Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Yaşadığı travma kendisinin de çocukların da hayatını değiştirdi

Gaziantep'te yaşayan 32 yaşındaki Hacı Kömürcü, 11 yıl önce yaşadığı olayın ardından başlattığı yardım hareketi kapsamında mahalle mahalle gezerek ihtiyaç sahibi çocukların yardımına yetişiyor.

'Dut çekmesi' soğuk kış günlerinin vazgeçilmez tadı

Adıyaman'ın Tut ilçesinde, dut meyvesinin son hasadının kurutulup, ceviz ve susam ile birlikte dibekte dövülmesiyle yapılan 'dut çekmesi' soğuk kış günleri için bidonlara basılıyor.

Çelik'in 25 Kasım kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü mesajı

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik'in 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü mesajı yayımladı.

Elazığ'da şehit öğretmenler unutulmadı

Elazığ'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla teröristler tarafından düzenlenen saldırılarda şehit olan öğretmenler anısına fotoğraf sergisi açıldı.

Kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla balon uçurdular

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan personel, kadına yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmak amacıyla turuncu balon uçurdu.

Fadıloğlu'ndan öğretmenlerine vefa ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilkokul öğretmenleri Seniha Can Yücel ile Sevim Şengöksel'i evlerinde ziyaret ederek, öğretmenler gününü kutladı.

Tahmazoğlu Öğretmenler Gününde öğretmenleri ziyaret etti

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle mezun olduğu Ahmet Çelebi İlkokulu'nu ve Atatürk Lisesini ziyaret etti.

Yazıhan'da muhtarlarla toplantı

Malatya'nın Yazıhan İlçesi'nde muhtarlarla toplantı düzenlenip, ilçede yaşayan yabancılar hakkında özellikle sağlıklı kayıt tutulması istendi.

Adıyaman'da Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Adıyaman'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Çocuklardan en yaşlı öğretmenlere anlamlı ziyaret

Elazığ'da bir grup çocuk '24 Kasım Öğretmenler Gününde' kentin en yaşlı öğretmenleri ile bir araya gelerek hediye verdi.

Gaziantep'te zeytin ve zeytinyağı verimliliği için analiz eğitimi

Gaziantep Ticaret Odası öncülüğünde, İpekyolu Kalkınma Ajansı destekleriyle hayata geçirilen Gaziantep'te zeytin ve zeytinyağı üretiminde verimliliğin ve kalitenin arttırılması projesi kapsamında 'Gaziantep'te Geçmişten Geleceğe Zeytinyağı: Bilgilendirme ve Proje Kapanış Toplantısı ile Tadım & Duyusal Analiz Eğitimi' düzenlendi.

Sportmen öğretmenler örnek oldu

Şehitkamil Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde organize edilen 'Geleneksel Öğretmenler Günü Spor Etkinlikleri' coşku dolu finalle sona erdi. 4 farklı organizasyonda 800'ün üzerinde sportmen öğretmenin forma giydiği turnuvalar, sahada centilmence mücadele eden öğretmenler örnek oldu.

Araban'da Öğretmenler Günü törenle kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü, Gaziantep'in Araban ilçesinde düzenlenen törenle kutlandı.

Nüket Ersoy'dan 24 Kasım mesajı

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Uslu'dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Kılıç'tan 24 Kasım mesajı

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler günü münasebeti ile bir mesaj yayınladı.

Hem şehit hem gazi hem de asker babası

Gaziantep'te yaşayan Mehmet Özcan, 2006'da oğlu Üsteğmen Hakan Özcan'ın şehit düşmesinin ardından 2 evladını daha asker ocağına gönderdi. Hem şehit hem gazi hem de asker babası olma gururunu bir arada yaşayan Özcan, 'Biz fakir insanlarız, vatana evladımızdan başka verebileceğimiz bir şey yok' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'e geliyor

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 25 Aralık 2021 tarihinde Gaziantep'e geleceğini duyurdu.

Milli Eğitim Müdürü Gönen'den Öğretmenler Günü mesajı

Adıyaman Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayımladığı mesajında, 'Dünyadaki onurlu mesleklerin başında gelen öğretmenlik; emek, özveri, sabır ve tevazu isteyen; bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar kıymetli, saygın ve onurlu bir meslektir' dedi.