Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

GAÜN'de stresle baş etme yöntemleri semineri düzenlendi

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Adem Topluluğu ve Eğitim Bir-Sen GAÜN Temsilciliği tarafından hazırlanan, konuşmacılığını NLP/ EFT Uzmanı Fatma Yekta Güneri Özdoğan'ın yaptığı ''Stresle Baş Etme Yöntemleri'' semineri gerçekleşti.

Uluslararası Çocuk Resim Yarışması için başvurular başladı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Mizyal Sanat Evi iş birliğinde çocukların sanatsal kabiliyetlerini keşfetmeyi amaçlayan '34'üncü Uluslararası Çocuk Resim Yarışması' başlıyor. Yarışmaya katılım için son gün 15 Mart 2022 Salı günü olarak belirlendi.

Müdür Gönen, personellerle vedalaştı

27 Temmuz 2021 tarihinde göreve geldiği Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden ayrılmaya hazırlanan İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, personel ile vedalaştı.

13. GAP Tarım Fuarı'nda, Şehitkamil standı yoğun ilgi gördü

Bu yıl 13. düzenlenen 13. GAP Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı'nda açılan Şehitkamil Belediyesinin standı, yoğun ilgi gördü. Standı gezen protokol üyeleri, Şehitkamil Belediyesine ait Peyzaj Bitkileri Üretim Serasında yetiştirilen çiçeklerden vatandaşlara hediye ettiler.

AK Partili kadınlar, Başkan Kılınç ile bir araya geldi

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları başkan yardımcıları, MKYK üyeleri ve Adıyaman teşkilatından oluşan heyet, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ı makamında ziyaret etti.

Evlilik okulundan 370 çift daha sertifikalarını aldı

Şahinbey Belediyesi'nin en önemli projelerinden olan Evlilik Okulu projesinde eğitim gören 370 çift daha Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun ellerinden sertifikalarını aldı.

Başkan Kılınç'tan, usta sanatçıya hasta yatağında moral

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, usta sanatçı Kahtalı Hamido'yu geçirdiği rahatsızlıktan dolayı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Farklı ülke öğrencilerinden barış mesajı

Adıyaman Üniversitesi'ndeki kültürlerarası yemek etkinliğinde Ukrayna ve Rusya'dan gelen öğrenciler başta olmak üzere dünyaya 'barış' mesajı verildi.

Samsat'ta kadına yönelik şiddetin önlenmesi semineri verildi

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde kadına yönelik şiddetin önlenmesi ile ilgili seminer düzenlendi.

Çocukların tehlikeli oyununu polis engelledi

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Yunus polis ekipleri, küçük çocukların tehlikeli oyununu engelledi.

Milletvekili Tutdere'den, uyuşturucu ile mücadele için önerge

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman'da son zamanlarda artış gösteren uyuşturucu madde kullanımının sebep olduğu toplumsal kaygıların araştırılması için TBMM Başkanlığına araştırma önergesi verdi.

Şahinbey belediyesi GAP Tarım Fuarında

Şahinbey Belediyesi GAP Tarım Fuarında stant açarak çiftçilere verilen destek ve çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

SANKO Okulları kariyer günü ve üniversite fuarı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, üniversite eğitiminin diğer eğitimlerden daha farklı bir eğitim olduğunu belirterek, 'Üniversiteleri sakın sizlere bilgi veren, sınava tabi tutan, bilgi seviyenizi ölçen ve buna göre size diplomalar, yetkinlik belgeleri kazandıran kurumlar olarak görmeyin' dedi.

Çiftçiler, hastalıklara karşı bilgilendirildi

Adıyaman'ın Kahta ilçe Ziraat Odası Başkanlığı tarafından ilçede bulunan çiftçiler, hububat, baklagiller ve bahçelerde dönemsel olarak görülebilecek hastalıklarla ilgili bilgilendirildi.

Samsat ÇPAL öğrencileri Adıyaman Üniversitesini gezdi

Adıyaman Samsat Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) öğrencileri ve okul öğretmenleri tarafından Adıyaman Üniversitesine gezi düzenlendi.

Gaziantep'te çorba çeşmesi sayısını arttırıyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin, 26 noktadan sürdürdüğü sabah çorba ikramı hizmeti sürüyor. Büyükşehir yeni kuracağı 15 nokta ile günlük ikram kapasitesini 22 bin kişiye çıkaracak.

Müdür Gönen, destekleme ve yetiştirme kurslarını inceledi

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Gönen, destekleme ve yetiştirme kurslarında incelemelerde bulundu.

Vali Çuhadar, Samsat'ta kamu yatırımlarını inceledi

Adıyaman'ın Samsat ilçesini ziyaret eden Vali Mahmut Çuhadar, ilçe merkezinde inşaatı devam eden kamu yatırımları ile yapımı devam etmekte olan Sahabe Safvan Bin Muattal Külliyesini inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kızlar ve erkekler futbol yarı final maçları sona erdi

Adıyaman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ev sahipliğini yaptığı ve 4 gün süren 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okullararası Gençler Kız-Erkek Futbol Yarı Final yarışmaları sona erdi.