Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Vali Mahmut Çuhadar'a 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ziyareti

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Fehmi Çelik, Adıyaman il merkezinde faaliyet gösteren engelli derneklerin başkan ve temsilcileri ile birlikte Vali Mahmut Çuhadar'ı makamında ziyaret etti.

Samsat'ta 60 bin adet nar fidanı dağıtıldı

Meyvecilik alanında üretim desenini her geçen gün zenginleştiren ve Türkiye'nin nar üretiminde önemli bir yere sahip olan Samsat ilçesinde çiftçilere 60 bin adet nar fidesi dağıtıldı.

Ceylan Karavil Park AVM 2021 yılında güçlü mağaza karmasını geliştirdi

Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin en büyük alışveriş ve sosyal yaşam merkezi Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi, 2021 yılında bünyesine kattığı yeni markalar ile bölgenin cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

'Meclis Karar Özetleri' yayınlarıyla basına destek çağrısı

Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu (AİGF) Genel Başkanı ve Gaziantep Basın Cemiyeti (GBC) Başkanı Arif Kurt, pandemi döneminde zor günler geçiren, artan girdi maliyetleri yüzünden batma noktasına gelen yazılı basının nefes alması için Belediye Meclis kararlarının şeffaf şekilde halka duyurularak medyaya destek sağlanabileceğini söyledi.

En yüksek bütçe Yeşilyurt'a, en düşüğü ise Doğanyol'a

Malatya'da belediyelerin 2022 mali yılı bütçeleri görüşülerek, karara bağlandı. Büyükşehir Belediyesi'nin 2022 mali yılı bütçesi 1 milyar 460 milyon TL olarak onaylandı. İlçelerde ise en yüksek Yeşilyurt, en düşük ise Doğanyol Belediyesi'nin bütçesi oldu.

Evlat nöbetindeki acılı baba Süleyman Aydın'dan HDP'ye tekpi

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 820'nci gününde de devam ediyor.

Türk Kızılay'ından Çüngüş'e gönül köprüsü

Türk Kızılay'ı Diyarbakır'ın Çüngüş ilçe şubesi gönül köprüsü kurarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.

Vapurda tanıtım günlerine davet konseri

Adıyaman Belediyesi, İstanbul'da yaşayan vatandaşları, 1-5 Aralık tarihleri arasında Yenikapı'da düzenlenecek olan Adıyaman Tanıtım Günlerine şehir hattı vapurunda verdiği harfane konseriyle davet etti.

Sosyal tesislerinde sağlığına kavuştu

Şahinbey Belediyesi'ne bağlı Yaşar Torun Gençlik Merkezi'ne gelen 22 yaşındaki Furkan Boz, trafik kazasında kaybettiği hareket kabiliyetlerini burada spor yaparak yeniden kazandı.

Öğrenciler trafik kurallarını öğreniyor

Teorik ve uygulamalı trafik eğitiminin verilmesini sağlamak amacıyla İçişleri Bakanlığınca Adıyaman'a getirilen mobil eğitim tırında öğrencilere eğitim verildi.

Gaziantep Savunması için temalı canlı resim yarışması

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'yle Gaziantep Valiliği ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde '25 Aralık Gaziantep Savunması Temalı Canlı Resim Yarışması' düzenlenecek. Son başvuru tarihi 20 Aralık 2021 olarak belirlenen yarışmaya tüm resmi ve özel lise öğrencileri katılım sağlayabilecek.

Şoförlere kış lastiği uyarısı

Malatya Valiliği tarafından yapılan açıklamada ticari araçlarda kış lastiği uyarısında bulunurken, karara uymayanlara 2021 yılı için 846 TL ceza kesileceğini bildirdi.

Başkan Fadıloğlu'ndan yetim çocuklara moral ziyareti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Merhamet Eli' projesi kapsamında psikolojik destek alan yetim çocukları hastanede ziyaret etti. Yetim çocuklar ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Fadıloğlu, 'Yapmış olduğumuz protokol çerçevesinde hem çocuklarımıza hem de annelerimize verilecek psikolojik destekle başlattığımız bu faaliyet kapsamında çok güzel sonuçlar alındı. Hem çocuklarımız hem de anneler için çok verimli bir çalışma oldu' dedi.

Malatya'da depremzedeler konutlarına kavuşuyor

Elazığ'ın Sivrice İlçesi merkezli 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle Malatya'da etkilenen vatandaşların yaraları sarılmaya devam ediyor. TOKİ tarafından Kale ve Arguvan ilçelerinde yaptırılan konutların hak sahibi vatandaşlara teslimi, yapılan kura ile gerçekleştirildi.

Başkan Dağtekin, Adıyaman'ın sorunlarını gündeme getirdi

AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan 150. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında, Adıyaman'ın sorunlarını dile getirdi.

Evlat nöbetindeki acılı baba Hacı Güger: 'Evlatlarımızı kullananların ağa babaları Amerika, İngiltere ve Fransa'dır'

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 819'nci gününde de devam ediyor.

Uzmanından el ve ayak bakımı önerileri

Dalmış Beauty yetkilisi ünlü stilist Mehmet Sait Dalmış, güzelliğin sadece yüz bakımıyla ortaya çıkmayacağını belirterek el ve ayak bakımları konusunda bilgiler verdi.

Malatya'da depremden zarar gören bir bina daha yıkıldı

Malatya'nın Saray Mahallesi'nde depremde ağır hasar gören bir bina daha kontrollü bir şekilde yıkıldı.

Başkan Kılınç, üniversiteli gençlerle bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, belediyenin Altınşehir Mahallesindeki sosyal tesisini ziyaret ederek, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi.