Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Adıyaman'da güvenlik uygulaması yapıldı

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kent merkezinde güvenlik uygulaması yapıldı.

Bakan, vali, milletvekili ve birçok eğitimci yetiştiren 'Mevlüde Hoca' kabri başında anıldı

Diyarbakır'da, bir çok bürokratın da öğretmeni olan Mevlüde Tütenk, ölümünün ikinci yıl dönümünde öğrencileri, mesai arkadaşları ve yakınları tarafından mezarı başında anıldı.

Kahta'da emniyet müdürlüğü toplantısı gerçekleştirildi

Adıyaman İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder tarafından Kahta ilçesinde emniyet değerlendirme toplantısı yapıldı.

Adıyaman'da arılar badem bahçeleri ile buluşuyor

Zengin bir bitki florasına sahip Adıyaman'da meyve çiçeklerinin döllenmesini sağlamak ve balda ürün kalitesi ile veriminin artırılması amacıyla protokol imzalandı.

SGK Malatya İl Müdürlüğü'nde görev değişimi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Malatya İl Müdürü Ayten Kara'nın yerine kurumda Sosyal Güvenlik Denetmeni olarak görev yapan Tekin Kutlu vekaleten atandı.

Yeşilyurt'ta KADES semineri düzenlendi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ile İl Emniyet Müdürlüğü KADES Büro Amirliği işbirliğiyle Kadına Destek Uygulaması (KADES) semineri düzenlendi.

İzcilerden Başkan Güder'e ziyaret

Malatya Öncü Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü öğrencileri, İzcilik Haftası nedeniyle Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Dalmış Beauty'den kalıcı makyaj önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, her gün makyaj yapmaya zaman ayırmanın zor olduğunu belirterek kalıcı makyaja ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

Adıyaman'da çatı yangını korkuttu

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde bir ikametin çatısında meydana gelen yangın korkuttu.

74 yıl sonra kimliğine kavuştu, 'Sevgilime kavuştum' diyerek hüngür hüngür ağladı

Gaziantep'te yaşayan ailesinin kimlik çıkarmaması nedeniyle 74 yıl boyunca kız kardeşiyle aynı kimliği kullanan Elif Bayu, 74 yıl sonra kendi kimliğine kavuştu. Kendi kimliğiyle varlığını kanıtlayan Bayu, kimliğine kavuşunca hüngür hüngür ağlayarak, Yıllar sonra sevgilime kavuştum, millet sevgilisini öper koklar, ben de her akşam kimliğimi öpüyorum dedi.

Teç-Sen'den yetkili sendikalara tepki

Tüm Eğitim Çalışanları Sendikası (Teç-Sen) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Teker, yetkili sendikaların kamu çalışanlarına sahip çıkmadığını belirterek, tepki gösterdi.

Antepsan, yeni terminal binasında yerini aldı

Antepsan Kuruyemiş ve Baklava, Gaziantep'te yapımı tamamlanarak faaliyete geçen Havalimanı Yeni Terminal Binası'nda yerini alarak, yurt içi ve yurt dışına uçan yolculara hizmet vermeye başladı.

Köpekler onu korna sesinden tanıyor

Adıyaman'da başıboş sahipsiz köpekleri besleyen Emekli Öğretmen Necati Günata'yı, can dostları 'korna' sesinden tanıyor.

Vali Çuhadar, Suriye gazisini ziyaret etti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Suriye'nin Doruk Bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile girdiği çatışmada sol bacağından yaralanan Sözleşmeli Er Murat Doğan'ı hastanede ziyaret etti.

Araban'da park çalışmaları hızlandırıldı

Araban Belediyesi Hasan Doğru'nun incelemeleri ve ziyareti sonrası Elif Mahallesi'nde 5 bin metrekare alanda başlatılan park çalışmaları hızlandırıldı.

Asayiş uygulamasında 850 kişinin sorgusu yapıldı

Adıyaman İ Emniyet Müdürlüğü tarafından kent merkezinde yapılan asayiş uygulamasında 850 kişinin kimlik kontrolü yapıldı.

Bağlar Belediyesi'nin açtığı Kur'an-ı Kerim kursları, ev hanımlarından çocuklara kadar umut oldu

AK Partili Bağlar Belediyesi'nin belediye bünyesindeki eğitim ve kadın aile merkezlerinde açtığı Kur'anı Kerim kursları, dini eğitim almak isteyen ev kadınları ve çocuklar için umut oldu.

Asırlık Raziye nine duygulandı

Malatya'nın Darende İlçesi'nde yaşlılar unutulmuyor. 103 yaşındaki asırlık Raziye nine Kaymakamın ziyaretinde duygulandı.

Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Kahraman, Başkan Kılınç ile bir araya geldi

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Mehmet Metin Kahraman ve Adıyaman İdare Mahkemesi Başkanı Abdülkadir Hoşaf, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ı ziyaret etti.