Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Besni'de yoğun sis etkili oldu

Adıyaman Besni ilçe merkezinde yoğun sis etkili oldu.

Besni'de öğrencilere 10 bin 451 kitap desteği

Adıyaman'ın Besni Kaymakamlığı ve ilçe Milli Eğitim Müdürlüğünün başlatmış olduğu BENAP projesi kapsamında 8. ve 12. sınıf öğrencilerine kaynak kitap ve soru bankası desteğinde bulunuldu.

Besni'de kadına yönelik şiddetle mücadele koordinasyon toplantısı

Adıyaman'ın Besni ilçesinde İçişleri Bakanlığının talimatı ile 81 il 957 ilçede eşzamanlı olarak gerçekleştirilen kadına karşı şiddetle mücadele, izleme ve değerlendirme toplantısı Kaymakam Nazlı Demir başkanlığında gerçekleştirildi.

Adıyaman Barosundan Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü açıklaması

Adıyaman Barosu Kadın Hakları Komisyonu tarafından 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü dolayısıyla basın açıklaması yapıldı.

Adıyaman'da, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kutlandı

Adıyaman'da, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü kutlandı.

Fatma Şahin öğretmenlerle bir araya geldi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okullarda öğretmenlerle buluştu. Buluşmada Başkan Fatma Şahin, öğretmenlerin toplum ve medeniyette çok önemli bir yerde olduklarını belirterek, 'Yetiştireceğiniz çocuklar geleceğimizi aydınlatacak, bunu birlikte başaracağız' dedi.

AK Parti'den Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele Günü açıklaması

AK Parti Adıyaman Kadın Kolları Başkanlığı tarafından, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla açıklama yapıldı.

Başkan Kılınç, Örenli Mahallesini inceledi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Örenli Mahallesini ziyaret ederek, mahallenin sorunları konusunda incelemelerde bulundu.

MTSO'dan 'Çalışma Hayatında Mobbing' konulu paneli

25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü kapsamında düzenlenen programda konuşan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu 'Kadına yönelik şiddet ancak kadınların hayatın her alanındaki özgürlük ve eşitliğini kabul eden toplumsal bilinç ile son bulabilir' dedi.

Başkan Kılınç, büyüklerin hayır duası aldı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Türk kültüründe önemli bir yere sahip olan büyükleri evlerinde ziyaret ederek, hayır duası aldı.

Malatya Barosu'ndan şiddete kınama

Malatya Barosu Kadın Komisyonu, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeniyle Adliye önünde Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez ve avukatlarla birlikte basın açıklaması yaptı.

Müdür Gönen, minik öğrencilerin resim sergisine katıldı

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, 15 Temmuz Şehitlerini anma etkinlikleri kapsamında Ayyıldız İlkokulu öğrencileri tarafından düzenlenen resim sergisine katıldı.

Çinli iş adamlarına ortak çalışma mesajı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye-Çin İş ve Yatırım Forumu Gaziantep Buluşmalarına katıldı. Başkan Fatma Şahin, forumda yaptığı konuşmada yatırımlar ve iş birlikleriyle ticaret hayatını güçlendirerek, iki ülke halkını daha refah bir yaşama erdirebilecek yeni çalışmalara başlanılması gerektiğinin altını çizdi.

Gençlere nasihat, esnafa pratik hizmet sözü

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu gençlerle ve esnafla buluşarak memleketin sorunları ve durumu hakkında sohbet gerçekleştirdi.

Şehit Hasan Halit Küçük adına okulda şehitlik köşesi yapıldı

Elazığ Şehit Hasan Halit Küçük Ortaokulunda, şehidin isminin taşıdığı şehitlik köşesi yapıldı.

Diyarbakır'da doğuştan görme engelli kadının örnek yaşam çabası ve azmi

Diyarbakır'da, doğuştan görme engelli Pervin Akdoğan, karanlık ve kabus dolu hayatını, yaşama azmi ve hırsı sayesinde Türkçe kabartma yazı olan Braille alfabesini öğrenerek, umudunu mutluluk dolu yeni bir geleceğe çevirdi. Yaşadığı zorluklara rağmen okuma yazma öğrenen Akdoğan, şimdi İlahiyat Fakültesini bitirerek, Kur'an Kursu öğretmeni olmayı hedeflediğini söyledi.

Sincik'te sis etkili oldu

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü.

Araban'da yoğun sis etkili oldu

Gaziantep'in Araban ilçesinde etkili olan yoğun sis hayatı olumsuz etkiledi.

Öğrencilerden öğretmenlere özel konser

Şehitkamil Sanat Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler, Şehitkamil Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren öğretmenlere özel konser verdi. Konser öncesi konuşan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 'Şehitkamil Belediyesi olarak büyük bir aileyiz. Bu büyük ailenin ferdi olmaktan da onur duyduğumu ifade etmek istiyorum' dedi.