Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

45'inci evlilik yıldönümünü kutlayan çift, kadın cinayetlerine dikkat çekti

Malatya'da yaşayan Emin Ömer ve Hafize Yalman çifti, evliliklerinin 45'inci yıldönümünü kutladı. Çocuklarının ve torunlarının hazırladığı sürpriz pastayı kesen yarım asırlık evli çift, gençlere tavsiyelerde bulunarak, Kadınlarımız ölmesin, çiçekler solmasın' dedi.

Dolgu yaptırarak genç görünmek mümkün

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, dolgu yaptırarak çok daha genç görünmenin mümkün olduğunu söyledi.

Arguvan'ın sorunları ele alındı

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde düzenlenen toplantıda, ilçenin sorunları ele alındı.

Kahta Hayvan Bakım Merkez'ine 2 ton mama desteği

Hayvan Hakları Federasyonu HAYTAP Kış aylarında sokaklarda yalnız kalan ve doğaya terk edilen sahipsiz sokak hayvanlarını unutmadı.

Merkez köylere hizmet götürme birliği bütçesi onaylandı

Adıyaman Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 yılı Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleştirilerek, birlik bütçesi görüşülüp köylere yönelik yapılan yatırım ve hizmetler değerlendirildi.

Çelikhan ilçesi doğalgazla buluştu

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde doğalgaz kullanımı başladı.

Şahinbey'de kadınlar elbiselerini hem ucuza mal ediyor, hem de gelir sağlıyor

Şahinbey Belediyesi'nin sadece kadınlara hizmet sunduğu Özgecan Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi'nde verilen dikiş kursları sayesinde kadınlar elbiselerini hem ucuza mal ediyor hem de gelir sağlıyor.

Anne ile babaları tarafından terk edilen okul çağındaki çocuklara şefkat eli

Bağlar ilçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, bir mahalle ziyareti sırasında anne ve babaları tarafından terk edildikleri için babaannelerinin yanında yaşadıklarını öğrendiği çocukların yürek burkan hikayesine duyarsız kalmadı. Başkan Beyoğlu'nun talimatıyla, yaşları 7 ile 14 arasında değişen çocukların giysi ihtiyaçları karşılanarak yüzleri güldürüldü.

Yeşilyurt'ta gençlik festivalindeki etkinlikleri büyük ilgi görüyor

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Ankara Başkent Millet Bahçesi'nde düzenlediği Gençlik Festivalinde stant açan Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen sosyal ve sportif etkinliklerin yanı sıra kayısı çekirdeği kahve ikramları festivali ziyaret edenlerin büyük ilgisini çekti.

Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 84'üncü yıl dönümü etkinliği

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Elazığ'a gelişinin 84'üncü yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikte kaldığı oda ziyaret edildi.

6 yaşındaki kızın bayrak sevgisi: Ters dönen Türk bayrağını önce düzeltti sonra öpüp alnına koydu

Elazığ'da 6 yaşındaki kız çocuğu, bir iş yerinde bulunan ve rüzgar nedeni ile ters dönen Türk bayrağını düzelttikten sonra öpüp alnına koydu.

Cumhurbaşkanı'ndan Tahmazoğlu'na ödül

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başarı zincirine bir halka daha ekledi. Başkan Mehmet Tahmazoğlu Tam Bana Göre Festivalinde gençliğe yaptığı yatırımlardan dolayı ödüle layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Eroğan'dan Başkan Çınar'a ödül

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yerel Yönetimler ve Gençlik' Proje Yarışması Ödül Töreninde, Yeşilyurt'ta 2,5 yıl içerisinde gerçekleşen sosyal, kültürel ve sportif yatırımlarından dolayı Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a ödül verdi.

Konservatuarda kış dönemi eğitimleri başladı

Adıyaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini yürüten belediye konservatuarının kış kurslarında eğitimler başladı.

Adıyaman Belediyesi, kurumlarla ortak proje yapmaya devam ediyor

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, ildeki kurumlarla ortak projelere imza atmak amacıyla kurum müdürleriyle istişarelerde bulunmaya devam ediyor.

Malatya'da marul ve ıspanak fiyatları düştü

Malatya'da Sebze Meyve Pazarı'nda marul ve ıspanak fiyatları bir öncesi aya göre yarı yarıya düştü.

'Okullarda Enerji Verimliliği' konferansı

Adıyaman Valiliği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Güneydoğu Enerji Araştırmaları Derneği tarafından okul idarecilerine yönelik 'Okullarda Enerji Verimliliği' konferansı verildi.

Kayapınar Belediyesi'ne 'TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi' verildi

Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Belediyesinin almaya hak kazandığı 'TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem Belgesi' için belediyenin meclis toplantı salonunda tören düzenlendi. Törene Türk Standardları Enstitüsü (TSE) Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin, Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Hasan Maral, belediye birim müdürleri katıldı.

Binanın çatısında iş makinesi

Adıyaman'da 5 katlı binanın üzerine vinç ile indirilen kepçe (ekskavatör) binayı yıkarak indi.