Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Forum AVM kampanyalarına yenisini ekledi

Forum Diyarbakır kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Yeni kampanya ile alışveriş yapan müşterilerine çekiliş ile beyaz eşya hediye ediliyor.

Gölbaşı ilçesinde, 'Bi hareketine bakar hayat' trafik uygulaması yapıldı

Trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek amacıyla İçişleri Bakanlığı koordinesinde yurt genelinde eş zamanlı olarak başlatılan Bi hareketine bakar hayat uygulaması kapsamında Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde de emniyet kemeri kontrolü gerçekleştirildi.

Samsat'ta cami cemaatine fidan dağıtıldı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde cami çıkışında vatandaşlara fidan dağıtıldı.

Araban'da Hacı Mehmet Mirzaoğlu camiinin açılışı gerçekleşti

Arabanlı işadamı ve Hisar TV sahibi Hacı Mehmet Mirzaoğlu tarafından yaptırılan Hacı Mehmet Mirzaoğlu Camii'nin açılışı gerçekleştirildi.

Şahinbey'e bir cami daha

Şahinbey Belediyesi ve hayırsever Abdülkadir Güldiken tarafından Güneykent Mahallesine yapılan Abdülkadir Güldiken Cami'nin resmi açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Üzerine 10. kattan kadın düşen adam yaşadıklarını anlattı: 'Kadın tepeden başımı düşmüş gözümü açtım hastanedeyim'

Elazığ'da 10. kattan atlayan bir kadın hayatını kaybetmiş, üzerine düştüğü Vedat Güven ise yaralanmıştı. Hastanede tedavisi süren Güven, 'Kadın tepeden başımı düşmüş, gözümü açtım hastanedeyim. Hiçbir şey hatırlamıyorum' dedi.

Yenişehir'de 250 çocuk sünnet edildi

Diyarbakır'ın Yenişehir Kaymakamlığı ve Belediyesi ilçede bulunan dezavantajlı ailelerin çocuklarına yönelik sünnet töreni düzenledi.

Tahmazoğlu'ndan öğrencilere milyonlarca kitap

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey ilçesindeki okullarda eğitim gören öğrencilere 6 milyon 949 bin 402 TL değerinde 1 milyon 124 bin adet kitap, soru bankası ve deneme sınavı dağıtacak.

Geleceğe güvenle ilerlemek 'Bi hareketine bakar hayat' uygulaması

Trafikte emniyet kemeri kullanımının önemine dikkat çekmek ve farkındalığın artırılmasına yönelik İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan 'Bi hareketine bakar hayat' temalı trafik kampanyası devam ediyor.

Büyükşehir, Araban çiftçisine 200 ton sertifikalı buğday tohumu dağıttı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Araban'da verim ve kalite yönünden bölge çiftçisinin tek tercihi haline gelen edessa cinsi makarnalık 200 ton buğday tohumunun dağıtım töreni yapıldı.

Büyükşehir'den eğitimde fırsat eşitliği çalışması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Araban ilçesine bağlı Elif Kırsal Mahallesi'ne GASMEK çatısı altında inşası tamamlanan kurs merkezi için açılış töreni yapıldı. Törende konuşan Başkan Şahin, 'GASMEK'lerle hem mesleki hem de örgün eğitimi kırsal mahallelere yayıyoruz, amacımız fırsat eşitliği sağlamak' dedi.

Pütürge'de 9 artçı deprem

Malatya'nın Pütürge İlçesi'nde meydana gelen 4,7 şiddetindeki depremden sonra 2 saat içinde 9 artçı deprem daha yaşandı.

Besni'de uyuşturucu ile mücadele semineri yapıldı

Adıyaman'ın Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından vatandaşlara uyuşturucuyla mücadele semineri verildi.

Koç ve Arslantaş ailelerinin acı günü

Adıyaman 1954 Spor Kulübü eski başkanı Hüseyin Koç'un annesi, İhlas Haber Ajansı Adıyaman Muhabiri Ahmet Arslantaş'ın da teyzesi olan Naime Koç hayatını kaybetti.

Malatya TSO'dan öğrencilere bot yardımı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), sosyal sorumluluk projesi kapsamında bin 550 çift botu ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'ne teslim etti.

Kılınç'tan, Adıyaman FK'ya destek

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman Futbol Kulübüne Pazar günü kendi evinde karşılaşacağı Serik Belediyespor maçı için 500 bilet alarak, destekte bulundu.

Araç tamir ustalarından kış bakımı uyarısı

Adıyaman'da araç tamir ustaları, araç sahiplerine kış bakımı uyarısı yaptı.

Ağaçların arasında kalan elektrik telleri tehlike saçıyor, vatandaşlar çözüm bekliyor

Elazığ'ın Baskil ilçesinde kayısı ağaçlarının arasında kalan elektrik telleri tehlike saçıyor. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar defalarca bildirilmesine rağmen bölgeye elektrik sağlayan şirketin konuyla ilgili çalışma yapmadığını iddia etti.

Bayrak sevgisi kameralara yansıyan küçük kız, Vali Gül ile bir araya geldi

Gaziantep'te bayrak sevgisi güvenlik kamerasına yansıyan 5 yaşındaki Bahar Kılıç'ı Gaziantep Valisi Davut Gül makamında ağırladı. Yürekleri ısıtan görüntüsüyle Türkiye'nin gündemine oturan Kılıç'ı, Vali Davut Gül alnından öperek karşıladı.