Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Ustalardan araç bakım uyarısı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde araç tamir ustaları araç sahiplerini kış bakımları konusunda uyardı.

Adıyaman'da badem ve çam fidanı dağıtıldı

Adıyaman Belediyesi, Adıyaman'ın il oluşunun 67. yıldönümü dolayısıyla vatandaşlara fıstık çamı ve badem fidanı dağıttı.

Ay ailesinden 2 okul

Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından başlatılan ve kısa sürede bütün şehrin sahip çıktığı, destek verdiği '100 Hayırsever 100 Eser' kampanyası kapsamında Gaziantep basın camiasının başarılı kurumu Ay Medya Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ay ve Başkan Yardımcısı Meral Ay 2 adet okul yaptıracak.

Sigarayı bıraktı topladığı parayla bin öğrenciye yemek fişi dağıttı

Elazığ'da yaşayan Yunus Saylan, 4 buçuk yıl önce sigarayı bırakıp şimdiye kadar 38 bin lira topladı. Topladığı paralarla Fırat Üniversitesinde okuyan bin öğrenciye yemek fişi dağıtırken, şehitler için de mevlit okuttu.

Acılı baba Şadin Elhaman'den HDP'ye tepki

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 822'nci gününde de devam ediyor.

Şehitkamil'de gençlere güçlü destek

Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen Özel Yetenek Sınavları Hazırlık Kursu, yeni eğitim döneminde de polis meslek eğitim merkezleri ve spor bilimleri fakülteleri sınavlarına katılacak olan adaylardan büyük ilgi görüyor.

Vefat eden oğlunun adını okulda yaşatacak

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Murat Özgüler, vefat eden oğlu Murat Özgüler adına 6 derslikli anaokulu yaptıracak.

Aileler direniyor sayıları artıyor, 247. aile de eyleme katıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca dağa kaçırıldığı iddiasıyla HDP Diyarbakır il başkanlığı önünde oturma eylemi başlatan ailelerin evlat nöbeti 822'nci gününde de devam ediyor. Ailelerin direnişine 247. aile de katılarak evladını istedi.

Yeşilyurt güreş sahası inşaatı hızla ilerliyor

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt güreş sahasıyla ilgili açıklamasında, ' Tarihi karakucak güreşlerinin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere ev sahipliği yapacak şekilde hizmete sunacağımız Yeşilyurt Güreş Sahamız, mimari yapısı, görsel zenginliği ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt'un turizm potansiyelinin hareketlenmesinde önemli bir rol üstelenecek' diye konuştu.

Vali Çuhadar, Adıyaman'ın il oluşunun yıl dönümünü kutladı

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Adıyaman'ın il oluşunun 67. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Vali Çuhadar Perre Antik Kentinde incelemeler yaptı

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar Kommagene Krallığının 5 büyük kentinden biri olan Perre Antik Kentinde devam eden kazı çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Akbilek'ten Adıyaman'ın 67. il oluş mesajı

Adıyaman İnternet Gazetecileri Derneği Başkanı Mehmet Cihan Akbilek, Adıyaman'ın il oluşunun 67. yıl dönümü kutladı.

Başkan Uslu'dan Adıyaman'ın il oluş mesajı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Uslu, Adıyaman'ın il oluşunun 67. yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Şehit annesinden duygulandıran paylaşım

Mardin'in Derik ilçesinde 6 yıl önce yürütülen hendek operasyonlarında şehit olan Elazığlı jandarma uzman çavuş Sezer Aydemir'in annesinin, oğlunun şehadet yıl dönümünde okuduğu şiir dinleyenleri duygulandırdı.

Yeşilyurt'ta 'askıda çorba' projesi başlatıldı.

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi tarafından askıda çorba projesi hayata geçirildi. Belediye Başkanı Mehmet Çınar, askıda çorba uygulamasına Gedik ve Barguzu Sosyal Tesisleri'nde başlatıldığını kaydetti.

Uzmanından protez tırnak uyarısı

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, kadınlar arasında sıkça tercih edilen protez tırnak uygulaması hakkında bilgi verdi.

Besni'de meclis toplantısı yapıldı

Adıyaman'ın Besni Köylere Hizmet Götürme Birliği 2021 yılı 2. olağan meclis toplantısı yapıldı.

Kızılin'de lavanta yolu projesi hayata geçirildi

Adıyaman'ın Besni ilçesinde Kızılin'de 'Lavanta yolu' projesi hayata geçirildi.

'Mevsimlerle Gaziantep' fotoğraf yarışmasına başvuru için son gün

Gaziantep büyükşehir Belediyesi (GBB), Gaziantep Fotoğraf Sanatı Derneği (GAFSAD) iş birliğinde Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu'nun desteğiyle (TFSF) kenti daha geniş kitlelere tanıtmak, Gazi şehre ilişkin görsel bellek oluşturmak ve GBB'nin ileriki süreçte yapacağı çalışmalarda kullanılmak üzere fotoğraf arşivi oluşturmak amacıyla 'Mevsimlerle Gaziantep' temalı fotoğraf yarışması düzenlenecek. Yarışmanın son başvuru tarihi 1 Aralık 2021'de son bulacak.