Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

GAÜN'ün işbirliği projesiyle organik meyvelerin kalitesi artacak

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Doç. Dr. Derya Koçak Yanık, Dr.Hatice Neval Özbek ve Dr. Aysel Elik'in görev aldığı, 'Sürdürülebilir ve Yüksek Kaliteli Organik Meyve Ürünleri Üretmek İçin Özel Olarak Tasarlanmış Yenilikçi İşleme' projesinin yıllık toplantısı pandemi koşulları nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Samsun protokolünden Gaziantep Valisi Gül'e ziyaret

2022 yılında Samsun'da düzenlenecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) için daha önce TEKNOFEST'e ev sahipliği yapan Gaziantep'e gelen Samsun protokolü bir dizi ziyaretlerin ardından Gaziantep Valisi Davut Gül ile festival hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Fadıloğlu, muhtarların talep ve sorunlarını dinledi

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ilçede görev yapan muhtarlarla öğlen yemeğinde bir araya geldi ve muhtarların talep ve sorunlarını dinledi.

İl Özel İdaresinin bütçesi 160 milyon TL olarak onaylandı

Adıyaman İl Özel İdaresinin 2022 yılı bütçesi 160 Milyon TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Başkan Kılınç, itfaiye personeliyle bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, itfaiye müdürlüğü personeliyle bir araya gelerek, gayretli çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Gölbaşı ilçesinde fidanlar toprakla buluşturuldu

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde, Geleceğe nefes, dünyaya nefes sloganıyla bin adet fidan toprakla buluşturuldu.

Tut ilçesinde fidanlar toprakla buluştu

Adıyaman'ın Tut ilçesinde Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında fidanlar toprakla buluştu.

Şehit Fatih Doğan adına hatıra ormanı oluşturuldu

'Geleceğe nefes, dünyaya nefes' projesi kapsamında Adıyaman Üniversitesi kampus alanında geçtiğimiz ay Suriye'de şehit olan Özel Harekat Polis Memuru Fatih Doğan adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Tahmazoğlu öğrencilerle bir araya geldi

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Hayri Kaya, Turgut Özal ve Minüre-Kemal Kınoğlu Ortaokullarını ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Adıyaman'da 120 bin fidan toprakla buluşturuldu

Adıyaman'da Geleceğe nefes, dünyaya nefes sloganıyla 120 bin fidan toprakla buluşturuldu.

Baraklar sempozyumu başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin destekleri ile Barak kültürünün yaşatılması, gelecek kuşaklara aktarılması ve önemini koruması amacıyla 'Uluslararası Orta Asya'dan Anadolu'ya Baraklar Sempozyumu', Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Atatürk Kültür Sahnesi'nde başladı.

İhtiyaç sahibi çocuklara kışlık giysi yardımı

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, gerçekleştirdiği sosyal içerikli çalışmalarla gönüllere dokunmaya devam ediyor.

İzol'dan 4. kitap başarısı

Araştırmacı Yazar Ramazan İzol 4. kitabı için çalışma başlattı. Künyesizler ismini verdiği 4. kitap için çalışmalara başlayan İzol, özellikle üçüncü kitabı olan Nizamülmülk'ün diğer kitapları gibi bir belgesel kıvamında olduğunu bu sebeple çok sevildiğini ve bir ay gibi kısa bir süre içerisinde ikinci baskısının yapıldığını belirtti.

Malatya'da muhtarlara ve birlik temsilcilerine teşvikler anlatıldı

Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından muhtar dernekleri başkanlarına ve ilçe birlik temsilcilerine devlet teşviklerine ilişkin sunum yapıldı.

Samsat'ta 2 bin 23 adet fidan toprakla buluştu

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 2 bin 23 adet fidan toprakla buluşturuldu.

Diyarbakır'da toplu taşıma kadınlara emanet

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde şehir içinde yolcu taşıyan kadın otobüs şoförleri, zorlu görevlerini başarıyla yapmanın gururunu yaşarken, kadın sürücüler, yolcuların kendilerini görünce argo kelime kullanmayıp nezaketli davrandığını söyledi.

Kaymakam Ülkü eşiyle ev ziyaretlerinde

Malatya'nın Arguvan İlçe Kaymakamı Kemal Ülkü, eşi Leman Ülkü ile birlikte ev ziyaretlerinde bulunuyor.

Gaziantep'te bayrak sevgisi kameraya yansıyan kız konuştu

Gaziantep'te bayrak sevgisi güvenlik kamerasına yansıyan 5 yaşındaki Bahar Kılıç, Bayrağın üşümesini istemedim diyerek o anları anlattı.

Muhtarlar Derneği'nden Güder'e ziyaret

Yeni kurulan Malatya Muhtarlar Derneği Başkanı Şahin Demirci ve dernek yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret etti. ,