Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Vali Gül'den GGC'ye ziyaret

Gaziantep Valisi Davut Gül, Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek, basın mensuplarıyla bir araya geldi. GGC Başkanı İbrahim Ay'a hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Gül, kent gündemi ve yapılan çalışmalar hakkında gazetecilere bilgiler verdi.

Yavru kedi ile müşterinin sevimli halleri gülümsetti

Elazığ'da bir pet shopta bulunan yavru bir kedi ile müşterinin sevimli halleri gülümsetti.

Besni Belediyesinde suda KDV indirimi yaptı

Adıyaman'ın Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, suda KDV indirimi yaptıklarını duyurdu.

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine teşekkür belgesi

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Başkan Zelyurt'un vefat eden babası defnedildi

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi görmekte olan Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'un babası Hasan Zelyurt vefat etti.

Marketlerde KDV indirimi denetimi yapıldı

Adıyaman Belediyesi ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri tarafından kent merkezindeki marketlerde yüzde 7'lik KDV indirimi denetimi gerçekleştirildi.

Fadıloğlu, yukarı Arıl sakinlerini ziyaret etti

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Yukarı Arıl Mahallesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Fadıloğlu, yapımı devam eden sosyal tesisin inşaatını da yerinde inceleyerek, sosyal tesisin önümüzdeki günlerde hizmet vermeye başlayacağını söyledi.

Başkan Kazgan'dan ikametgah talebi

Malatya'nın Akçadağ ilçesi Belediye Başkanı Ali Kazgan, ziyaretteki konuşmasında, 'Akçadağlıların ikametgahlarını Akçadağ'a aldırmaları ilçemize hizmet üretirken elimizi güçlendirecektir. Gücümüz nüfusumuza orantılı, gücümüzü artırın' dedi.

Üniversite öğrencileri köyde yaşayan çocuklarla bir araya geldi

Adıyaman Üniversitesi Tıp Fakültesi Bilimsel Araştırma Topluluğu (BAT) tarafından 'Minik yürekleri ısıtalım' projesi kapsamında Kalburcu Köyündeki çocuklara bot, mont, kırtasiye ve ayakkabı yardımında bulundu.

Adıyamanlı sporcular altın madalya ile döndü

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen Türkiye Bocce Raffa Şampiyonasında Erkekler Raffa Altın Nokta kategorisinde Adıyamanlı Milli Sporcu Mahmut Zeytin Türkiye Şampiyonu olarak altın madalya aldı.

GAÜN personellerine hayat kurtaran eğitim

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) kalite çalışmaları kapsamında 2021-2022 Eğitim Planında yer alan İlk Yardım Farkındalık Eğitimi İl Sağlık Müdürlüğü Eğitim Şubesi tarafından GAÜN Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşti.

Dalmış Beauty kaş tasarımının püf noktalarını açıkladı

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış kaş tasarımının yüzün genç ve dinç görünmesinde çok etkili olduğunu belirterek uygulama ile ilgili bilgi verdi.

Eski Devlet Bakanı Şimşek: 'Şahin'in küresel vizyonunu şehre çok büyük ödüller getirdi'

Eski Başbakan Yardımcısı ve eski Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin (GBB) kente kazandırdığı 25 Aralık Kahramanlık Panoraması ve Müzesi, Karavan Park ve Mehmet Şimşek Tenis Kompleksi'ni ziyaret etti. Gaziantep'in son yıllarda çok muazzam bir yükseliş gösterdiğini belirten Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in küresel vizyonunun şehre çok büyük ödüller getirdiğini söyledi.

Gaziantepli kaşif hayatını kaybetti

Savunma sanayii alanında ürettiği yerli ve milli cihazlarıyla tanınan Gaziantepli kaşif Müslüm İncedal, korona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Elazığ'da anıldı

2015 yılında Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda bıçaklanarak hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Elazığ'da anma programı düzenlendi.

Siteler Mahallesinde kaldırım düzenleme çalışması

Adıyaman Belediyesi tarafından Siteler Mahallesinde kaldırım düzenleme çalışması yapıldı.

Kent meydanında çalışmalar başladı

Adıyaman Belediyesi tarafından, eski hükumet binasının bulunduğu alana yapılması planlanan kent meydanı projesinde çalışmalar başladı.

Başkan Kılınç, Mara Mahallesi muhtarı ve sakinlerini ağırladı

Mara Mahallesi Muhtarı Necmettin Berkcan ve mahalle sakinleri, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ı ziyaret ederek, mahallelerinin sorunlarını iletti.

Koyun kırpma kursunu başarıyla tamamlayanlara sertifikaları verildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği'nin şaftlı koyun kırpma kursuna katılarak kursu başarıyla tamamlayanlar için düzenlenen sertifika ve başarı belgesi törenle verildi