Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

AK Parti M.V Aday Adayı Mamur Görevimiz Bitmedi Aksine Yeni Başlıyor

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı ve 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Aslı Gizem Mamur yayınladığı video ile “Unutmayalım ki şehirleri şehir yapan binalar değil, insanlardır.

Bakan Ersoy: 'Kalıcı konutları 1 yılda teslim edeceğiz'

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kahramanmaraş merkezli depremlerde etkilenen Malatya'nın Akçadağ ilçesinde depremzedelerle iftar yaptı. Bakan Ersoy, 'Cumhurbaşkanımızın söz verdiği gibi 1 yıl içerisinde kalıcı konutları tamamlayıp hak sahiplerine teslim etmiş olacağız inşallah' dedi.

Ekrem İmamoğlu’ndan Muharrem İnce’ye Isparta’dan seçim göndermesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye seçim göndermesi yaparak Birileri ben ayrı mücadele edeceğim, diyebilir. Sizler bu birliğin gücünün bir parçası olmak zorundasınız.' dedi.

CHP İl Başkanlığından Çadırda Sandık Güvenliği Eğitimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, ' Bizler inanıyoruz ki ülkemizi, memleketimizi bu zor günlerden kurtaracak ve yaraları saracak, vatandaşı ücretsiz ev sahibi yapacak, Millet İttifakı iktidar olacaktır'

Battalgazi Belediye Meclisi Komisyon Üyeleri Belirlendi

Battalgazi Belediye Meclisi, Nisan ayı olağanüstü toplantısı tamamlandı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Encümen ve Komisyon Üyelerini belirlenirken, gündem maddeleri arasında yer alan Battalgazi Belediyesi 2022 yılı faaliyet raporu görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi.

Çalık: Yeşilyurt Küçük Sanayi Sitesinin ihalesi yapıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Yeşilyurt Küçük Sanayi Sitesinin yapım ihalesinin gerçekleştirildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan İsrail’e sert tepki:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye saldırılar karşısında sessiz kalamaz. Mescid-i Aksa'ya el uzatılması, Harem-i Şerif'in kutsiyetinin ayaklar altına alınması kırmızı çizgimizdir. Bunun adı zulüm ve provokasyon siyasetidir dedi.

Polonya Başbakanı Morawiecki: “Ukrayna NATO’ya üye olunca bizler daha da güvende olacağız

Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile düzenlediği ortak basın toplantısında, 'Ukrayna NATO'ya üye olunca bizler daha da güvende olacağız dedi.

Bakan Kurum: Milletimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a rekor bir oyla destek verecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'Ben inanıyorum, aziz milletimiz Türkiye'yi karşılıksız seven, ülkemizi kalkındıran, şehirlerimizi ayağa kaldıran liderimiz, genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a rekor bir oyla destek verecek' dedi.

Tüfenkci Malatyalılara müjdeli haberi verdi

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 'müjde' olarak duyurduğu bir gelişmeyi Malatyalılar ile paylaştı.

Çalık: Malatya'yı yeniden inşa ve ihya edeceğiz

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'nın, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar aldığını belirterek, "Malatya'yı yeniden inşa ve ihya edeceğiz, ayağa kaldıracağız.

Mamur, Esnafları Ziyaret Ederek Sorunlarını Dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Av. Aslı Gizem Mamur, Çevreyolu altında esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Japon mevkidaşı Hayashi ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Japonya Dışişleri Bakanı Yoshimasa Hayashi ile bir araya geldi.

Bakan Bozdağ: Kandil ve HDP’yi koyarsanız 9 Cumhurbaşkanı yardımcısı, bir başkan adayı yapıyor”

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, muhalefeti eleştirerek Adeta milletin aklıyla alay ediyorlar. Şimdi her kafadan bir ses çıkıyor. Hesap edin bir Cumhurbaşkanı adayları var, Cumhurbaşkanı yanında 7 tane Cumhurbaşkanı yardımcılığına adaylar var. Bir de Kandil ve HDP'yi koyarsanız 9 yardımcı bir başkan adayı yapıyor. Dünyada böyle bir örnek var mı? dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: Kahramanmaraş’ın üretimi ve sanayisi eski günlerine dönecek

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Kahramanmaraş'ın üretimi ve sanayisi eski günlerine dönecek' dedi.

Bakan Akar: Ege ve Akdeniz’in dostluk denizi olması temennimiz

Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın daveti üzerine deprem bölgesi Hatay'a geldi. Bakan Akar, 'Ege ve Akdeniz'in artık gerçekten dostluk denizi olması bizim samimi temennimiz. Böylece Türkiye'de ve Yunanistan'da yaşayanların rahat içinde, güven içinde ve refah içinde yaşaması temel düşüncemizdir' dedi.

Fatih Erbakan: Yeniden Refah Partisi’nin hiçbir ferdi Millet İttifakı’na oy vermez

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, partisinin Gaziantep il binasında basın toplantısı düzenledi. Erbakan, Yeniden Refah Partisinin hiçbir ferdinin Millet İttifakı'na oy vermeyeceğini söyledi.

Aliyev, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’ı kabul etti

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in vefat yıldönümü dolayısıyla Türkeş'in Beştepe'de bulunan mezarına ziyarette bulundu.

Toplam 8509 haber.