Malatya

Malatya Haberleri

Akçadağ'da siperlik maske dağıtımı yapıldı

Malatya'nın Akçadağ İlçesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında kamu kurumlarına siperlik maske dağıtımı yaptı.

Minik Defne, İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezbere okudu

Malatyalı 5 yaşındaki Defne Çakır, 1 ay içerisinde İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını ezberledi.

Malatya'da sokağa çıkma kısıtlaması

Korona virüs salgını nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Malatya'da görevliler dışında kimse dışarı çıkmıyor.

Hekimhan'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Malatya'nın Hekimhan ilçesinde de çelenk sunma töreni düzenlendi.

Milletvekili Fendoğlu'ndan 23 Nisan ve Ramazan mesajı

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Ramazan Ayı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Annelerine doğum günü sürprizi için polisten yardım istediler

Malatya'da korona virüs salgını nedeniyle evden çıkamayan iki kardeş, 155'i arayarak annelerine doğum günü sürprizi yapmak için pasta istedi. Polis ekipleri ise küçük afacanların bu özel isteğini kırmayarak doğum günü pastası ile sürpriz yaptı.

Battalgazi'de fide dikimi yaygınlaştırılıyor

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Karatepe Mahallesi'nde seracılık yapan üreticilere fide desteği sağlanarak, üretim alanlarının boş kalmaması ve üretimin sürdürülebilirliği sağlanması amacıyla fide desteği verilerek dikimleri yapıldı.

Korona virüs gölgesinde 23 Nisan kutlaması

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Malatya'da Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu ile kutlandı. Bu yıl virüs salgını tehdidi nedeniyle törene öğrenciler katılmazken, kentteki birçok etkinlikte virüs engeline takıldı.

Jandarma yardım paralarını evlere ulaştırıyor

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, evlerinden çıkamayan yaşlı ve özürlüler başta olmak üzere vatandaşların yardım paraları ve maaşlarını evlerine kadar götürüp teslim ediyor.

MTSO Başkanı Sadıkoğlu'ndan 23 Nisan mesajı

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 100. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yeşilyurt Belediyesi maske dağıtımına hız verdi

Yeşilyurt Belediyesi, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgınıyla mücadele kapsamında ilçenin farklı noktalarına kurduğu maske dağıtım standının yanı sıra kırsal bölgelerde de maske dağıtımına hız verdi.

Malatya'da korona virüs salgını ile ilgili süreç ele alındı

Dünya genelinde pandemi ilanına neden olan korona virüs (Covid-19) salgınının Malatya'daki süreci ile ilgili Vali Aydın Baruş'un başkanlığında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Başkan Han'dan 23 Nisan mesajı

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Büyükşehirden çocuklara armağan

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2 bin 500 öğrenciye 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı armağanı verdi.

Battalgazi Belediyesi bir ilke imza atacak

Battalgazi Belediyesi, Fırat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yerleşkesi üzerinde bulunan 15 dekarlık alanda oluşturacağı özel sera alanlarında, ilçenin farklı yerlerindeki yeşil alanlara dikilmek üzere ağaç, süs bitkisi ve mevsimlik çiçek yetiştirecek.

Polis ekipleri yaşlıların ihtiyaçlarını karşılıyor

Korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkmaları kısıtlanan 65 yaş üstü vatandaşların yardımına polis ekipleri yetişiyor. Malatya'nın Darende ilçesinde de polis evden çıkamayan Asiye Teyze'nin faturalarını ödedi, mutfak alışverişini yaptı.

Çınar'dan 23 Nisan mesajı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, TBMM'nin açılışının 100'incü yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden 23 Nisan kutlaması

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 100'ncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir dizi etkinlik düzenleniyor.

Kızıldaş pazarda maske dağıttı

Malatya'nın Arguvan İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, korona virüs ile mücadele kapsamında, pazarlara alış veriş için gelen vatandaşlara maske dağıttı.