Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Malatya'ya yeni huzur evleri yapılacak

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak göreve başlayan Galip Sökmen Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Vahap Güner ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinde yaptığı açıklamada, Malatya'ya yeni huzur evleri yapılacağını söyledi.

Obama'nın Türk danışmanı Malatya'da gençlerle buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'in daveti üzerine Malatya'ya gelen ABD eski Başkanı Barack Obama'nın 'Türk danışmanı' olarak bilinen dünyaca ünlü Beden Dili Uzmanı Riccon İlhan Doğan, beden dili ve düşünce okuma teknikleri üzerine düzenlenen özel eğitim programında gençlerle buluştu.

Başkan Beyoğlu, vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor

Hafta sonunu vatandaşlarla vakit geçirmeye ayıran AK Parti'li Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, ziyaretlere devam ediyor.

Şehitkamil Sahnesi, yükselmeye devam ediyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, proje alanında incelemeler yaptığı D.T. Şehitkamil Sahnesi'ni, bu yıl içerisinde tamamlayarak hizmete açmayı hedeflediklerini söyledi.

Binlerce insan bu ilçeye balık yemeye geliyor

Türkiye'de alabalık üretiminde ve ihracatında ilk sıralarda yer alan Elazığ'ın Keban ilçesi, hem göze hem mideye hitap ediyor. Özellikle alabalığın 23 çeşit yemeğinin yapıldığı ilçenin, yurtiçi ve yurtdışından dört mevsim ziyaretçisi eksik olmuyor.

Kadayıfçı Sıtkı Usta'dan İdlip'teki yetim çocuklara kıyafet ve yemek dağıtımı

Diyarbakır'dan dünyaya açılan bir lezzet olan Kadayıfçı Sıtkı Usta Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib ilinde 5 bin yetim çocuğa yiyecek ve kıyafet ulaştırdı.

Annelerin HDP'ye tepkisi dinmiyor

Diyarbakır'da çocukları terör örgütü PKK mensupları tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti 902'nci gününe girdi.

Evlat acısını çocukluk hayaliyle bastırdı

Gaziantep'te yaşayan 3 çocuk annesi Emel Günsoy, oğlunu kalp krizinden kaybetmesinden dolayı yaşadığı acı günleri resme olan aşkıyla atlattı. Gittiği resim kursuyla hayatı değişen Günsoy, hayata yeniden resimle tutundu. Yaptığı resimlerle genç ressamlara taş çıkaran Günsoy, 'Resim bana yaşama sevinci veriyor. Resim beni terapi ediyor' dedi.

Başkan Doğru'ya ''yol'' teşekkürü

Araban Belediyesi'nin, Hisar kırsal mahallesindeki Değirmenderesi ile Cade mevkiindeki 3,5 kilometrelik bağlantı yolunda başlattığı çalışmalarda sona gelindi. Çalışmalardan dolayı Hisar kırsal Mahalle Muhtarı Seydi Çalışkan, Araban Belediyesi Başkanı Hasan Doğru'ya teşekkür etti.

Malatya'da yerel yönetimlere kadınların katılım oranı artıyor

Malatya İnönü Üniversitesi ile Yeşilyurt Belediyesi arasında kadınların yerel yönetimlere katılımına yönelik yapılacak faaliyetlerin belirlenmesini içeren 'Yerel Yönetim ve Kadın Çalışmalarına Yönelik İş Birliği Protokolü' imzalandı.

Başkan Güder'den Sökmen'e hayırlı olsun ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevine atanan Galip Sökmen'e 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Uzman estetisyen Dalmış'tan ciltte tüylenme önleyici öneriler

Uzman estetisyen Zübeyir Dalmış, ciltte oluşan fazla tüylenmenin çeşitli nedenlerinin olduğunu belirterek, tüylenmeyi önlemek için önerilerde bulundu.

Pandemide radyo dinleme oranları arttı

Malatya İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Öğretim Üyesi ve Radyo Kampüs Genel Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Bahar Öztürk bir programda, 'Pandemide radyo dinleme oranları arttı' dedi.

'Kesişme: İyi ki varsın Eren' filmi üniversitede gösterildi

Şehit Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik'in anısına çekilen 'Kesişme: İyi Ki Varsın Eren' filminin gösterimi Adıyaman Üniversitesi'nde yapıldı.

Büyükşehir'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde Gazi şehirli kadınlara jest

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelindeki bütün kadınlar için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde toplu taşıma, hayvanat bahçesi ve müze girişlerinde ücret alınmayacak.

Vali Karaloğlu: 'Diyarbakır'da artık örgüte katılım neredeyse sıfır noktasına geldi'

Çocukları terör örgütü PKK tarafından zorla dağa kaçırıldığı iddiasıyla 900 gündür HDP Diyarbakır il binası önünde avlat nöbetinde olan ailelerle bir araya gelen Vali Münir Karaloğlu, 'Bu yürekli anneler, yürekli kadınlar, Diyarbakır anneleri, bir şeyi gösterdi. Diyarbakır'da artık örgüte katılım neredeyse sıfır noktasına geldi. Yürekli annelerin bu mücadeleleri, halkın da uyanmasına, çocuklarımızın da gözünü açmasına vesile oldu' dedi.

Elazığ Beşir Derneğinden Afganistan'a yardım eli

Beşir Derneği Elazığ il temsilciği Afganistan'da yaşanan olumsuzluklardan dolayı vatandaşlara giysi malzemesi gönderdi.

Belediye başkanlarından Özhaseki'ye ziyaret

AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılmak üzere gittiği Ankara'da çeşitli temaslarda bulunan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, üç büyükşehir belediye başkanıyla birlikte, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'yle değerlendirmelerde bulundu.

Çiftçilere yem bitkisi tohumluğu dağıtıldı

Adıyaman'da, Çayır-Mera Islah ve Amenajman Projesi kapsamında yem bitkisi tohumluğu dağıtıldı.