Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Eğri yapılan iki minare yıkılıyor

Adıyaman'da yeni yapılan Emir Sultan Caminin eğri olan minareleri yıkılarak yerine yenisi yapılacak.

Gölbaşı'nda kırsal kalkınma destekleri bilgilendirme toplantısı yapıldı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde kırsal kalkınma destekleri bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Besni'de rafting heyecanı yaşanacak

Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Kızılin köyünde bulunan Fırat Nehri üzerinde rafting yapılacak.

Gölbaşı'nda hurma hasadı başladı

Dünya çapında çok yaygın olarak tüketilen ve içerdiği zengin besin ve vitaminlerle sağlık açısından çok önemli bir meyve olan Trabzon Hurması hasadına Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde başlandı.

Elazığ'da Atatürk için mevlit programı düzenlendi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 83'üncü yılı dolayısıyla Elazığ'da mevlit programı düzenlendi.

Atatürk GAÜN'de özlemle anıldı

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 83. yıldönümü etkinlikleri kapsamında GAÜN Atatürk Kültür Sahnesinde Atatürk'ü Anma Programı gerçekleşti.

10 Kasım Atatürk'ü anma günü

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 83'üncü yılında, SANKO Okulları'nda sevgi, saygı, özlem ve minnetle anıldı.

Başkan Kılınç, hal esnafıyla bir araya geldi

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, yaş sebze ve meyve satıcılarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

MAKON üyelerinden Başkan Gürkan'a teşekkür

Malatya Konfederasyonu (MAKON) yönetim kurulu üyeleri, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. Ziyarette MAKON yönetim kurulu üyeleri Yaşar Yaman, Ali Karadoğan, Ömer Adıyaman, Nazife Özdemir, Yusuf Usul ve Hidayet Özpolat yer aldı.

Gaziantep'te yürekleri ısıtan görüntü

Gaziantep'te apartmanın bahçesinde oyun oynayan kız çocuğunun Türk bayrağı sevgisi güvenlik kamerasına yansıdı. Türk bayrağını yerden kaldırarak öpen çocuk, bayrağı göğsüne koyarak oynamaya devam etti.

Başkan Sadıkoğlu'ndan, MGTC'ye ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan ile yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Başkan Yardımcılığına getirilen Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti (MGTC) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aydın'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Gaziantep heyetinden Başkan Kılınç'a ziyaret

Sanko Holding tarafından hizmete giren güneş enerjisi santralinin açılış programına katılmak üzere Adıyaman'a gelen Gaziantep heyeti, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kent Konseyi Genel Kurulu toplantı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Deprem Master Planı' ile 'Gaziantep'in Kurtuluşu'nun 100'üncü Yılı Kapsamında Yapılacak olan Etkinlikler' konularının sunumlarının yapıldığı Gaziantep Kent Konseyi 5'inci Dönem 6'ncı Genel Kurulu Toplantısı gerçekleşti.

Kızılay'dan Malatya basınına destek teşekkürü

Kızılay Malatya Şubesi Başkanı Ramazan Soylu, kendisini ziyaret eden Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Güner ve yönetim kurulu üyelerine destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi'nden Arıl'a sosyal tesis

Şehitkamil Belediyesi tarafından Yukarı Arıl Mahallesi'nde yapımı süren tesisin tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşanan taziye yeri sıkıntısı kısa süre sonra çözülmüş olacak.

Öğretmenler Şahinbey'de moral depoladı

Şahinbey Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında öğretmenler arası voleybol turnuvası düzenledi.

Alzaymır hastalarına ingilizce ile hafıza antrenmanı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne (GBB) bağlı Moral Evi, halk arasında yaşlılık hastalığı olarak da bilinen alzaymırlı bireylere, İngilizce öğreterek hafıza antrenmanı yaptırılıyor.

Türkiye'nin en büyük ceviz bahçesinde hasat başladı

Adıyaman'ın Kahta ilçesine bağlı Çataltepe köyünde 2 bin dekar alanda kurulu olan Türkiye'nin en büyük ceviz bahçesinde hasat başladı.

Kaymakam Pamuk kilim dokuma atölyesini inceledi

Adıyaman'ın Tut Kaymakamı Erkut Pamuk, ilçe Halk Eğitim Merkezine bağlı, Kaşlıca Köyünde bulunan kilim dokuma atölyesini ziyaret etti.