Malatya

Malatya Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan inceleme yaptı

Malatya'da 1.5 kilometre uzunluğundaki Gülümser Caddesinde yenileme çalışmaları kapsamında sıcak asfalt serimi yapıldı.

Malatya'nın ilçelerine maske dağıtıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçe kaymakamlıkları ile ilçe belediyelerine, vatandaşlara dağıtılmak üzere maskeleri teslim ettiler.

Gürkan'dan 1 Mayıs mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, '1 Mayıs emeğin ve alın terinin günüdür. Alın teri bu dünyadaki en kutsal hazinedir' dedi.

600 aileye yardım paketi

Malatya'nın Pütürge ilçesinde ihtiyaç sahibi 600 aileye gıda kolisi dağıtıldı.

Öğrencilerden sağlık çalışanlarına destek mesajı

Korona virüs salgını ile mücadelede önemli başarılara imza atan sağlık çalışanları için Battalgazi ilçesinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri özel bir video klip hazırlayarak mesaj verdi.

Bölgede en fazla araç Malatya'da

Bölgede en fazla araç 178 bin 475 rakamı ile Malatya'da bulunuyor.

Maske üreten tekstil firmalarına teşekkür belgesi

Yeni tip Korona virüs salgını sonrası Malatya'da maske üretimi gerçekleştiren 14 tekstil firmasına teşekkür belgesi takdim edildi.

MTÜ Ziraat Fakültesinden Kayısıda Çiçek Monilyası Raporu

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleriyle online toplantı yaparak, Malatya ekonomisinin lokomotifi olan kayısı ve yetiştiricilerinin güncel sorunlarına çözüm önerilerini masaya yatırdı. Toplantıda çıkan sonuç ise rapor olarak hazırlandı.

Vali Baruş Ve Başkan Gürkan’dan Maske Üreten Firmalara Teşekkür

Vali Baruş Ve Başkan Gürkan’dan Maske Üreten Firmalara Teşekkür

Ağbaba’dan sağlık çalışanlarına siperlik

Ağbaba’dan sağlık çalışanlarına siperlik

Büyükşehir Belediyesi, iftar yemeğini evlere ulaştırıyor

Yardımlaşma ve dayanışma duygularının yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayında, bu yıl korona virüs salgını dolayısıyla verilemeyen toplu iftar yemeklerinin yerine evlere iftariye ikramı ulaştırılıyor.

MTSO üyelerine can suyu

Korona virüs salgınıyla ekonomi çarklarının yavaşladığı Malatya'da, küçük ve orta işletmeler için ardı ardına açıklanan destek paketleri can suyu olmaya devam ediyor.

Uzaktan eğitimde çevrimiçi seminer

Malatya İnönü Üniversitesi'nde uzaktan eğitim mesleki gelişim çalışmaları kapsamında 'Uzaktan eğitimde öğrenme ortamı tasarımı' başlıklı bir çevrimiçi seminer verilecek.

Güder'den esnafa maske

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları ve Battalgazi Meclis Üyeleri ile birlikte Bakırcılar çarşısı esnaflarını ziyaret etti.

62 yaşında korona virüsü yendi

Malatya'da korona virüs salgınına yakalanan ve 20 gün solunum cihazına bağlı kalan 62 yaşındaki hasta, virüsü yenerek alkışlarla servise çıkarıldı.

Virüs ve bakterileri 1 dakikada temizleyen kabin üretildi

Yeni tip korona virüse karşı tüm dünyada aşı çalışmaları sürerken, Malatya'da İnönü Üniversitesi Teknoparkı'nda üretilen bir kabin, yaklaşık 1 dakika içerisinde elbise ve cilt üzerindeki bakteri ve virüsleri yok ediyor.

LÖSEV'den Ramazan yardımı

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), Malatya'da Ramazan yardımında bulunuyor.

Sokağa Çıkma Yasağında Açık Olacak İş Yerleri

Sokağa Çıkma Yasağında Açık Olacak İş Yerleri

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Poyraz: 'Diyanet İşleri Başkanımızın yanındayız'

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, 'Hak ve hakikati dile getiren Diyanet İşleri Başkanımızın yanındayız' diyerek, Erbaş'a tepki gösterenleri kınadı.