Haberde İnsan

Haberde İnsan Haberleri

Öğrenciler yaban hayvanları için yem bıraktı

Adıyaman'ın Gölbaşı Sosyal Hizmet Merkezi ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefliği işbirliğiyle okul destek projesinden faydalanan çocukların katılımıyla yaban hayvanlarına yem bırakıldı.

Yenişehir Belediyesindeki kursiyerler hem öğreniyor hem de yaptıklarını ihtiyaç sahiplerine dağıtıyor

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından sürdürülen Aşçı Yardımcılığı Kursu'nda üretilen yemek ve pastalar ilçede ikamet eden maddi durumu düşük ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor.

'Yapamazsın' dediler hırs yaptı Elazığ'ın tek kadın seyisi oldu

Elazığ'da yaşayan Pınar Tıraş, 2017 yılında başvurduğu seyislik diplomasını aldı. Çevresinin, 'Yapamazsın, sen kadınsın' demesine rağmen hırs yapan Tıraş, Elazığ'ın 5 yıldır tek kadın seyisi olmanın gururunu yaşıyor.

Kesilen kurban etleri kapı kapı dağıtılıyor

Şeyh Abdurrahman Erzincani Hazretlerinin Türbesinde kesilen kurban etleri ihtiyaç sahiplerine kapı kapı dağıtılıyor.

Büyükşehirden, kar yağışında mağdur olan çiftçilere destek

Gaziantep Büyükşehir Belediye (GBB) Başkanı Fatma Şahin, kentteki yoğun kar yağışında ahırı çöken çiftçilere destek olmak amacıyla bir aylık yem desteği vereceklerini açıkladı.

Elazığlı döner ustasının hayatı, 'Tako, Rako, Riko' ile değişti, onlarca ülke gezdi

Kolombiya'da seyyar dönercilik yaparken bir Youtuberin çektiği videoda söylediği 'Tako Rako Riko' sloganıyla ünlenen Elazığlı Dönerci Ustası Fuat'ın hayatı videonun sosyal medyada paylaşması üzerine değişti. Bir anda ünlenen Fuat usta, Dubai, Romanya, Libya, Güney Kore, Rusya ve Katar olmak üzere onlarca ülke gezdi.

Jandarmanın bitkin halde bulduğu köpek veterinere teslim edildi

Adıyaman'ın Kahta ilçe Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yol kenarında soğuktan bitkin halde bulunan yavru köpek, veteriner müdürlüğüne teslim edildi.

Tahmazoğlu Şahinbey oto sanayi esnafını ziyaret etti

Kar yağışı nedeniyle yol açma ve kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mavikent Mahallesi'ndeki Şahinbey Oto Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti.

Ağaçta mahsur kalan kedi kurtarıldı

Adıyaman'da, bir ağacın tepesine çıkarak mahsur kalan kedi, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ın acı günü

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç'ın annesi Zeynep Kılınç hayatını kaybetti.

Yoğun kar genç kadın girişimcinin işletmesini harabeye çevirdi

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde genç kadın girişimcinin marketinin çatısı yoğun kar yağışına dayanamayarak çöktü. Markette maddi hasar meydana geldi.

Özel idare ekipleri karla mücadeleye devam ediyor

Adıyaman'ın Sincik ilçesinde etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan köy yolları il özel idaresi ekiplerince açılıyor.

Gaziantep Erbil direk uçuşları başladı

Gaziantep Havalimanı'nda düzenlenen programla Erbil-Gaziantep uçak seferleri başladı.

Elazığ'ın patentli lezzeti vişne dondurmasına kışın yoğun ilgi

Elazığ'ın C vitamini deposu olarak bilinen patentli lezzeti vişne dondurması, yazın olduğu gibi kışın da yoğun ilgi görüyor.

Diyarbakır'ın Dermanbabası'sı kapı kapı dolaşıp sıcak yemek dağıtıyor

Diyarbakır'da, yaptığı insani yardımlarla tanınan Dermanbaba lakaplı hayırsever Yılmaz Acu, sosyal dayanışma örneği sergiliyor. Acu, kentin birçok noktasında bulunan fakir ve yardıma muhtaç ailelere yemek dağıtıyor.

Vali Çuhadar, köpek saldırısına uğrayan çocuğu ziyaret etti

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, sokak köpeği tarafından saldırıya uğrayan ve daha sonra askeri helikopterle hastaneye kaldırılan küçük çocuğu ziyaret etti.

Adıyaman'da, 452 köyden 19'una ulaşım sağlanamıyor

Adıyaman'da yaklaşık 10 gündür devam eden kar yağışından dolayı 452 köyden 19'una ulaşım sağlanamıyor.

Araban'da 11 kırsal mahalleye ulaşım sağlayan köprü tehlike saçıyor

Gaziantep'in Araban ilçesinde Karasu Çayı üzerinde bulunan ve 11 kırsal mahalleye ulaşımı sağlayan Eski Altıntaş (Böçgenni) köprüsü çökme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Vatandaşlar yetkililerden köprünün onarılmasını istiyor.

Kılınç'tan karla mücadele eden personellerine teşekkür

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Adıyaman'da etkili olan kar yağışı süresince büyük bir gayret ortaya koyan belediye personeline düzenlenen yemek programında teşekkür etti.