Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüştü.

Bakan Akar’dan çözüm süreci açıklaması

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelenin devam edeceğini söyleyerek, '2013-2015'te çözüm süreci oluşturuldu ve bu onları şımarttı. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin asaleti ve nezaketi, onlara verdiği imkanlar ve fırsatlar istismar edildi. Bir daha onu yaşamak istemiyoruz. Çünkü o bize çok ciddi zaman kaybettirdi. Teröristlerle pazarlık olmaz. Eşkıyaya güven olmaz. Çünkü bu teröristler ve elebaşları reyinde hür değil. Bunlar gerçekten kullanılıyor. Bunların kendi kendine karar verme imkanı da yok. Bunlara ne derlerse onu yapıyor. Bunları cesaretlendirmek, imkan vermek 85 milyona ihanettir' dedi.

DEVA Partisi İl Başkanı Akıncı' Malatya Teşkilatı olarak Soruyoruz?

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Sinan Akıncı' Şimdi biz Deva Partisi Malatya teşkilatı ve Malatya kamuoyu şu sorularımıza cevap arıyoruz'

Bu seçim yerli otomobili yapanlar ile yaptırmayacağız diyenlerin seçimidir

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Adayları Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Abdurrahman Babacan, Vahit Atalan ve Ramazan Özcan, AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci Eskimalatya'da seçim çalışması yürüttüler.

İYİ Partili Göçmez “Kayısı Her Alanda Değerlendirilmeli”

İYİ Parti Malatya Milletvekili Adayı Şeyhmus Göçmez Kale ilçesi ziyaretinde Kayısı konusuna değinerek “Kayısı her alanda değerlendirilmeli ve hazine arazileri dâhil kayısı mutlaka her yere dikilmeli” dedi.

Kılıçdaroğlu: Milliyetçi dediğin önce üretir yabancıya el açmaz

CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nevşehir'deki seçim mitingine katıldı.

İçişleri Bakanı Soylu: Geçmişte Gabar Dağı’nda terörist vardı, şimdi petrol çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Fatih Balat Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Bakan Soylu, Geçmişte Gabar Dağı'nda terörist vardı. Şimdi ne var biliyor musunuz? Şimdi, petrol çıktı' dedi.

Romanya Savunma Bakanı Tilvar:

Romanya Savunma Bakanı Angel Tilvar, Rusya'nın Avrupa-Atlantik güvenliği için doğrudan ve en önemli tehdidi oluşturduğunu belirterek, demokratik değer ve ilkeleri savunan ülkelerin Ukrayna'yı meşru müdafaa konusunda ihtiyaç duyduğu sürece desteklemeleri gerektiğini söyledi.

Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor’

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, 'Türkiye'de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor'' dedi.

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov:

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, Batı, dünyada hakimiyetini sürdürmek için yeni savaş hazırlıkları yapıyor dedi.

CHP’ye sandık görevlisi şoku

CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 14 Mayıs'ta görev yapacak 400 kişilik sandık görevlisi listesinin, YSK'ya geç teslim edildiği ve bu kişilerin seçimde görev yapamayacakları iddia edildi.

Fatih Erbakan: 7’li masa denilen karanlık bir blokla karşı karşıyayız

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri'de partilerle düzenlenen buluşmasında yaptığı konuşmada, milletin sorunlarına çözüm üreten bir parti olarak meydana geldiklerini söyleyerek, '7'li masa denilen karanlık bir blokla karşı karşıyayız' dedi.

Bakan Kurum: Sahada 93 bin konutumuzun dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyoruz

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Riskli tek bir yapı kalmayıncaya kadar her ilçede, her mahallede, her sokakta İstanbul için yerinde, gönüllü ve hızlı kentsel dönüşüm diyoruz. Sahada 93 bin konutumuzun dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyoruz dedi.

Kiraz, Yapılacak Evlerin Hepsi Ananızın Ak Sütü Gibi Size Helal Olacak

Depremzede vatandaşları ziyaret etmeye devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Adayı Enver Kiraz, Yeşilyurt Kadiruşağı mahallesinde vatandaşlar ile bir araya gelip hem dertlerini dinledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Siz hiç yedi başlı bir orkestra gördünüz mü?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 'Yedi düğümlü kaos öneriyorlar. Çözümsüz ekonomik krizler, çözümsüz siyasi krizler, çözümsüz kavgalar. Siz hiç, yedi başlı bir orkestra gördünüz mü? 3K öneriyorlar. Kaos, kriz, kakofoni. Başlarında da 2K var, Kemal Kılıçdaroğlu. Yani, katmerli kaos. Ne yapıyor Sayın Kılıçdaroğlu? Evinden çektiği videolarla memurları, bürokratları tehdit ediyor' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının gelirlerinin bir kısmını kurulacak Aile ve Gençlik Bankasına aktarılacağını belirterek, Bu kaynakla, aile kurumumuzu güçlendirmeye ve gençlerimizi eğitimden evliliğe hayatın her aşamasında desteklemeye yönelik çalışmaları finanse edeceğiz' dedi.

Bakan Kurum: İstanbul’da tek bir riskli yapı bırakmayacağız

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Beykozlularla 'Dirençli İstanbul Buluşmaları Mitingi'nde buluşarak, İstanbul'daki riskli 1.5 milyon yapı stoğunu yenileyeceğiz. Bunun için 500 bini Anadolu'da olacak. 500 bini Avrupa yakasında yer alacak. Kalan 500 bin konutu da yerinde dönüştürüp, İstanbul'da tek bir riskli yapı bırakmayacağız' dedi.

Bahçeli: Biden’ın iftirasını reddediyor, tüm gücümle kınıyorum

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ABD Başkanı Biden 1915 olayları münasebetiyle bir kez daha milletimizi suçlamaya, tarihimizi kötülemeye kalkışmıştır. Biden'ın iftirasını reddediyor, tüm gücümle kınıyorum dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Tüm şehirlerimizi eski ihtişamına kavuşturana kadar durmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Konutuyla, hastanesiyle, kamu binasıyla, tarihi ve kültürel varlıklarıyla tüm şehirlerimizi eski ihtişamına kavuşturana kadar durmayacağız. Bunun için milletimizden bir sene mühlet istedik. Bugüne kadar nasıl milletimize verdiğimiz tüm sözleri tuttuysak deprem bölgesindeki kardeşlerimize mahcup olmayacağız' dedi.

Toplam 8493 haber.