Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Hayırseverden öğrencilere kıyafet yardımı

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Kızılin köyü İlk ve Ortaokul öğrencilerine, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Mütevelli Heyeti Üyesi Nevin Yağmur tarafından kıyafet yardımı yapıldı.

Öğretmenler günü voleybol turnuvası tamamlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Adıyaman genelindeki okul öğretmenleri arasında düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası tamamlandı.

Vali Çuhadar, hasta ve engellileri evlerinde ziyaret etti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, hasta ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret etti.

Rahatsızlıkları nedeniyle çalışamayan 3 çocuklu karı koca yardım bekliyor

Gaziantep'te yaşayan ve 3 çocukları bulunan Ahmet-Pınar Uzun çifti, rahatsızlıkları nedeniyle çalışmadıkları için zor günler geçirdiklerini belirterek yardım bekliyor.

İnşaat firması mağdurları hakkını arıyor

Gaziantep'te Yükseliş Turan Yatırım adlı bir inşaat firmasının Beylerbeyi ve Yeditepe Mahallelerinde inşası devam eden apartmanlardaki her daireyi 2 ila 15 kişiye sattığını iddia eden vatandaşlar, isyan etti. Yetkililerden yardım isteyen vatandaşlar, mağdur edildiklerini söyledi.

Karaloğlu ailesi gönülleri sıcak tutmaya devam ediyor

Vali Münir Karaloğlu ve eşi Sevim Karaloğlu, Yenişehir ilçesindeki iki yetim aileyi ziyaret etti.

Siirt 7'den 70'e Cumhurbaşkanını karşılamaya hazır

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirt'te geliyor. Vatandaşlar Türkçe ve Kürtçe pankartlar açarak heyecanla bekleyişe geçti.

Malatya polisi engellilerin yanında

Malatya İl Emniyet tarafında 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında yemek programı düzenlendi.

3 defa kalbi durdu, felç geçirdi ama o hobisi sayesinde hayata tutundu

Elazığ'da yaşayan ve üç defa kalbi duran, felç kaldıktan sonra da hafıza kaybı yaşayan 65 yaşındaki Cevat Ünal, edindiği hobi sayesinde hayata tutundu. Hobisi ile hem rehabilite olan Ünal hem de atıl durumdaki malzemeleri sanata dönüştürüyor.

Yüzüncü yılda yüz hayırsever kampanyası ödül töreni gerçekleşti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 'Yüzüncü Yılda Yüz Hayırsever' Kampanyası'nın ödül töreni gerçekleşti.

Elazığ'da '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' etkinliği

Elazığ'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında engellilere ve ailelerine yönelik etkinlik düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi Gülen Yüzler Kafesi hizmete girdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Sokağında Down Sendromlu çocuklara yönelik olarak dizayn edilen ve Down Sendromlu çocukların istihdam edileceği Gülen Yüzler Kafesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Elazığ'da engelli vatandaşlardan sokakta müzik dinletisi

Elazığ'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Türk Kızılay Engelsiz Kulübü tarafından sokakta müzik dinletisi düzenledi.

Vali Karaloğlu, engelli vatandaşlar ve aileleriyle bir araya geldi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla engelli vatandaşlar ve ailelerine etkinlik düzenlendi.

Elazığ'da engelliler dolasıya eğlendi

Elazığ'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Eyşan Özgü Bakım Merkezi tarafından düzenlenen etkinlikte engelli bireyler doyası eğlendi.

Samsat'ta ihtiyaç sahibi öğrencilere bot dağıtıldı

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere bot dağıtıldı.

Erdemoğlu Ailesinden ihtiyaç sahiplerine et

Hayır işlerine de büyük önem veren Erdemoğlu Ailesi, ihtiyaç sahibi ailelere Adıyaman'ın Besni ilçesinde vatandaşlara et dağıtımında bulundu.

Engelli dernekleri Engelliler Gününü basın açıklaması ile kutladı

Adıyaman Engelli Dernekleri Kalkındırma Platformu tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla basın açıklaması düzenlendi.

Gaziantep'te Engelliler Günü'ne özel spor etkinlikleri düzenlendi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde engelli sporcuların katılımıyla 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Spor Etkinlikleri düzenlendi.