmet Fendoğlu, 'Depremlerden dolayı yaraların sarılması için Cumhur İttifakı büyük bir gayretle çalışıyor.

Malatya'nın Bel Kemiği Kayısı Bu Yıl Don Felaketine Uğradı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba''don Felaketi Malatya'ya İkinci Bir Deprem Yaşatmış Durumda''

Gürkan Yerinde dönüşüm olacak şehrin omurgası bozulmayacak

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Uydu kentler vasıtasıyla şehrin omurgasını kültürel yapısını, demokratik, sosyal yapısını bozmadan yerinde dönüşümle, uydu kentlerin yerinde dönüşümü entegrasyonu noktasındaki geniş ölçekli makro planımız da yapılıyor” dedi.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Ermenistan’da madalya kazanan Türk haltercileri kabul etti

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Ermenistan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası'nda madalya kazanan Türk halterciler Cansu Bektaş, Gamze Altun, Nuray Güngör ve Yusuf Fehmi Genç'i kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her eser milletin refahı için konmuş bir tuğla

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milletimiz her hizmetin geleceği için konmuş bir tuğla olduğunu biliyor. Milletimiz yaptığımız her yatırımın, hayata geçirdiğimiz her eserin onun güvenliği, refahı için konmuş bir tuğla olduğunu biliyor. Kendi doğalgazımıza kavuştuk. Kendi ihtiyacımızı görecek kadar petrole kavuşacağımız günleri de çok uzak olmayan bir tarihte inşallah hep birlikte göreceğiz' dedi.

Bakan Akar, 63 öğrencisini şehit veren eski okulu Taş Mektep te öğrencilerle buluştu

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, mezun olduğu 'Taş Mektep'te öğrencilerle bir araya geldi, Milli Mücadele'de 63 öğrencisini şehit veren okulda öğrencilere terörle mücadelenin önemini anlattı.

Muharrem İnce’den gençlere Bugün hepiniz 3 kişiyi ikna edeceksiniz

Sakarya'ya gelen Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce gençlere hitap ederek, Sizden istediğim bir şey var. Bugün hepiniz 3 kişiyi ikna edeceksiniz. Unutmayın, bir çivi bir nalı, bir nal bir atı, bir at bir yiğidi, bir yiğit bir memleketi kurtarır' dedi.

Bakan Kurum: Bizim icraatlarımızın uzandığı noktaya onların hayalleri bile ulaşamaz’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bu millete karşı vazifesini yapamayanlar, verdiği sözleri tutmayanlar ne diyor? 'Nasıl yapacaksın 1.5 milyon konutu, nasıl taşıyacaksın insanları?' Bizim icraatlarımızın uzandığı noktaya onların hayalleri bile ulaşamaz dedi.

Rusya: Kırgızistan ve Tacikistan askeri üslerimizde savaşa hazırlık seviyesini arttırdık

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, ABD'nin Orta Asya'daki askeri varlığını güçlendirme çabalarına karşı Rusya'nın Kırgızistan ve Tacikistan'daki askeri üslerinin savaşa hazırlık seviyesini arttırdığını söyledi.

Kılıçdaroğlu: Sözüm söz bay Kemal’in sözü; 4 doların altına asla düşmeyecek bu fındık

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara geldiklerinde fındığın kilogram fiyatını 4 dolar yapacaklarını belirterek, '4 dolar yaparsın sabit fiyat olur, dolayısıyla üretici her yıl ne kadar kazanacağını, ne kadar üreteceğini bilir. Sözüm söz, bay Kemal'in sözü; 4 doların altına asla düşmeyecek bu fındık' dedi.

Başkan Gürkan: 'Malatya'mız eski ihtişamlı günlerine gelecektir'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yeni asfalt üretim merkezi olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Asfalt Plenti Tesisinde incelemelerde bulundu. 70 bin metrekarelik alana kurulan tesiste, günlük olarak 7 bin ton asfalt üretimi yapılacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bahçeli, Destici ve Aksakal’ı kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve DSP Genel Başkanı Önder Aksakal ile bir araya geldi.

CHP'li Ağbaba' Malatya'yı Yeniden Ayağa Kaldıracağız'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 'Allah bize nasip ederse herkes bilsin ki çok kısa sürede Malatya'yı, kent merkezini ayağa kaldıracağız' dedi.

CHP mitinginde Kılıçdaroğlu’na tepki: Şeref, namus sözü vermiştin, neden tutmadın?

Tekirdağ'da miting düzenleyen CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, protesto eylemiyle karşılaştı. Belediyenin işten çıkardığı işçi, Kılıçdaroğlu şeref, namus sözü vermiştin, neden tutmadın yazılı pankart çıkartarak Kılıçdaroğlu'nu protesto etti.

Bakan Kurum: 73 milyon metrekarelik 484 millet bahçesi projemizi hazırladık’

Sultanbeyli Millet Bahçesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katıldığı törenle hizmete açıldı. Bakan Kurum, Bugüne kadar Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi dedik dedi.

İYİ Partili Göçmez “Çözüm İYİ Parti İktidarında”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez, Pütürge ve Doğanyol ilçesi ziyaretinde vatandaşların sorunlarını dinleyerek “Çözüm İYİ Parti iktidarında” dedi.

Meral Akşener’den 15. Cumhurbaşkanı gafı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 14 Mayıs'ta başbakan olacağını tekrarlayarak, Kılıçdaroğlu'nun ise 15. cumhurbaşkanı olacağı söyledi. Akşener daha sonra hatasını düzelterek Kılıçdaroğlu'nun 13. cumhurbaşkanı olacağını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Santralin yıllık 1 buçuk milyar dolar katkısı olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Ülkemiz, 60 senelik bir gecikmenin ardından da olsa dünyada nükleer güç sahibi ülkeler ligine yükselmiştir. Santralin tüm üniteleri peyderpey 2028'e kadar hizmete girecektir. Ülkemizin elektrik tüketiminin yüzde 10'u tek başına bu santral tarafından sağlanacak dedi.

Çınar: 'Muhtarlarımızın Fedakarlıkları ve özverisi asla unutulmayacaktır'

AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen depremin ardından yaraların sarılması için mahallelerinde büyük bir özveriyle çalışan Muhtar Derneklerinin Başkanları ve Mahalle Muhtarlarıyla 'İstişare ve Değerlendirme' Toplantısında bir araya geldiler.

Toplam 8493 haber.