Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Elazığ'da özel çocuklar hayata tekrar kazandırılıyor

Elazığ Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan el sanatları kursunda, hafif düzey engeli bulunan ve Down Sendromlu öğrenciler hem üretiyor hem de soysal aktivitelerini geliştirerek eğleniyor.

Bu da 'Çaykolik' muhabbet kuşu

Elazığ'da, günde bir bardak çay içen muhabbet kuşu görenlerin yüzünde tebessüm oluşturdu.

Sevgililer gününde mutluluğa ''evet' dediler

Şehitkamil'de evlenmek isteyen 41 çift, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde hayatlarını birleştirme kararı aldı. Çiftlerin nikahını kıyan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi.

Tamircide unutulan ayakkabılar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor

Malatya'da bir lostra salonunda unutulan ve uzun süredir alınmayan ayakkabılar, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Gelincik Tepesi'ndeki ailelere sürpriz ziyaret

Temaslar ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya'ya gelen AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve partililer ile birlikte Gelincik Tepesi'ndeki depremzede aileleri ziyaret etti.

Gölbaşı esnafı Kocaman ile 'devam' dedi

Adıyaman'ın Gölbaşı Esnaf ve Sanatkar Odası genel kurulunda Mevcut başkan Latif Kocaman yeniden başkanlığa seçildi.

Doktorun tek bir sözü ile 40 yıldır çay ve sigara içmiyor

Bitlis'te ikamet eden ancak şu an Elazığ'da bulunan 75 yaşındaki Ahmet Çetin, hastalığı nedeniyle gittiği doktorun tek bir sözüyle 40 yıl önce çay ve sigarayı bıraktı. 40 yıldır ne çay ne de sigara içen Çetin, günde 5 litre su tüketiyor.

Sevgililer Günü'nde kıyaslamalar çiftleri ayrılığa götürüyor

Sevgililer Günü'nün tarihi 1800'lü yıllara dayanırken, Roma kültüründen günümüze kadar devam ediyor. Uzmanlar, toplumların bunu kutladığını belirterek, çiftler arasında kıyaslamaların boşanmalara kadar gittiğine dikkat çekip, uyarıda bulundu.

Kılınç, İstanbul'da belediye başkanlarını ziyaret etti

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, İstanbul'un iki önemli ilçesi olan Esenler ve Sultangazi Belediyelerinin Adıyamanlı başkanlarıyla bir araya geldi.

Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Türkiye Finallerine katılacak

Gaziantep'te oynanan İşitme Engelliler Süper Lig Şampiyonası grup maçlarında karşılaştığı rakiplerini tek tek geçen Adıyaman Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Takımı, Türkiye finallerine katılan son 8 takım arasına girerek önemli bir başarı elde etti.

Sevgililer Günü'nde çiftlere Ceylan Karavil AVM'den jest

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin en büyük alışveriş merkezi Ceylan Karavil Park AVM'de Sevgililer Günü dolayısıyla kurulan 14 Şubat evi ve ışıklı kalp ile fotoğraf çektiren çiftler, geleceğe hatıra bıraktılar.

Milletvekili Erdoğan ve Başkan Doğru'dan Maho baba için taziye mesajı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Araban ilçesi Belediye Başkanı Hasan Doğru, vefat eden Araban'ın ve bölgenin Kanaat Önderi Maho Baba için taziye mesajı yayımladı.

Dalmış Beauty'den güzellik merkezleri için 'referans' önerisi

Dalmış Beauty işletmecisi ünlü modacı Mehmet Sait Dalmış, merdiven altı güzellik merkezlerine dikkat çekerek merkezlere gitmeden önce güçlü referans alınmasını istedi.

Battalgazi'de anlamlı kardeşlik buluşması

Malatya Battalgazi Belediyesi ve Bangladeş-Arakan Uluslararası İnsani Yardım ve Eğitim Derneği (BADER) tarafından yıllardır süren zulüm ve soykırım nedeniyle yaşamın zor koşullar altında sürdürüldüğü Arakan'a dikkat çekmek için 'Kardeşlik Buluşması programı düzenlendi. Arakanlı Müslümanların da katıldığı programda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, bu buluşmanın kendisi için çok önemli olduğunu belirterek, 'Arakan, gönül dünyamızın sınırları içindedir' dedi.

Üniversitedeyken sevdiğine hediye alamayan çiçekçiden 'Askıda Çiçek' kampanyası

Üniversite yıllarında sevdiğine hediye alamayan çiçekçi, Sevgililer Günü'ne özel 'Askıda Çiçek' kampanyası başlattı. İmkanı olmayanlara ücretsiz çiçek veren Tansel Bahat, yıllar önce yaşadığı olayı başkalarının da yaşamamasını istediğini söyledi.

Tekerlekli sandalyesi çalınan genç kıza dernekten sevindiren hediye

Elazığ'da doğuştan bedensel engelli 27 yaşındaki Gülden Kaya'nın evinin önünde bulunan tekerlekli sandalyesi çalındı. Durumdan haberdar olan Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, mağduriyet yaşayan Kaya'ya tekerlekli sandalye hediye etti.

Diyarbakır'da sokak hayvanları için dernek kuruldu

Diyarbakır'da yaptığı insani yardımlarla tanınan 'Dermanbaba' lakaplı hayırsever Yılmaz Acu, sokak hayvanları için dernek kurdu.

Yazar Ekrem Arpak Adıyaman'da imza günü düzenledi

Şanlıurfalı Sanatçı ve Yazar Ekrem Arpak'ın kaleme aldığı M.K.G Babasının Oğlu isimli kitabın imza ve tanıtım günü etkinliği gerçekleştirildi.

Üstü kirli diye ambulansa binmek istemeyen işçi İHA'ya konuştu

Gaziantep'te göçük altında kalarak yaralanan işçinin üstünün kirli olmasından dolayı ambulansa binmek istememesi yürek burkmuştu. Bakan Koca'nın paylaştığı 32 yaşındaki yabancı uyruklu işçi Avad İsa, İhlas Haber Ajansı'na konuştu.