Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

OSB Başkanı Şimşek'ten Gazi'lik Günü mesajı

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Cengiz Şimşek, Gaziantep'e 'Gazi'lik unvanının verilmesinin 101. yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Şahinbey'den hayvan yetiştiricilerine 8 bin ton yem desteği

Şahinbey Belediyesi, hayvan yetiştiricilerinin yüzünü güldürerek 8 bin ton daha yem dağıtımı gerçekleştiriyor. Şahinbey Belediyesi böylece yem desteğini 32 bin ton 285 kilograma çıkardı.

Adıyaman'da Turkovac aşısı yapılmaya başlandı

Adıyaman Eğitim ev Araştırma Hastanesi'nde vatandaşlara yerli aşı olan Turkovac yapılmaya başlandı.

Taşdoğan'dan gazilik unvanı mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Antep'e Gazilik unvanı verilişinin 101'inci yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Adıyaman'ın her bölgesinde KADES tanıtılıyor

Adıyaman'da, mobil cihaz üzerinden Kadın Acil Yardım İhbar Uygulaması (KADES), polis ekiplerince her yerde tanıtılıyor.

Sırtında bir valizle başladığı emek yolculuğunun sonunda kendi dükkanını açtı

Diyarbakır'da yaşayan Hülya Aydın, 15 yıl önce bir valizle başladığı emek yolculuğunun sonunda kendi dükkanını açtı. Şimdi ise başka kadınlara umut oluyor.

Güder: 'Kentin tüm dinamikleriyle ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz'

Malatya'nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, olağan genel kurulları tamamlanan oda başkanları ve yönetim kurullarına hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyarette konuşan oda başkanları Başkan Güder'in Battalgazi'nin modern bir ilçe kimliğine ulaşması ve gelişiminde de ciddi katkılar sunduğunu söyledi.

Şahin: 'Engelli sporcularımız şehrimize son iki yılda 600 madalya kazandırdı'

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü ve Fenerbahçe tekerlekli sandalye basketbol takımlarının karşılaşmasını tribünden izledi. Maç sonunda her iki takımın oyuncularını tebrik eden Başkan Şahin, GBB'nin kurum içindeki doğru modellemeleri sayesinde engelli sporcuların son iki yılda şehre 600 madalya kazandırdığını söyledi.

Definecilerin açtığı çukura düşen 2 tilkiyi belediye ekipleri kurtardı

Gaziantep'te definecilerin açtığı yaklaşık 10 metrelik çukura düşen 2 tilki Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 3 saatlik çalışma sonucu kurtarıldı.

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu ilk genel kurulunu yaptı

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu ilk olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Kurucu Başkan Abdulkadir Geylani Taş, yeniden başkanlığa seçildi.

Kılınç, Ankara'da turizm projelerini görüştü

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Ankara ziyaretinde Adıyaman'a turizm alanında yeni yatırımlar kazandırmak amacıyla önemli görüşmeler gerçekleştirdi.

Depremzedelerden, 'zor günümüzde yanımızdaydı' dedikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'a vefa

Elazığ'da depremzedeler 'zor günümüzde yanımızdaydı' dedikleri, Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşine dua ederek geçmiş olsun diklerini ilettiler.

Şahinbey kongre ve sanat merkezi 200 hafızı ağırladı

İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarında hafızlık eğitimi alan 200 öğrencinin icazet töreni Gaziantep'in Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Gürkan, Eski Malatya sanayi esnafıyla bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi (Eski Malatya) Sanayi Sitesi esnafları ile Alacakapı Mahalle Muhtarı Nazif Sayın'ı Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda kabul ederek bir süre görüştü.

Valizleri çalınan üniversite öğrencisine hayırseverlerden yardım eli

Gaziantep'te evlerine giren hırsız tarafından içinde giysileri, kitapları ve ayakkabılarının bulunduğu iki valizi çalınan üniversite öğrencisi Gülnür Koç için hayırseverler harekete geçti. İhlas Haber Ajansı'nın (İHA) sesini duyurduğu öğrencinin bütün eksiklerini Gaziantep İyilik Hareketi giderdi.

Şahin'den karla mücadelede çalışan personele ikramiye müjdesi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin yeşil alanlarının korunarak arttırılması ve estetiğinin iyileştirilmesi için yoğun mesai harcayan Kent Estetiği ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı personeliyle bir araya geldi. Karla mücadelede de görev alan birim personellerine Başkan Şahin, ikramiye müjdesi verdi.

Gençleri sosyal medya bağımlılığına karşı koruma çabası

Malatya Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Hanımınçiftliği, Beydağı, Fırat ve Melekbaba Gençlik Merkezlerinde gençler için çeşitli faaliyetler yapılıyor.

Genç çiftler, nikah işlemleri için Bağlar Belediyesi'ni tercih etti

Diyarbakır'da evliliğe adım atan genç çiftler, sağladığı kolaylıklar nedeniyle nikah işlemleri için Bağlar Belediyesi'ni tercih etti, 2021 yılında Bağlar'da bin 200 nikah işlemi gerçekleşti.

Antep'e gazi unvanı verilişinin 101'inci yılı

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 'Gaziantep, şehrini ve ülkesini savunan kahramanların hak ettiği 'Gazi' unvanıyla onurlandırılan, savunmasıyla direnişin ve bağımsızlığın sembolü olan mücadeleci ve vatansever insanların şehridir' dedi.