Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Yeniden Refah Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayları

Yeniden Refah Partisinden Malatya Milletvekili Aday Adaylığına müracaat eden isimlerin listesi yayınlandı.

BİŞHAK Başkanı Baysal: Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayız

Bingöl Şehit Aileleri Gazileri ve İnsan Hakları Derneği (BİŞHAK) Başkanı Vahap Baysal, 'Ey Türk milleti, cennet vatanımız üzerinde oynanan oyunların büyüklüğünü görün. Bingöl şehit aileleri ve gazileri olarak dün olduğu gibi bugün de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yanındadır. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde de yine yanında olacaktır' dedi.

MHP Malatya Milletvekilleri Aday Adayı Listesi

Malatya'da MHP Malatya Milletvekilliği Aday Adaylığına 16 isim müracaat etti. MHP Malatya Milletvekili, Aday Adayı listesi

Memleket Partisi Lideri İnce: O çağrıyı bana değil genel başkanlarına yapsınlar

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eski CHP'li 107 vekilin adaylıktan vazgeçmesi çağrısına tepki göstererek Ben farklı bir parti olan Memleket Partisi'nin Genel Başkanıyım, onlar ise CHP üyesi. O çağrıyı bana değil genel başkanlarına yapsınlar. O arkadaşlarıma şunu söylemek istiyorum; CHP'nin tüzüğü anti demokratikleştirilirken sesinizi çıkardınız mı? dedi.

İran’dan ABD’ye tehdit:

İran Ulusal Güvenlik Yüksek Konseyi Sözcüsü Keyvan Hüsrevi, Suriye'deki İran bağlantılı üslere yönelik gerçekleştirilen saldırılara derhal yanıt verileceğini söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı İnce 4 günde 100 bin imza topladı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adayı olabilmek için gerekli olan 100 bin imzaya 4 gün sonra ulaştı. Bu sonuçla İnce, 100 bin imzaya ulaşan ilk isim oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 14 Mayıs seçimleri tarihi bir yol ayrımına dönüşmüştür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ülke, millet ve dünyanın dört bir yanında gönlü ve gözü bize dönmüş olan kardeşlerimizle birlikte yeni bir seçimin, yeni bir imtihanın eşiğindeyiz. Her seçim önemlidir ama 14 Mayıs seçimleri hem içerideki saflaşmaların mahiyeti hem de bölgesel ve küresel gelişmelerin nezaketi bakımından tam manasıyla tarihi bir yol ayrımına dönüşmüştür dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Turan: Anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oyu yüzde 50’den fazla

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yapılan son anketlerin sonuçlarında AK Parti'nin oyunun yüzde 40'dan fazla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı'nın da yüzde 50'den fazla oyunun olduğunu açıkladı.

Malatya'da AK Parti Milletvekili aday adayları için temayül yoklaması

AK Parti tarafından Malatya'da 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde gösterilecek milletvekili adaylarının belirlenmesine yönelik temayül yoklamasına başladı.

Zelyurt, kalıcı konut inşaatında incelemelerde bulundu

Malatya'nın Doğanşehir İlçe Belediye Başkanı Durali Zelyurt, TOKİ tarafından yapımına devam edilen kalıcı konut inşaatında incelemelerde bulundu.

Şehrin Esnafı Ayağa Kalkmadıkça, Şehir Ayağa Kalkamaz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Bakırcılar Çarşısı Esnafı İle Bir Araya Geldi

Kılıçdaroğlu'ndan 'Cumhur İttifakı' gafı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya ziyareti sırasında yaptığı konuşmada Millet İttifakı yerine Cumhur İttifakı liderleri olduklarını söylerken, Kılıçdaroğlu'nu Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu düzeltti.

Kılıçdaroğlu'na çadır kent ziyaretinde zor soru: 'HDP'ye de bakanlık verecek misiniz?'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Millet İttifakının parti genel başkanları Malatya'da iftar programına katıldı. İftar öncesi çadır kent ziyaretinde bulunan altılı masaya üyelerine ise bir vatandaş tepki göstererek, 'Başkanım HDP'ye de bakanlık verecek misiniz?' diye tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan muhalefete deprem turisti benzetmesi

Hatay'da depremzedelerle birlikte iftar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Deprem turisti misali arada bir buraya uğrayıp fotoğraf çektirdikten sonra sırra kadem basanlar gibi değiliz, asla da olmayacağız. Sizler yas tutarken, depremin ardından ayakta kalma mücadelesi verirken kendi ihtiraslarının peşinden koşanları Allah'a havale ediyoruz dedi.

Millet İttifakı'na Malatya'da tepki: 'Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet, Malatya'da bir grubun tepkisiyle karşılaştı. Kılıçdaroğlu ve İttifak liderlerine tepki gösteren bir vatandaş 'Teröristlerle işbirliği yapan burada gezemez' dedi.

Fatih Erbakan: Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girme kararı aldık

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 'Cumhurbaşkanı ile bir araya geldik. Partimizin prensipleri üzerinde kendileriyle uzlaşmaya vardık. YRP olarak tüm seçim bölgelerinde kendi amblemimizle ve kendi adaylarımızla, ancak Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girme kararı aldık' dedi.

Bakan Çavuşoğlu Şanlıurfa’da

Şanlıurfa'yı vuran sel felaketinin ardından yaralar sarılıyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, selden etkilenen bölgeleri ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yeniden Refah Partisi’nin katılım sağlaması ile Cumhur İttifakı’nın protokol metni YSK’ya sunuldu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Yeniden Refah Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı'nın seçim protokolü, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunuldu.

Cumhurbaşkanı adaylarından 11’i için 100 bin imza sürecinde üçüncü gün

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri çerçevesinde cumhurbaşkanlığına adaylığını açıklayan 11 isim için 100 bin imza süreci üçüncü gününde devam ediyor.

Toplam 8506 haber.