Malatya

Malatya Haberleri

Arguvan'da berberler hijyene uyuyor

Yeni tip korona virüs (Covid-19) önlemleri nedeniyle 50 gündür kapalı olan berber, kuaför ve güzellik salonları, bugünden itibaren yeniden kontrollü olarak faaliyete geçerken, Malatya'nın Arguvan incesinde berber ve kuaförlerin hijyene ve kurallara uydukları görüldü.

Malatya Park AVM kapılarını açtı

Yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını kapsamında geçici süre ile kapatılan Malatya Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi alınan önlemlerin ardından kapılarını yeniden açtı.

Başkan Güder, berber ve kuaförleri ziyaret etti

Malatya'nın Battalgazi ilçesi Belediye Başkanı Osman Güder, berber, kuaförler ve güzellik salonları bugünden itibaren kontrollü şekilde faaliyetlerine başlamasının ardından ilçede hizmet veren berber ve kuaför esnaflarını ziyaret ederek, hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Güder, asfalt çalışmasını yerinde inceledi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Battalgazi Mahallesi Yazmalı Sokak'ta sıcak asfalt serimi yapıldı.

Başkan Çınar'dan Engelliler Haftası açıklaması

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Engellilere sahip çıkmak, onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve hayatlarını kolaylaştırıcı önlemler almak, insanlık görevi olduğu gibi vazgeçilmez toplumsal sorumluluğumuzdur' dedi.

Yasak kalktı, Darendeliler kuaförlere koştu

Korona virüs nedeniyle uzunca bir süredir kapalı olan kuaförler, normalleşme sürecine girilmesi ile bugün açıldı. Malatya'nın Darende ilçesinde de açılan kuaförler, sağlık ve hijyen kuralları çerçevesinde müşterilerini almaya başladı.

Baro Başkanlarından düzenleme tepkisi

Malatya Baro Başkanı Av. Enver Han'ın davetiyle toplanan 50 Baro Başkanı ortak basın açıklaması ile Baroların seçim sisteminde yapılacak düzenlemeye karşı çıktı.

Malatyalı kuaförler işbaşı yaptı

Korona virüsün Türkiye'de görülmesi ile birlikte tedbir amaçlı kapatılan kuaför ve güzellik salonları yaklaşık 2 ay sonra yeniden açıldı. Malatya'da da bir esnaf, işyerlerinin yeniden açılması nedeniyle dilediği adağı yerine getirerek işyerini adağını keserek açtı.

İftar Yemekleri Tavacı Seydo İle Güzel

İftar Yemekleri Tavacı Seydo İle Güzel

Jandarma'dan Anneler Günü hassasiyeti

Malatya'da jandarma ekipleri Anneler Günü'nde şehit edilen askerin annesini ziyaret etti.

Sağlık çalışanı anneler unutulmadı

Sağlık çalışanı annelerin gününü gül ve hediyelerle kutlayan Malatya'nın Battalgazi ilçesi Belediye Başkanı Osman Güder, 'Sağlık çalışanlarımız insanlarımızın yaşamları için kendi yaşamlarını tehlikeye attılar. Sizler anneler olarak göstermiş olduğunuz fedakrlıktan dolayı, cefaya katlanmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz' dedi.

Darende'de asırlık şehit ailelerine ziyaret

Anneler Günü nedeniyle, Malatya'nın Darende İlçesinde de şehit anneleri ile 100 yaşın üzerindeki anneler ziyaret edildi.

Asırlık nineye Anneler Günü ziyareti

Malatya'nın Pütürge ilçesinde asırlık nine Sultan Ay, Anneler Günü dolayısıyla ziyaret edildi.

Darende'da 65 yaş ve üzeri vatandaşlar 4 saati değerlendirdi

Yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında 50 günden beri sokağa çıkma kısıtlaması olması olan 65 yaş ve üzerine vatandaşlar, 4 saatlik hürriyetlerini iyi değerlendirdi.

Başkan Gürkan şehit annelerini unutmadı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Anneler Günü dolayısıyla şehit ailelerini ziyaret ederek, şehit annelerinin Anneler Gününü kutladı.

Malatya'da 65 yaş üstü yaşlılar parklara akın etti

Malatya'da 65 yaş ve üstü vatandaşlar yaklaşık 2 ay sonra kendilerine tanınan 4 saatlik izin ile parklara akın ettiler. Yürüyüş yaparak verilen süreyi değerlendiren yaşlılar, güneşli havada park ve bahçelerde hasret giderdi.

Şehit annelerine vefa

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla şehit anneleri ziyaret edilerek hediye verildi.

MTÜ'den 'Covıd-19 Sürecinde Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü' paneli

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) online olarak 'Covıd-19 Salgın Sürecinde Malatya'da Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü' konulu E-Panel düzenliyor.

Kaymakam Şahin, 65 yaş ve üstü annelerini ziyaret etti

Malatya'nın Arguvan İlçesi Kaymakamı Abdullah Şahin, yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle uygulanan tedbirler kapsamında dışarı çıkamayan 65 yaş üstü vatandaşları ziyaret edip, kadınların Anneler Günü'nü kutladı.