Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Dalmış Beauty'den kadınlara bakım önerileri

Dalmış Beauty yöneticisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, kadınlara bakımlı olmanın ipuçlarını verdi.

DİSKİ Dicle ilçesinde içme suyu şebekeleri döşüyor

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünce Dicle ilçesine bağlı birçok mahallesini kapsayan içme suyu şebekesi döşeme çalışmalarına başladı.

Fadıloğlu'ndan 24 Kasım mesajı

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı tebrik mesajında büyük bir özveri ve fedakarlıkla görev yapan öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Milletvekili Erdoğan'dan 24 Kasım mesajı

Gaziantep Milletvekili ve Sanayi, Ticaret Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Üyesi Mehmet Erdoğan, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Özkeçeci'den 24 Kasım mesajı

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyyup Özkeçeci, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Çuhadar'dan 24 Kasım kutlaması

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak açıklamalarda bulundu.

Küçük Oluklu Mezrasında su sevinci

Adıyaman merkez Zey Köyüne bağlı Küçük Oluklu mezrasında yaşanan içme suyu sıkıntısı çözüme kavuştu.

Bu evde yürekleri sızlatan bir dram var

Yaşadığı rahatsızlık sonucu 19 yıl önce iki ayağını da kaybeden ve tekerlekli sandalyeye mahkum olarak yaşamını devam ettiren 56 yaşındaki Eşref Öztek'in evine misafir olan AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ailenin yaşadıkları sorunların çözümü için çalışma başlattı. Zor durumdaki aileye ayni ve nakdi destek sağlayan Başkan Beyoğlu, 'Son 19 yılda güçlü sosyal devlet olma adına tarihi adımlar atan devletimiz hiçbir vatandaşını yalnız bırakmaz ve mağdur etmez. Bu kardeşimizin yaşadıklarına çok üzüldük. İlgili kurumlarla görüşerek kendisine yardımcı olacağız inşallah' diye konuştu.

GAİB Koordinatör Başkanı Fikret Kileci'den 24 Kasım mesajı

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Cengiz Şimşek'ten Öğretmenler Günü mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımldığı mesajda, En önemli yatırım, eğitime ve öğretmenlere yapılan yatırımdır ifadelerini kullandı.

O bir öğretmen daha fazlası, engelli öğrencisini her teneffüs kucağında gezdiriyor

Elazığ'da bir beldede sınıf öğretmenliği yapan Erhan Arslanbaş, fiziksel engelli öğrencisini her teneffüs kucağında gezdiriyor. Ailesi getiremediği zaman öğrencisini evinden alarak kucağında okula getiren Arslanbaş, onunla çocuğu gibi ilgileniyor.

Kılınç, millet bahçesindeki çalışmaları inceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Eğriçay alanında yapımı devam eden millet bahçesindeki çalışmaları inceleyerek sorumlulardan bilgi aldı.

Ceylan Karavil Park AVM'de eğlence zamanı

Diyarbakırlı çocuklar Ceylan Karavil Park AVM tarafından hazırlanan etkinliklerle eğleniyor.

Öğretmenler Günü mesajı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, öğretmenlerin, milletlerin geleceğini aydınlatan eğitim kahramanları olduğunu belirtti.

Tanrıverdi yeniden başkanlığa seçildi

Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şubesinin genel kurulunda mevcut Başkan Rıza Tanrıverdi, yeniden başkanlığa seçildi.

Büyükşehir Belediyesi Down Sendromlular Kafeteryası 3 Aralık'ta hizmete giriyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında hayata geçirilecek olan Down Sendromlu bireylerin çalışacağı 'Gülen Yüzler Kafe'nin protokolü imzalandı.

Yoğun trafikte güvercin yakalama operasyonu

Adıyaman'da, yoğun trafiğin olduğu cadde ortasına düşerek araçların altına giren bir güvercin, duyarlı vatandaşların çalışmaları sonucu yakalanarak ölmekten kurtarıldı.

Pütürge'de deprem sonrası yeni konutlarda yaşam başladı

Sivrice depremin ardından Malatya'nın Pütürge ilçesinde yapımı tamamlanan deprem konutlarında yaşam başladı. Depremde evleri ağır hasar gören Pütürgeli depremzedeler, köylerinde yapılan alt katı ahır olan köy konutlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Uzman estetisyen Dalmış'tan, microblading kaş tasarımı önerisi

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kaşların doğallığını bozmadan, varsa aradaki boşlukları doldurarak yapılan microblading yöntemi hakkında bilgi verdi.