Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Fadıloğlu, Ayşe Balaban'ın evine misafir oldu

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Vefa Hizmeti' projesi kapsamında ekipler tarafından evi temizlenen yaşlı ve bakıma muhtaç Ayşe Balaban'ın evine misafir oldu. Ayşe Balaban ile yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, Balaban'ın sıkıntılarına ortak oldu.

Şahinbey'le hayallerine ulaşıyorlar

Şahinbey Belediyesi, kolluk kuvveti ve beden eğitimi öğretmeni olmak isteyen gençlerin umudu olmayı sürdürüyor. Gaziantep'te çok sayıda genç fiziki yeterlilik sınavlarına, Şahinbey Belediyesi'nin açtığı Fiziki Yeterlilik Kurslarında hazırlanıyor.

Kaymakam Arslantürk, köylülerle bir araya geldi

Adıyaman'ın Çelikhan ilçe Kaymakamı Abdullah Arslantürk ve beraberindeki ilçe protokolü, köylerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Ambulansı bıraktı, yaşlı kadının yardımına koştu

Adıyaman'da vakadan dönen bir ambulansın şoförü, aracı yol kenarına park ederek karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaşlı kadının yardımına koştu. Ambulans şoförünün duyarlılığı takdir topladı.

Zabıta ekipleri dilencilere göz açtırmıyor

Adıyaman Belediyesine bağlı Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik operasyon düzenledi.

Adıyaman'da kavşak ve refüj düzenleme çalışması

Adıyaman Belediyesi, Petrol Caddesinde kavşak ve refüj çalışmalarına devam ediyor.

Yılın 'en'lerinde Başkan Gürkan'a iki ödül birden

Bu yıl 5'incisi düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri töreninde Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a Yılın Yerel Yöneticisi ve Malatya Gastronomisine katkı ve desteklerinden dolayı Yılın Kültür Turizm ve Gastronomi Markası dalında iki ödül birden verildi.

Hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile masaj yapıyor

Elazığ'da temizlik görevlisi ile sokak kedisi arasındaki dostluk yüzleri gülümsetti. Temizlik görevlisi, 2 yıldır hem çevreyi temizliyor hem de sokak kedisine süpürgesi ile her gün masaj yapıyor.

İtfaiye ekipleri yavru köpeği sahiplendi

Adıyaman'ın Gölbaşı Belediyesi itfaiye ekipleri sokakta yarı donmuş halde buldukları yavru köpeği sahiplendi.

Gaziantep'in tarihi sokakları canlanacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından kentin tarihi ve köklü mimarilerine sahip Bey Mahallesi'ni canlandırmak amacıyla başlatılan 'Bey Mahallesi Sanat Sokağı' projesi kapsamında atıl yapılar restore edilecek, bölgenin yerli ve yabancı turist için cazibesi artırılacak.

Koç Ben Değil Biz Anlayışı Hâkim Olacak

Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkan Adayı Haci Koç’a Pazarcı Esnaflarından Büyük Destek.

Nemrut Dağı'na mevsimin ilk karı düştü

UNESCO'nun Dünya Kültür Mirası Listesi'nde yer alan 2 bin 206 metre yükseklikteki Nemrut Dağı'na mevsimin ilk karı düştü.

Tek kişilik sokak müzisyeni pandemide moral yükseltiyor

Malatya'da son günlerde sayıları artmaya başlayan sokak müzisyenleri, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Salgın döneminde müzik çalarak vatandaşların moralini yükselttiğini söyleyen tek kişilik sokak müzisyeni Abdullah Genç, geçimini darbuka çalarak temin ediyor.

TOKİ, deprem sonrası Elazığ'ı yeniden inşa etti

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından kent genelinde 20 binden fazla konutun çoğunluğu tamamlandı. Çekilen kuralarla yeni evlerine kavuşan vatandaşlar, deprem sonrası yaşadıkları büyük sıkıntıların giderildiğini ve yeni bir Elazığ'ın inşa edildiğini söyledi.

SANKO Park AVM'de çocuklar Pırıl ve arkadaşları ile buluştu

En sevilen çizgi film kahramanlarından biri olan Pırıl ve arkadaşları, Gaziantep'in yaşam alanı Sanko Park Alışveriş Merkezi'nde çocuklarla buluştu.

Gölbaşı'nda okulların değerlendirme toplantısı

Adıyaman'ın Gölbaşı Kaymakamı İhsan Ayrancı, milli eğitim müdürlüğü tarafından düzenlenen değerlendirme toplantısına katıldı.

Gölbaşı'nda Orman Haftası nedeniyle fidan dağıtıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde Orman Haftası nedeniyle 2 bin adet fidan dağıtıldı.

Şehit Doğan, şehadetinin 40. gününde mevlid-i şerifle anıldı

Suriye'nin Azez ilçesine bağlı Mare Bölgesinde PKK/PYD terör örgütünün Polis Özel Harekat aracına yaptığı güdümlü füze saldırısı sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Fatih Doğan, şehadetinin 40. gününde mevlid-i şerifle anıldı.

Gençlere yöresel ürünler tanıtılıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Gençlik Festivali (Tam Bana Göre Festivali) alanında kurduğu 'Zahire Evi' standı ile kentin yöresel lezzetleri ve ürünlerini gençlere tanıtıyor.