Malatya

Malatya Haberleri

Malatya Büyükşehir Belediyesine 600 bin maske

Yeni tip korona virüs önlemleri için Malatya Büyükşehir Belediyesi için üretilen 600 bin maske, düzenlenen bir program ile teslim edildi.

Jandarma ekipleri yardım paralarını evlere ulaştırıyor

Malatya İl Jandarma Komutanlığı ekipleri korona virüs salgını nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşlar ile engelli vatandaşların aylıklarını tek tek evlere kadar götürüp teslim etmeye devam ediyor.

Üç günlük kısıtlama sonrası Malatya'da sokaklar hareketlendi

İçişleri Bakanlığı tarafından korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ardından, Malatya'da haftanın ilk iş gününde kent merkezinde yaya yoğunluğu oluşurken, sokaklar da hareketlendi.

Çınar Yeşilyurt TV'de programa katıldı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi resmi internet sitesi ve sosyal paylaşım sitelerinden yayın hayatına başlayan Yeşilyurt TV'de yayınlanan 'Şans Küpü' Bilgi Yarışmasına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirip, yarışmacılara sorular yöneltti.

Konteyner kentte yaşayan depremzedeler ziyaret edildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya milletvekili ve MKYK üyesi Bülent Tüfenkçi ile birlikte, 24 Ocak 2020 depremi sonrası Bulutlu Mahallesi'nde kurulan konteynır kentte yaşayan depremzedeleri ziyaret etti.

Küçük Cansu'dan videolu 'evde kal' mesajı

Yeni tip korona virüs (Covid-19)önlemleri kapsamında okullara ara verilmesiyle evde kalan ve 20 yaş altındakilere de sokağa çıkma kısıtlaması getirilmesinden dolayı dışarı çıkamayan küçük Cansu, çektiği video ile evde kal mesajı verdi.

Sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde Malatya'da sessizlik hakim

3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı Malatya'da cadde ve sokaklarda sessizlik hakim. Polis ekipleri şehri drone ile havadan da takip altına alırken, izinsiz dışarı çıkanlar hakkında işlem yapılıyor.

Sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ceza yağdı

Malatya'da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayanlara ceza yağdı.

Suudi Arabistan'dan gelen 170 kişi Malatya'da karantinaya alındı

Suudi Arabistan'da bulunan 170 Türk vatandaşı, uçakla getirildikleri Malatya'da 14 günlük karantina süresi boyunca KYK yurtlarında kalacak.

Başkan Çınar, yardım ekibine yardımcı oldu Ramazan gıda kolisi dağıttı

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hayırsever vatandaşların Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşısına yaptıkları bağışlarla bir araya getirilen yardım kolilerini, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kendi eliyle teslim etti.

Milletvekili Fendoğlu, 3 Mayıs Milliyetçiler Günü'nü kutladı

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, 'Tarihe iz bırakmış milliyetçi kahramanları şükran ve minnetle anıyorum' ifadelerini kullandı.

Hekimhan'da ağaçlarda zirai don incelemesi yapıldı

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde bazı bölgelerde görülen zirai don nedeniyle inceleme yapıldı.

86 yaşına giren Veli amcaya doğum günü sürprizi

Malatya'da yaşayan 86 yaşındaki Veli Çağlar'a vefa destek grubu üyeleri tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Pasta ile birlikte polisi kapıda görünce duygulanan Veli amcanın polis ile girdiği diyalog ise gülümsetti.

Korona hastasından sağlık çalışanlarına videolu teşekkür

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde korona virüs (Covid-19) tedavisi gören hasta, cep telefonu ile çektiği video ile sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Kızılay gönüllüleri yardım için sahada

3 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının sürdüğü Malatya'da Türk Kızılayı Yeşilyurt Şubesi gönüllüleri ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmak için yoğun mesai harcıyor.

Malatya'da STK'lardan imza kampanyası

Malatya'da sivil toplum kuruluşları tarafından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a destek vermek ve Ankara Barosu'nu kınamak adına imza kampanyası başlatıldı. İnternet ortamındaki kampanyaya şuana kadar 30 bin kişi imza attı.

Beylerderesi Şehir Parkı, Millet Bahçesine dönüştürülecek

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde inşaatı devam eden Beylerderesi Şehir Parkı, Millet Bahçesine dönüştürülecek.

Sağlıkçıların eşlerinden maske desteği

Malatya'da korona virüsle mücadele eden sağlık çalışanlarının eşleri de her gün bin 500 adet maske üreterek tüm sağlık çalışanlarına destek oluyor.

Bakan Koca ve sağlık çalışanlarına duygulandıran destek

Malatya'da öğrenciler hazırladıkları duygusal klip ile korona virüs ile mücadele eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve sağlık personeline teşekkür etti.