Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Gaziantep'te 25 Aralık Halk konserleri başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) tarafından Gaziantep'in Kurtuluşu'nun 100'üncü yılı dolayısıyla başlatılan 25 Aralık Halk Konserleri'nin ilk durağı İslhiye oldu. Ünlü halk ozanı Esat Kabaklı ilçe halkına türkü dolu keyifli bir gece yaşattı.

Eşine verdiği sözü tutmak için 85 yaşında bilemecilik yapıyor

Elazığ'da, 18 yıl önce hasta eşine evlenemeyeceğine dair söz veren 85 yaşındaki Hasan Gündüz'ün eşi 2004'te hayatını kaybetti. Eşine verdiği söz nedeni ile evlenmeyen Gündüz, zamanını geçirmek için ilerlemiş yaşına rağmen bilemecilik yapıyor.

Diyarbakır'da Narin isimli kızın hayalini okuyan hayır sever platform, sürpriz yaptı

Diyarbakır'da sosyal medya üzerinden toplanan ve kendilerine 'Çocuklar Üşümesin Platformu' gönüllüleri ismini veren bir grup, çocuklara hayallerini sorup kağıt dağıttılar. Küçük bir kızın duygusal cevabını alan platform üyeleri harekete geçip kıza sürpriz yaptı.

Muhtarlar Derneğinin Başkanlığına Ömer Ekinci başkan seçildi

Köy ve Mahalle Muhtarları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Ömer Ekinci getirildi.

Hekimhan İlçe Jandarma Komutanı göreve başladı

Malatya'nın Hekimhan İlçesine yeni atanan Jandarma Komutanı Teğmen Yunus Emre Dölek görevine başladı.

Kadınlara çeşitli alanlarda eğitim veriliyor

Adıyaman Gençkuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği'nin yürüttüğü proje kapsamında kadınlara eğitim veriliyor.

Gönüllü gençlerden gönüllere dokunan hareket

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezinde faaliyetlerini gönüllü olarak sürdüren Mavi Yelekliler olarak adlandırılan genç gönüllüler, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Gününde bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Engelsiz Yaşam Merkezi artık elektriğini güneşten alacak

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Engelsiz Yaşam Merkezi'ne kurulan Güneş Enerjisi Santral Açılışı ve Güneş Enerjisi Projelerinin Finansman Paneli için tören düzenlendi.

Başkan Kılınç, AK Parti merkez ilçe yönetimiyle bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, AK Parti Adıyaman Merkez ilçe Başkanı Mustafa Alkayış ve yönetimiyle bir araya gelerek belediyenin çalışmaları hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Başkan Kılınç, ziyaretlerine devam ediyor

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Gölebatmaz ve Sağlık Ocağı Caddesi esnafını ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Şahinbey'de 136 engelliye akülü ve manuel sandalye

Şahinbey Belediyesi engellilere 136 tane akülü ve manuel tekerlekli sandalye dağıttı.

Öğrencilere çevre yönetimi semineri verildi

Adıyaman Belediyesi tarafından güzel bir gelecek amacıyla başlatılan Çevre yönetimi' projesi kapsamında öğrencilere seminer verildi.

Çobanlık yaparken çöpten bulduğu kitap hayatını değiştirdi

Elazığ'da yaşayan 73 yaşındaki Hanifi Batı'nın, 60 yıl önce çöpten bulduğu kitap sayesinde hayatı değişti. Çöpten çıkardığı 'Cem Sultan' kitabıyla hayatına yeni bir sayfa açan Batı, bu süre içerisinde 3 okulda kütüphane kurarken 3 de kitap dükkanı açtı. Hayatını okumaya adayan Batı, 2017 yılında ise Yayıncılar Birliği tarafından yılın kitapçısı seçildi.

Ünlü tasarımcı Dalmış, Altın Kelebek ödül törenine katıldı

Ünlü tasarımcı Mehmet Sait Dalmış, bu yıl 47'ncisi düzenlenen Altın Kelebek ödül törenine katıldı.

Başkan Demez'den eşitlik vurgusu

Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez, kadın haklarıyla ilgili yaptığı açıklamada, 'Kadınların eşit fırsat ve imkanlardan faydalanabiliyor olmaları büyük önem taşımaktadır' dedi.

Diyarbakır'ın tek kadın muhtarı çocuklara giysi paketi hediye etti

Diyarbakır'ın tek kadın muhtarı Dilek Demir, soğuk havalarla birlikte ihtiyaç sahibi 50 çocuğa giysi paketi hediye etti.

Başkan Gürkan, ziraat oda başkanlarıyla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Yunus Kılıç ve ilçelerdeki ziraat odalarının başkanları ile ile MASKİ Genel Müdürlüğünde bir araya gelerek yapılan çalışmalarla alakalı bilgi alışverişinde bulundu.

Dünya Gönüllüler Günü'nde AFAD gönüllüleri İstanbul'da buluştu

Diyarbakır İl AFAD Müdürlüğü bünyesindeki gönüllüler, Dünya Gönüllüler Günü'nde İstanbul'da düzenlenen etkinliğe katıldı.

Engelliler adına cami bahçelerinde fidan dikildi

Adıyaman İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğü tarafından Adıyaman merkez ve köylerindeki bahçelerine fidan dikimi gerçekleştirdi.