Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Karapınar Mahallesinde kilitli parke taşı çalışması

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karapınar Mahallesinde ihtiyaç duyulan noktalarda parke taşı döşeme çalışması yapıldı.

Eroğlu adaylığını açıkladı

Malatya Berber ve Kuaförler Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Kuaför Şener Eroğlu, basın açıklamasında, 'Esnaf ve sanatkrları heyecanlandıracak bir proje, kuracağımız bir kooperatif ile esnafa katkı sunacağız' dedi.

Şehit öğretmenler için mevlit

Malatya'nın Arguvan İlçesi'nde, şehit öğretmenler için mevlit okutuldu.

Dev orkinos görenleri hayretler içinde bıraktı

Karadeniz'de balıkçılar tarafından yakalanan ve Elazığ'da bir balıkçıda sergilenen 144 kiloluk sezonun ilk dev orkinosunu görenler fotoğraf çekmek için sıraya girdi.

Uzman estetisyen Dalmış'tan kadınlara cilt bakımı tavsiyeleri

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kadınlara cilt bakımı konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

4 metrekarelik dükkana dünyaları sığdırdı

Elazığ'da yaşayan tespih ustası Murat Aktaş, 4 metrekarelik dükkanın 1 metrekarelik alanını makineleri küçülterek imalathane, kalan kısmını ise satış yapacak şekilde dizayn etti. Küçücük dükkanına dünyaları sığdıran Aktaş, şimdiye kadar piyasa 8 bine yakın tespih sattı.

Japonya'dan Fatma Şahin'e ödül

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, yurtdışında elde edilen başarılar ve Japonya ile yürüttüğü iş birliği için Japonya Dışişleri Bakanı Ödülü'ne layık görüldü.

Uslu'dan kuyumcu esnafına çağrı

Adıyaman Ticaret İl Müdürü Ömer Uslu, kuyumcu esnafına yetki belgeleri almaları konusunda çağrıda bulundu.

Türk ve mülteci kadınlar 'Şiddetsiz Zirve'de buluştu

Birleşmiş Milletler (BM) Kadın Birimi (UN Women) tarafından 25 Kasım Uluslararası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'nden 10 Aralık İnsan Hakları Günü'ne kadar kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için uygulanan 16 günlük aktivizm kampanyası kapsamında, Gaziantep'te Şiddetsiz Zirve etkinliği düzenlendi.

Başkan Selçuk'tan süt fiyatlarıyla ilgili açıklama

Adıyaman Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Zeki Selçuk, yem ve süt fiyatları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır'da hasta ve hasta yakınları misafirhanesi 51 bin vatandaş ağırladı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi hasta ve hasta yakınları misafirhanesi bu yılın 10 ayında 51 bin hasta ve yakınını konuk etti.

Jandarma'dan KADES tanıtımı

Malatya İl Jandarma Komutanlığı kadın görevlileri tarafından 44 kadına daha Kadın Acil Destek Uygulaması (KADES) tanıtıldı.

Yenişehir Belediyesi kadına yönelik şiddeti önleme farkındalık etkinliği düzenledi

DİYARBAKIR (İHA) – Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü 'Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' dolayısıyla belediye personelinin katılımıyla etkinlik düzenlendi.

Dalmış Beauty, kaş tasarımının püf noktalarını verdi

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, kaş tasarımının yüzün genç ve dinamik görünmesinde etkili olduğunu söyledi.

Japon heyet İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni gezdi

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin'e, Japonya Dışişleri Bakanı Ödülü'nü takdim etmek için şehre gelen Büyükelçi Suzukı Kazuhıro'ya tören öncesi GBB Gaziantep Kanalizasyon ve Su İdaresi'ne (GASKİ) bağlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin teknik tanıtımı yapıldı. Programda konuşan Başkan Şahin, Japonya ile olan dostluk ilişkisinin kısa süre zarfında turizme de yansıyacağını belirterek, 'Japon turistler kültürel mirasa çok önem veriyor dolayısıyla Gaziantep'te bulunan antik kentler onlar için cazibe merkezi olacak' dedi.

Şiddette karşı karakola başvur, avukatını iste

Malatya Barosu, kadınların şiddet görmeleri halinde karakola başvurup avukatın istenmesini önerdi. Malatya Barosu bu konuda billboardlara afiş astı.

En iyi restoran ödülü Baytar Steakhouse'ye verildi

40 yılı aşkındır besicilik yapan İlyas Baytar ve çocukları Enes ile Emrecan Baytar tarafından 2019 yılında kurulan Baytar Steakhouse Türkiye geneli düzenlenen Gold Faces of Turkey Awards IV ödül töreninde en iyi steakhouse restoran ödülü verildi.

TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç Adıyaman'da

Çeşitli ziyaret ve programlara katılmak üzere Adıyaman'a gelen TBMM Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç, ziyaret programı kapsamında Vali Mahmut Çuhadar'ı makamında ziyaret etti.

Japonya'nın hibe ettiği 2 adet engelli minibüsü törenle hizmete alındı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Japonya Büyükelçiliği arasında imzalanan protokol kapsamında hibe edilen 2 adet özel dizayn edilmiş mobil engelli minibüsü düzenlenen törenle hizmete alındı.