Malatya

Malatya Haberleri

Vefa grubu en fazla maaş çekmede yardımcı oldu

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Vefa Sosyal Destek Grubu, en fazla maaş çekmede, sonra ise gıda yardımında vatandaşlara yardımcı oldu

Milletvekili Fendoğlu'ndan Anneler Günü kutlaması

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, yayımladığı mesajda annelerin geçmişin aktarıcısı geleceğin hazırlayıcısı olduğunu belirterek, Servetiniz ana baba duası olsun ifadelerini kullandı.

Kızılay'dan Anneler Günü'ne 'tatlı' kutlama

Malatya'da Türk Kızılayı tarafından Anneler Günü dolayısıyla, evlerinden çıkamayan annelere tatlı ikramında bulunuldu.

Vali Baruş'tan korona da rehavet uyarısı

Malatya'nın hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasının sona ermesi ve şehir giriş çıkışlarının serbest bırakılması sonrası uyarıda bulunan Vali Aydın Baruş, 'Bu salgının bittiği veya riskin azaldığı anlamına kesinlikle gelmez' dedi.

Anneler Günü çiçeğini jandarma ulaştırdı

Bir kadın annesine çiçek göndermek istedi. Ancak annenin kırsal mahallede yaşaması nedeniyle kargo gitmeyince, jandarmadan yardım talep edildi ve jandarma çiçeği ve çikolatayı anneye yağmurlu bir günde ulaştırdı.

Söylemez'den Anneler Günü kutlaması

Memur Sen Malatya Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Malatya 1 olu Şube Başkanı Hüseyin Söylemez, 'Çocuklarımız yarının geleceği, gelecek annelerimizin emeğidir' dedi.

Çınar berberlerin hijyen çalışmasını inceledi

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 11 Mayıs 2020 Pazartesi günü kapılarını yeniden müşterilerine açacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında devam eden ilaçlama ve temizlik çalışmalarını yerinde takip ederek, esnaflara maske ve el dezenfektanı hediye etti.

Berberlerden Gürkan'a teşekkür ziyareti

Malatya Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Ramazan Toptaş beraberinde bazı oda yöneticileri ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci de katıldı.

Müdür Bentli'den Covid-19 uyarısı

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, yeni tip korona virüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında bazı kısıtlamaların gevşetilmesinden sonra, 'Henüz virüs ilimizi tamamen terk etmedi' diyerek vatandaşları uyarıp, tedbirin elden bırakılmamasını istedi.

Karantina süresi dolan 278 kişi daha evlerine yollandı

Korona virüs salgını nedeniyle Cezayir ve Azerbaycan'dan Türkiye'ye getirilen 278 kişinin Malatya'daki karantina süresi sona erdi. Öğrenci yurdu binasının bahçesine fidan diken gurbetçiler, daha sonra memleketlerine uğurlandılar.

Bahçesinde yetiştirdiği elmaları kampanyaya bağışladı

Malatya'da emekli bir Başkomiser, 'Biz bize yeteriz Türkiyem kampanyasına nakdi para ve bahçesinde yetiştirdiği elmaları bağışladı.

Sağlık çalışanlarına anlamlı destek

Malatya'da bir iş yeri sahibi korona virüs salgınında ön cephede mücadele eden sağlık çalışanlarına balık ikramında bulundu.

Ramazanda davul sesini ilk kez duydular

Malatya'da Ramazan davulcuları, Ramazan ayının ortasından sonra ortaya çıktı. Korona virüs önlemleri nedeniyle dışarı çıkamayan davulcular, Malatya'da kısıtlamaların gevşetilmesiyle sahurda davul zurnaları ile vatandaşları sahurda kaldırmaya başladılar.

Malatya bölgesinde kuvvetli yağış uyarısı

Meteoroloji Müdürlüğü tarafından Malatya bölgesinde kuvvetli yağış uyarısı yapılıp, yer yer dolu hadisesinin görülmesi ve yıldırım düşmesine karşı vatandaşların ve yetkililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiği bildirildi.

Çalık,'Ana gibi yar olmaz'

Çalık,'Ana gibi yar olmaz'

Anneme Mektup yarışmasında dereceye girenlere ödül

Malatya Büyükşehir Belediyesi, her yıl mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanan Anneler Günü dolayısıyla bir mektup yarışması düzenledi.

Jandarma, Karayolu Trafik Haftasını kutladı

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Trafik Kısım Amirliği'nin Karayolu Trafik Haftasını dolu dolu kutladı.

Güder yetim anneleri ile bir araya geldi

Malatya'nın Battalgazi İlçesi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Kaymakamı Abdül Kadir Duran ile birlikte Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek, yetim annelerinin gününü kutladı. Yetim anneleri ile bir araya gelen Başkan Güder ve Kaymakam Duran, annelere gül verip hediyeler takdim etti.

Bem-Bir-Sen'den Yetimler Kervanına yardım

Belediye Memurları Sendikası (Bem-Bir-Sen) Malatya Şubesi tarafından yetimlere ulaştırılmak üzere Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine 75 Adet 150'şer TL market alış veriş çeki teslim etti.